2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.
Çok üzüldüm canım vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah Rabbim tez vakitte yüzünü güldürür gerçekten çok üzüldüm Rabbim içine ferahlık versin

Bana vermediler belim ğrıyor az önce yemek yaptım ama öle ters bi hareket yapmadım basit bezelye yaptım ayakta durdum diye ğrıdı herhalde inşallah

Üzücü ama öncelikle canın sağolsun diyelim Rabbim en kısa zamanda mucizeni sana yollasın senide sevindirsin

Normalde Çalışıyorum hızlı geçiyordu. Bugun resmi tatil olunca evde zaman geçmiyor bir türlü genelde hep yiyorum acayip iştahım açıldı. Senin test günün ne zaman?
Ben tüp bebek yaptırmam diye işten çıktım sıkıntılıydı işyerim çalışsam hızlı geçerdi benmde belim ağrıyor ayakta durdum diye galiba sürekli bişiler yyorum bende inşallah kilo almam

Evet kızlar 7. Günümü de bitirdim. Kasık ağrılarıyla geçti bu günüm de. Böyle olan ya da sonucu pozitif çıkan arkadaşlardan moral bekliyorum

Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.
Canim çok üzüldüm ilk gebeliğimde aynı şeyleri yaşadım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim tez zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah dualarım seninle

Benimde is yerinin haberi yok söylemedim kimseye. O yüzden izinde alamadim, raporda.
Benim de test günüm 6 Kasım canim. Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benimde belim ağrıyor ilaclardan herhalde

İnşallah olumludur diğer denemeye hiiiiç gerek kalmaz ben de ilkinde söylemiştim aileden birkaç kişiye şu an kimse bilmiyor bence böyle daha rahat daha huzurlu
Kızlar tüp Bebek öncesi hangi genetik testleri yaptırdınız
Benim ilki olumsuz olunca eşli karyotip ve altılı trombofili paneli istediler

İnşallah canım
Yok bana vermedi Dr ultrason kağıdı.insallah pozitif olurda o zaman alırız ne deyim

Ben ilk iki gün bolca yattım. Ama ara sıra eşime de masa hazirlarken yardım ettim. Mutfak işlerini çok eğilmeden yaptım. Evi toparldm ama dediğim gibi yorulmadan. Yemekte yapıyorm çok kasmıyorm hayırlısı olsun. Sırf yatmaninda hiç bir yararı yokki. Önemli olan dikkatli olmak. Gerisi Rabbime emanet