How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen biz bir dünya ilaç parası veriyoz.kucagımıza alalımda bunlar geçmişte mazi olsun artık🥰
Sadece parası da değil, o iğneler, bi dolu kimyasal içeren ilaçlar... 😔
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalım da unutalım inşallah. 🥰

Sadece parası da değil, o iğneler, bi dolu kimyasal içeren ilaçlar... 😔
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalım da unutalım inşallah. 🥰
Aynen öyle valla canım o ilaçlar hele neler ediyor bize. Bu arada Estrofem baş dönmesi yapıyor mu kızlar arada başım dönüyor acaba ondan mı

şuan enerji lazım vücuda boşver dursun o iştah:KK66:) gelsinlerde kilo yemek vs hiçç umrumuzda değil😁ah ahhhh gelsinler artıkk bebelerr🥰😂
İştah ki ne iştah ben de aynı dertten muzdaribim yaz için verilen kiloların hepsi geri geldi. Aman şunu da yiyeyim yararı olsun aman bundan da fayda alayım derken dobişko olucaz😂

Aynen öyle valla canım o ilaçlar hele neler ediyor bize. Bu arada Estrofem baş dönmesi yapıyor mu kızlar arada başım dönüyor acaba ondan mı
Hem baş dönmesi hem baş ağrısı yapıyor bende canım.
Dünden beri ağrı vardı, 3-4 saat önce geçti.

Sohrab Sohrab canımm Allah razı olsun inşallah kendimi motive etmeye aklıma kötü şeyleri getirmemeye çalışıyorum 🌸 bakalım neler bekliyor bizi 🙈 hadi senin keseleri de görelim artık 😍
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım benim tek embriyo koydular 4aa pgtsiz içerde bölünmüş yaramazlar 🙈

Sohrab Sohrab canımm Allah razı olsun inşallah kendimi motive etmeye aklıma kötü şeyleri getirmemeye çalışıyorum 🌸 bakalım neler bekliyor bizi 🙈 hadi senin keseleri de görelim artık 😍
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım benim tek embriyo koydular 4aa pgtsiz içerde bölünmüş yaramazlar 🙈
Yaa tek yumurta ikizi 😍 hayalimmm😍😍
Benimde galiba 4aa yumurtam ya bende mi tek koydursam

Kızlar bugün doktora gittik ve biz şok 😱😱 iki tane yolk saç göründü. İkiz gibi duruyor şimdilik. Kalp atışı için çok erken dedi. Haftaya tekrar gidicem. Kese boyutu günüyle uyumlu5+5 çıktı. Yani Kızlar korktuğum başıma geldi 🥴 Sohrab Sohrab @iklime_06 @Nefes0858 N nurt56373 @Nureella
Kuzum inan korkma bende hep korktum tek tutsun derdim eşim kızardı Öyle deme derdi Rabbim hiç vermezse derdi iki bir farketmez derdi o hep ikizden yanaydı çünkü yani düşünsene hepimiz çok acılar çekiyoruz kimbilir çogu kişinin kaç başarısız denemesi var . Ama bak emekler boşa gitmiyor ve üstüne rabbim sana iki tane nasip ediyor bak ikiz biri var etrafımda o da tüp bebekle ben istemezdim ikiz o hep bana sadece sekiz ay zorlugu sonra birlikte büyüyor oynuyor çok güzel duygu derdi Rabbim dağına göre kar verirmiş hiç bakamam diye düşünme bak bana bende değerim 2000 çıktı ikiz dedik kesin ben tek bekliyordum ama çok sevindim bi an nedense sonra gittik şimdilik doktor tek kese gördü sabahtandır araştırıyorum acaba sonradan kese gören varmıdır diye emin ol sende zamanla bu duyguya alışcaksın ❤️ Aksine kendini zamanla daha iyi hissedeceksin düşünsene karnında iki bebiş arkadaş gbi büyücekler 😍

Yaa tek yumurta ikizi 😍 hayalimmm😍😍
Benimde galiba 4aa yumurtam ya bende mi tek koydursam
Gerçekten mi 🙈 benim hayalim değildi aslında ama rabbim nasip etti. Tek mi çift mi konusu için bir şey diyemicem baksana tek koyuyorsun Çifter Çifter geliyorlar 😂

Kuzum inan korkma bende hep korktum tek tutsun derdim eşim kızardı Öyle deme derdi Rabbim hiç vermezse derdi iki bir farketmez derdi o hep ikizden yanaydı çünkü yani düşünsene hepimiz çok acılar çekiyoruz kimbilir çogu kişinin kaç başarısız denemesi var . Ama bak emekler boşa gitmiyor ve üstüne rabbim sana iki tane nasip ediyor bak ikiz biri var etrafımda o da tüp bebekle ben istemezdim ikiz o hep bana sadece sekiz ay zorlugu sonra birlikte büyüyor oynuyor çok güzel duygu derdi Rabbim dağına göre kar verirmiş hiç bakamam diye düşünme bak bana bende değerim 2000 çıktı ikiz dedik kesin ben tek bekliyordum ama çok sevindim bi an nedense sonra gittik şimdilik doktor tek kese gördü sabahtandır araştırıyorum acaba sonradan kese gören varmıdır diye emin ol sende zamanla bu duyguya alışcaksın ❤️ Aksine kendini zamanla daha iyi hissedeceksin düşünsene karnında iki bebiş arkadaş gbi büyücekler 😍
Yaa çok teşekkür ederim buradaki arkadaşlarımdan gelen güzel mesajlarla bugünkü şokumu güzel atlattım 🥰😍 her şeyde vardır bir hayır rabbimin ikiz vermesinde de hikmeti vardır elbet 🤲🏻 Hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler diliyorum 🌸🌸

Ordaki ekibin basında semra hoca var prof ve ilaçsız transfere öncelik veriyor.ilaçsız gebeliğin devam etme oranı ilaçlıya göre daha fazla istatiksel olrk,vücuda sentetik hormon alınmadıgı için vücut yıpranmıyor ve kanamalr daha az görülüyormus.ama her gidene kesin dogal yapmıyor rahim duvarı incelıgı varsa ilaçla desteklıyor ama onda bile az ilaç kullanıyor.başarılı bir doktor.ben 2.denemeyi düşündüm orda yapmayı embryo tasıma vs masraf ugrasmak istemedm sımdilk.
Tup bebek işine girdikten sonra gerçekten hergun yeni bir bilgi ogrenioz🤣 hakkımızda hayırlısı mantıklı ama senin bebisin kısmeti burdaymis 🙂

Gerçekten mi 🙈 benim hayalim değildi aslında ama rabbim nasip etti. Tek mi çift mi konusu için bir şey diyemicem baksana tek koyuyorsun Çifter Çifter geliyorlar 😂
Tek embriyo mydu şimdi okudum ne güzel işte tek yumurta ikizi hayırlı olsun canım çok sevindim🥰🥰güzel supriz yapmışlar sana

Yaa çok teşekkür ederim buradaki arkadaşlarımdan gelen güzel mesajlarla bugünkü şokumu güzel atlattım 🥰😍 her şeyde vardır bir hayır rabbimin ikiz vermesinde de hikmeti vardır elbet 🤲🏻 Hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler diliyorum 🌸🌸
Amin kuzucum bak gör ilerde onlara bakıp en büyük şansım diceksin kız düşünsene ikiz annesii ayy çok havalı ha bide 😃😍😍

Bende cuma yeniden gidicem bu doktor haftaya cagırdı şu an tek göründü kese varsa haftaya dedi doktoruma söledim tüp bebek doktoruma sen bu cuma gel varsa görünür dedi demekki cihazımı daha net gösteriyor bilmşyorum

O kadar merak ediyorum kı, cıft beklediklerimiz tek cıktı, tek bekledıgımız cift cıkıyor.. Sürprizli bir gün olacak cumartesi 🥰hayırlısı ne ise oyle olsun.. Senın ıcın de hayırlı olan byleymıs demek ki, ne guzel işte bir kere de kurtulacaksın bebek işinden🙃

Aynen canım hiç belli olmuyor valla. Oyy kız düşünsene iki tane minnak var ortada bıcır bıcır dolaşıyor. İkisi de birbirinin aynısı😍😍🐣🐣
Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🥰

Back