- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.761
Valla sen bilirsin canım benim lekelenmem başlamıştı o korkuyla gittimBen de dayanamazsam 6.gün yaptırsam mı acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sen bilirsin canım benim lekelenmem başlamıştı o korkuyla gittimBen de dayanamazsam 6.gün yaptırsam mı acaba ya
2 tane 5aa transfer edildi dondurulmuş.SİZin embriyo kalitesi neydi?
Ayy inşallah inşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahYaaa insallah darisi başıma ve isteyen herkeseeeee
Ha ben yine teste gideceksin sandım niyeyse yok kuzum o batmalar yok artık o kadar. Ama adet olacak gibi ağrılar günlük devam ediyor benim. Böyle sağ göğüs kafesimin alt tarafına dün 4-5 defa ağrı girdi çıktı kramp gibi. Karnımda enteresan bi dolgunluk da hissediyorum. Beni de korku basıyor gün içinde kalp atışı alamazsak diye.Hangi test kuzum. Ben ultrason için gün sayıyorum aynı seninki gibi dedi doktor 2 hafta sonra ultrasona çağırmıştı. Haftanın biri gitti, kaldı bir
Kuzum bide şey sorcam sana ya. Günlük batmaların oluyor mu benim bugün hiç sesi çıkmıyor valla aklım gidiyor ya hiç keyfim yok bugün
He bende dedim acaba temmuz topiğinden mi bahsediyorlar
Bugun yaptım tertemiz negatif..5.gun embriyosuydu mutlaka çıkmaz mıydı.. bu arada keske yapsaydım herkesın bı bıldıgı varmış mahvoldum..psıkolojık de çöktümcanim bendede öyle aksm yataga yatarken o guruldamalar basliyor gaz gibi yada degil gibi de anlamadim ara ara da hafif adet sancisi gibi gelip gidiyor canim ve baya akintim oluyor ama sanirim o fitilden dolayi canim bence erken en azindan illa erken yapmak istiyorsan yine bir 8inci gün olsun tabi sen bilirsin
Benim de idrar testi yapmaya hiç cesaretim yokacaba erken mi yaptım çizgi var mı falan insanı daha çok yıpratıyor sanki.direk kan testi yapıp öğrenmek ve net sonuç almak daha mantıklı geliyorBen önce idrar testi yapicam ya direkt kan vermeye cesaretim yok
Ayy valla eve test alıp günlük bakasım gelmiyor değil ya inan bende önceden heyecan vardı şimdi gün yaklaştıkça dediğin gibi korku alıyor yerini. İnşallah sağ salim görürüz yaHa ben yine teste gideceksin sandım niyeyse yok kuzum o batmalar yok artık o kadar. Ama adet olacak gibi ağrılar günlük devam ediyor benim. Böyle sağ göğüs kafesimin alt tarafına dün 4-5 defa ağrı girdi çıktı kramp gibi. Karnımda enteresan bi dolgunluk da hissediyorum. Beni de korku basıyor gün içinde kalp atışı alamazsak diye.
Evet bende kan vermiştim Kızlar idrar testi için erken olabilirBenim de idrar testi yapmaya hiç cesaretim yokacaba erken mi yaptım çizgi var mı falan insanı daha çok yıpratıyor sanki.direk kan testi yapıp öğrenmek ve net sonuç almak daha mantıklı geliyor
Kaçıncı gün bugün transferden sonra ??Bugun yaptım tertemiz negatif..5.gun embriyosuydu mutlaka çıkmaz mıydı.. bu arada keske yapsaydım herkesın bı bıldıgı varmış mahvoldum..psıkolojık de çöktüm
6.gun transfer gununu saymıyorumKaçıncı gün bugün transferden sonra ??
ümitsizlige kapilma canim daha erken öyle cok erkenden negatifi görüp sonra pozitif olan bekle bir kac gün daha sonra yine tekrarlarsin adet kanaman baslamadigi sürece hep bir umut vardirBugun yaptım tertemiz negatif..5.gun embriyosuydu mutlaka çıkmaz mıydı.. bu arada keske yapsaydım herkesın bı bıldıgı varmış mahvoldum..psıkolojık de çöktüm
İdrar testi yapılmasına bu yüzden karşıyım sonuç kesin değil ve çizgiyi görmeyince üzülüyoruz.madem 6.gününüz ve çok merak ediyorsunuz yarın kan testi yaptırın benim 7.günde kan testinde çıkmıştı.net sonucu öğrenmiş olursunuz üzülmezsiniz.5.günü embriyosu ise6.gun transfer gununu saymıyorum
MaSalLAH canım gözün aydın.hangi testleri istedilerBizden istenildi ama onu hemen yaptırın uzun sürüyor çıkması bizden birçok kan tahlili istendi yaptırdık çok şükür temiz çıkmıştı
Bılmıyorum canım kan testiyle emin olabılırz ancak..onun için bıraz beklerim 8.gun falan yaptırırım.ümitsizlige kapilma canim daha erken öyle cok erkenden negatifi görüp sonra pozitif olan bekle bir kac gün daha sonra yine tekrarlarsin adet kanaman baslamadigi sürece hep bir umut vardir
Genetik te ki doktor benden kromozom analizi ve y mikrodelesyon gibi test istedi bunlar yeterli miİnşallah olumludur diğer denemeye hiiiiç gerek kalmaz ben de ilkinde söylemiştim aileden birkaç kişiye şu an kimse bilmiyor bence böyle daha rahat daha huzurlu
Benim ilki olumsuz olunca eşli karyotip ve altılı trombofili paneli istediler
Çok haklısınız çok..Yapmayacaktm kendımı akşama kadar tuttum oyaladım.. erken gebelık testıydı aslında ama çıkmadı bir şey..çok uzuldum …7.gun kan değeriniz kaç çıkmıstı?İdrar testi yapılmasına bu yüzden karşıyım sonuç kesin değil ve çizgiyi görmeyince üzülüyoruz.madem 6.gününüz ve çok merak ediyorsunu yarın kan testi yaptırın benim 7.günde kan testinde çıkmıştı.net sonucu öğrenmiş olursunuz üzülmezsiniz
Çok haklısınız çok..Yapmayacaktm kendımı akşama kadar tuttum oyaladım.. erken gebelık testıydı aslında ama çıkmadı bir şey..çok uzuldum …7.gun kan değeriniz kaç çıkmıstı?
üzülmeyin hayırlısı neyse o olsun inşallah.7.günü 49 çıkmıştı.9.gün 290 olmuştuÇok haklısınız çok..Yapmayacaktm kendımı akşama kadar tuttum oyaladım.. erken gebelık testıydı aslında ama çıkmadı bir şey..çok uzuldum …7.gun kan değeriniz kaç çıkmıstı?
aynen canim iki gün sonra kan testi yaptir hakkinda hayirlisi olur insallah üzülmeBılmıyorum canım kan testiyle emin olabılırz ancak..onun için bıraz beklerim 8.gun falan yaptırırım.
Bayağı üzüldüm..yıkıldım dıyebılırım bılıyordum uzulecegımı kanda da çıkacağını dusunmuyorum artık ama mucıze işte beklıyor insan.. beni de pek mucızeler bulmuyor..insan olmadıkca da benım olmayacak herhalde dıyor…aynen canim iki gün sonra kan testi yaptir hakkinda hayirlisi olur insallah üzülme