- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.741
Bende yapmam diyorum ( ve yaptı ) bende yapcqm galiba zor geçiyo evde vqjinal kaşıntı olan oldu mu acep o var bnde bugünÖncesinde test yapmam diyorum ben ama dayanamam herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapmam diyorum ( ve yaptı ) bende yapcqm galiba zor geçiyo evde vqjinal kaşıntı olan oldu mu acep o var bnde bugünÖncesinde test yapmam diyorum ben ama dayanamam herhalde
Bende kasinti yok canim. Pazartesi yada sali test yapmayi düşünüyorum:))Bende yapmam diyorum ( ve yaptı ) bende yapcqm galiba zor geçiyo evde vqjinal kaşıntı olan oldu mu acep o var bnde bugün
Kaçıncı gün kiBende kasinti yok canim. Pazartesi yada sali test yapmayi düşünüyorum:))
En güzeli o zaten Allah önce onu sonra bebeğin kendisini kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah canım
Yok bana vermedi Dr ultrason kağıdı.insallah pozitif olurda o zaman alırız ne deyim
Kaşıntı enfeksiyon heralde yaBende kasinti yok canim. Pazartesi yada sali test yapmayi düşünüyorum:))
Ayni gun transfer olduk seninle salı 6. Gün oluyor. Transfer günü sayilmiyormus.Kaçıncı gün ki
6. Gün erken diil mi 9 da bile çıkmayan oluyormuşAyni gun transfer olduk seninle salı 6. Gün oluyor. Transfer günü sayilmiyormus.
Bir cok kişinin 7. Gunde çıkmis :) tutunmadan sonra beta hcg salgilanmaya basliyor aslinda. Belirtilere göre bakarim birazda6. Gün erken diil mi 9 da bile çıkmayan oluyormuş
BEN oğlumu 7.gün öğrenmiştim.5.gün embriyosu.25 Ekim’de transfer oldum yine pazartesi yani 7.gün kan testi yaptıracağımBir cok kişinin 7. Gunde çıkmis :) tutunmadan sonra beta hcg salgilanmaya basliyor aslinda. Belirtilere göre bakarim birazda
Yaaa bende test yaparim herhalde :)) çift embriyo transfer edildi benimde 5. Gün. Tutunmusssa Çıkar diye düşünüyorum . İnsallah önce güzel haberleri siz verin belirtileriniz var mi ?BEN oğlumu 7.gün öğrenmiştim.5.gün embriyosu.25 Ekim’de transfer oldum yine pazartesi yani 7.gün kan testi yaptıracağım
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım canım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.oğlumda sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu canım hiç değişiklik yoktu hatta her adetten önce çıkan sivilcem aynı yerinde çıktı baya ağlamıştım. O zaman adet olacağım tutmadı diye.meğersem tutmuş.bunda san adet ağrılarım var yalnız ben belirtilerek pek güvenemiyorum adet ağrısı mum yoksa gebelik mi inşallah gebeliktirler tabi.siz sen bir belirti var mıYaaa bende test yaparim herhalde :)) çift embriyo transfer edildi benimde 5. Gün. Tutunmusssa Çıkar diye düşünüyorum . İnsallah önce güzel haberleri siz verin belirtileriniz var mi ?
Bende ayin 27 sinde transfer oldum. Henuz bisey yok biraz bel ve kasik agrisi oluyor arada. Seninde dediğin gibi sivilcelerim bile çıktı. Ilaclara bagliyorum hepsini aslinda. Göğüs şişliği hic yok bende sende var mi?İnşallah hepimiz güzel haberler alalım canım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.oğlumda sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu canım hiç değişiklik yoktu hatta her adetten önce çıkan sivilcem aynı yerinde çıktı baya ağlamıştım. O zaman adet olacağım tutmadı diye.meğersem tutmuş.bunda san adet ağrılarım var yalnız ben belirtilerek pek güvenemiyorum adet ağrısı mum yoksa gebelik mi inşallah gebeliktirler tabi.siz sen bir belirti var mı
Hangi test kuzum. Ben ultrason için gün sayıyorum aynı seninki gibi dedi doktor 2 hafta sonra ultrasona çağırmıştı. Haftanın biri gitti, kaldı birCatlak-kurabiye canım senin test günün ne zamandı?
He bende dedim acaba temmuz topiğinden mi bahsediyorlarBana Temmuz yazdıran bu hayat size ne yapmaz
Tutunmuşsa çıkar canım. Bende 6. Gün öğrendim inşallah sımsıkı tutunmuşlardırYaaa bende test yaparim herhalde :)) çift embriyo transfer edildi benimde 5. Gün. Tutunmusssa Çıkar diye düşünüyorum . İnsallah önce güzel haberleri siz verin belirtileriniz var mi ?
Benim hep adetten önce zaten acırdı uçları şimdi yine acıyor ama fitilden diye düşünüyorum bilemiyorum açıkçası.arkadaşınız öyle hissetmiş olabilir herkeste aynı olmaz benceBende ayin 27 sinde transfer oldum. Henuz bisey yok biraz bel ve kasik agrisi oluyor arada. Seninde dediğin gibi sivilcelerim bile çıktı. Ilaclara bagliyorum hepsini aslinda. Göğüs şişliği hic yok bende sende var mi?
Bi arkadasim göğüslerin sismesinden anlarsin dedi.
Ben de dayanamazsam 6.gün yaptırsam mı acaba yaTutunmuşsa çıkar canım. Bende 6. Gün öğrendim inşallah sımsıkı tutunmuşlardır
Yaaa insallah darisi başıma ve isteyen herkeseeeeeTutunmuşsa çıkar canım. Bende 6. Gün öğrendim inşallah sımsıkı tutunmuşlardır
SİZin embriyo kalitesi neydi?Yaaa insallah darisi başıma ve isteyen herkeseeeee
Ben önce idrar testi yapicam ya direkt kan vermeye cesaretim yokBen de dayanamazsam 6.gün yaptırsam mı acaba ya