• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.😔
Çok üzüldüm canım vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah Rabbim tez vakitte yüzünü güldürür gerçekten çok üzüldüm Rabbim içine ferahlık versin

48 saat mi? Ooo düşündüğümden daha erkenmiş hadi benim dördüncü gün embriyosu da olsun 72 saat inşallah tutunmuşlardır kızlar
Az önce çantamda ultrason fotoğrafını buldum 🥰 transfer sonrası doktor size de vermiş miydi? Pek birşey belli değil ama olsun nokta gibi bir beyazlık var
Bana vermediler 😅 belim ğrıyor az önce yemek yaptım ama öle ters bi hareket yapmadım basit bezelye yaptım ayakta durdum diye ğrıdı herhalde inşallah

Gittik canim evet maalesef negatif zaten transfer edilen yumurta kalitesi 3.-4.kaliteymis doktorumuz her zaman olumlu tarafa donuk bilgiler veriyo bize o yuzden basta soylemedi stres almayalim cunku olumluya da donebilir diye ki bugun adet oldugumu soyledigimde yine de cok uzuldu velhasili biraz kilo vermemin de faydasi olacagini soyledi bi iki ay icinde bi kac kilo verebilirsem tekrar baslicaz tedaviye bu sekilde canim ☺ umarim buradaki en son negatifi goren kisi olurum benden sonra herkes pozitif olsa gercekten mutlu olurum duaciyim 🤗
Üzücü ama öncelikle canın sağolsun diyelim Rabbim en kısa zamanda mucizeni sana yollasın senide sevindirsin 🤲

Normalde Çalışıyorum hızlı geçiyordu. Bugun resmi tatil olunca evde zaman geçmiyor bir türlü 😂 genelde hep yiyorum acayip iştahım açıldı. Senin test günün ne zaman?
Ben tüp bebek yaptırmam diye işten çıktım sıkıntılıydı işyerim çalışsam hızlı geçerdi benmde belim ağrıyor ayakta durdum diye galiba sürekli bişiler yyorum bende inşallah kilo almam 😅

Evet kızlar 7. Günümü de bitirdim. Kasık ağrılarıyla geçti bu günüm de. Böyle olan ya da sonucu pozitif çıkan arkadaşlardan moral bekliyorum 😂

Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.😔
Canim çok üzüldüm ilk gebeliğimde aynı şeyleri yaşadım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim tez zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah dualarım seninle 🤲

Ben tüp bebek yaptırmam diye işten çıktım sıkıntılıydı işyerim çalışsam hızlı geçerdi benmde belim ağrıyor ayakta durdum diye galiba sürekli bişiler yyorum bende inşallah kilo almam 😅
Benimde is yerinin haberi yok 😁 söylemedim kimseye. O yüzden izinde alamadim, raporda.
Benim de test günüm 6 Kasım canim. Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benimde belim ağrıyor ilaclardan herhalde 😂

Sorma heycanmi ümit kestim sanırım bilmiorum ama ya tutmadı die hissediyorum hatta bidaha deneriz ama herkese artık vazgeçtik deriz dedim başta çok stres yaptım herkese soledim biraz ara verip yaparım pazartesi direk kan vericem çıkarsa büyük şok olurum😂😂
İnşallah olumludur diğer denemeye hiiiiç gerek kalmaz ben de ilkinde söylemiştim aileden birkaç kişiye şu an kimse bilmiyor bence böyle daha rahat daha huzurlu
Kızlar tüp Bebek öncesi hangi genetik testleri yaptırdınız
Benim ilki olumsuz olunca eşli karyotip ve altılı trombofili paneli istediler

48 saat mi? Ooo düşündüğümden daha erkenmiş hadi benim dördüncü gün embriyosu da olsun 72 saat inşallah tutunmuşlardır kızlar
Az önce çantamda ultrason fotoğrafını buldum 🥰 transfer sonrası doktor size de vermiş miydi? Pek birşey belli değil ama olsun nokta gibi bir beyazlık var
İnşallah canım 🙏
Yok bana vermedi Dr ultrason kağıdı.insallah pozitif olurda o zaman alırız ne deyim🥰

Bende belirti yok ilk denememde sürekli karnım ağrıyor gibiydi ben belirtiye yordum belki de ilaçlardandı o yüzden bu kez pek kendimi dinlemiyorum da duymuyorum da 🙂
Siz günlük hayata nasıl devam ediyorsunuz? Ben bazen unutup (özellikle gece uykudayken) aniden doğrulup tuvalete vs kalktım o yüzden tedirginim yemeği yapıyorum bulaşıkları kaldırıp makineye koymak eşimde temizlik yapmıyorum
Ben ilk iki gün bolca yattım. Ama ara sıra eşime de masa hazirlarken yardım ettim. Mutfak işlerini çok eğilmeden yaptım. Evi toparldm ama dediğim gibi yorulmadan. Yemekte yapıyorm çok kasmıyorm hayırlısı olsun. Sırf yatmaninda hiç bir yararı yokki. Önemli olan dikkatli olmak. Gerisi Rabbime emanet

Back