How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

3 gende mutasyon var homozigot çıkmıs 2gende 1ide daha hafif heterozgt çıkmıs.heteroları dr lar çok önemli görmüyor ama homozigt önemli direk kan pıhtılasması tanısı
Hımmmm, çok teşekkür ederim canım.
Benim doktorum biraz kafamı karıştırdı da bu pıhtılaşmayla ilgili.
Anti-Trombin III 108,4 çıktı.
Bu değere bakarak Oksapar verdi.
Kadın doğuma yazdırmaya gittim.
Kullanırsan kanama olursun, asla kullanma dedi. Üst sınıra yakın seninkisi, alta değil dedi. Bunu tüp bebek doktoruma ilettim, şimdilik kullanma dedi.
Valla ne oldu nasıl oldu hiç bir fikrim yok. 🙈

anladım cnm gebelik oluşunca bakılıyor 👍 ama ben yine hematolojiylede devam ederim yandan çok saol bilgilendirdiğin için🙏
Rica ederim cnm zaten tanı konulmuş.ilk gebeliğindeki kaybını hemotolojiye bildir ki gerek görürse çift iğne yada daha yüksek doz verirler cok gecmıs olan hayrlı evlatların olsun🥰

Hımmmm, çok teşekkür ederim canım.
Benim doktorum biraz kafamı karıştırdı da bu pıhtılaşmayla ilgili.
Anti-Trombin III 108,4 çıktı.
Bu değere bakarak Oksapar verdi.
Kadın doğuma yazdırmaya gittim.
Kullanırsan kanama olursun, asla kullanma dedi. Üst sınıra yakın seninkisi, alta değil dedi. Bunu tüp bebek doktoruma ilettim, şimdilik kullanma dedi.
Valla ne oldu nasıl oldu hiç bir fikrim yok. 🙈
Doktorun dogru demiş. Alt sınıra yakın olsa pıhtılaşmaya daha yatkın olurdu.pıhtılaşmayı engelleyen bir protein grubu.alt sınırda olsa pıhtılasmaya yatkınlık üst sınırda olunca pıhtılasmayı geciktiren bir durum oluyor.
Alıntı:
Konjenital antitrombin III eksikliği kanın normalden daha fazla pıhtılaşmasına neden olan genetik bir bozukluktur.
Bu durumda seninki üst sınıra yakın oldugundan böle bir problem olmadıgı cıkıyor

Doktorun dogru demiş. Alt sınıra yakın olsa pıhtılaşmaya daha yatkın olurdu.pıhtılaşmayı engelleyen bir protein grubu.alt sınırda olsa pıhtılasmaya yatkınlık üst sınırda olunca pıhtılasmayı geciktiren bir durum oluyor.
Alıntı:
Konjenital antitrombin III eksikliği kanın normalden daha fazla pıhtılaşmasına neden olan genetik bir bozukluktur.
Bu durumda seninki üst sınıra yakın oldugundan böle bir problem olmadıgı cıkıyor
Ya işte tüp bebek doktorum önce verip sonra ben kadın doğumcu böyle böyle dedi deyince kullanma diye söyleyince bende ciddi bir güvensizlik oluştu. 😒
Nasıl böyle bir hata yapar, anlamadım. 🤷‍♀️
Acaba kullandığım ilaçların pıhtılaşma yapabileceğini mi düşündü? 🤔

3 gende mutasyon var homozigot çıkmıs 2gende 1ide daha hafif heterozgt çıkmıs.heteroları dr lar çok önemli görmüyor ama homozigt önemli direk kan pıhtılasması tanısı
doktor bana gebelikte faktör V ve faktör II nin önemli olduğunu söyledi.diğerleri mutasyonlu olsa bile çok önemli değil dedi.
bende faktör beş mustasyonlu çıktı hemde homozigot daha riskli olan grup maalesef..

Kızlar sağlık ocağında ilaçlar yazdırılabilir mu? Estrofem progestan enox
.
Normalde progestanı kesin yazabiliyorlar, biliyorum ama işi yokuşa sürüyor bazı aile hekimleri nedense.
Hamilelik varsa ilk 3 ay hiçbir şey yazmıyo benimki mesela. O riski alamazmış.
Ben de paşa paşa özel hastaneye gidip muayene ücreti ödeyip öyle yazdırıyorum.
En azından biraz indirimli alabiliyorum.

Rica ederim cnm zaten tanı konulmuş.ilk gebeliğindeki kaybını hemotolojiye bildir ki gerek görürse çift iğne yada daha yüksek doz verirler cok gecmıs olan hayrlı evlatların olsun🥰
saol cnm evet anlatacağım.zaten hematolojiye gitmek istememin sebebi kan değerlerimi o takip eder.kan sulandırıcı ilaç dozlarımı o ayarlar...
inşallah betalar güzel gelip kese için gittiğimde de konuşacağım doktorumla.kan pıhtılaşması için herhangi bir kan tahlili isteyecek mi yoksa böyle kafadan mı devam edecek..ama ne olursa olursa olsun hematolojiye gideceğim yine de..

Normalde progestanı kesin yazabiliyorlar, biliyorum ama işi yokuşa sürüyor bazı aile hekimleri nedense.
Özel hastanede yazılınca nasıl indirimli alabiliyorsun. Yarın bi şansımı deneyeceğim inşallah yazdırabilirim.

Ayni benim aile hekimide sana bunları veren doktor yazsin dedi :KK53:
Siz benim aile doktorum değilmisiniz bu ilaci yazabiliyormuşsunuz dedim beni bilgisiz zannetti sanirim tek seferlik yazdı ama bidaha yazmam riske giremem dedi ne alaka anlamadım 🤣

doktor bana gebelikte faktör V ve faktör II nin önemli olduğunu söyledi.diğerleri mutasyonlu olsa bile çok önemli değil dedi.
bende faktör beş mustasyonlu çıktı hemde homozigot daha riskli olan grup maalesef..
düzeltme yapıyorum pai1 ve faktör 5 in önemli olduğunu söyledi. PlutonMerkez PlutonMerkez
bu arada maşşallah ne çok bilgin var bu konu da 😍

düzeltme yapıyorum pai1 ve faktör 5 in önemli olduğunu söyledi. PlutonMerkez PlutonMerkez
bu arada maşşallah ne çok bilgin var bu konu da 😍
Canm topiğim vardı aralık-ocak grubu çok bilgi paylaşımı yapmıştık orda.birazda merak ettiklerimi okuyorum.çok gereksiz merakım var ondan:) hepimizde türlü türlü bişeler çıkıyor işte oyüzden tüp bebkle ugrasıoz.inşallah sonu güzel olur🥰

Ya işte tüp bebek doktorum önce verip sonra ben kadın doğumcu böyle böyle dedi deyince kullanma diye söyleyince bende ciddi bir güvensizlik oluştu. 😒
Nasıl böyle bir hata yapar, anlamadım. 🤷‍♀️
Acaba kullandığım ilaçların pıhtılaşma yapabileceğini mi düşündü? 🤔
Estrofem kan pıhtılaşmasına yol açan bir ilaç coraspini oyüzden veriyorlar.kan sulandırıcı iğneye gelirsek,her drun veriş zamanı ve kullandırma zamanı farklı.genelde olurda kan pıhtılaşması varsa bu sorunu biz baştan çözelim gibi bakıyorlar.herkesten tek tek bu testi istemiyorlar çünkü.devlet hastanesi 3düşük olmadan yapmıyor.özelde pahalı bir test ,.onlarda işi böyle çözüyor.
bağışıklık testi(immün),trombofili testi bunlar geç çıkan testler oyüzden onlarda ortak bir protokol oluşturup kortizon ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar varsa sorun zaten çözmüş oluyorlar.
senin doktorun da diğer doktorlar gibi standart olanı yapmış.lakin kan testine göre kadın doğumcunun gereksiz görmesi üzerine doktorun da bu sorumluluktan kurtulmuş oluyor:KK66:

Estrofem kan pıhtılaşmasına yol açan bir ilaç coraspini oyüzden veriyorlar.kan sulandırıcı iğneye gelirsek,her drun veriş zamanı ve kullandırma zamanı farklı.genelde olurda kan pıhtılaşması varsa bu sorunu biz baştan çözelim gibi bakıyorlar.herkesten tek tek bu testi istemiyorlar çünkü.devlet hastanesi 3düşük olmadan yapmıyor.özelde pahalı bir test ,.onlarda işi böyle çözüyor.
bağışıklık testi(immün),trombofili testi bunlar geç çıkan testler oyüzden onlarda ortak bir protokol oluşturup kortizon ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar varsa sorun zaten çözmüş oluyorlar.
senin doktorun da diğer doktorlar gibi standart olanı yapmış.lakin kan testine göre kadın doğumcunun gereksiz görmesi üzerine doktorun da bu sorumluluktan kurtulmuş oluyor:KK66:
Ay çok teşekkür ederim canım yaa... 👏👏👏
Valla maşallah, ne kadar çok şey biliyorsun ve ne güzel aydınlatıyorsun bizi. 🥰
Doktorun asistanından beklediğim tam da bu ama sağolsun iki üç kelime anca çıkıyo ağzından. 🙈
Allah razı olsun kuzum. 🙏

Kızlar bugün doktora gittik ve biz şok 😱😱 iki tane yolk saç göründü. İkiz gibi duruyor şimdilik. Kalp atışı için çok erken dedi. Haftaya tekrar gidicem. Kese boyutu günüyle uyumlu5+5 çıktı. Yani Kızlar korktuğum başıma geldi 🥴 @Sohrab I iklime_06 @Nefes0858 @nurt56373 @Nureella
Hayırlı olsun canım ❤️ niye korkuyorsun hiç korkma Allah dağına göre kar verir.İkisinin de nasibi varsa her türlü geleceklerdir dünyaya.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Boşuna Profum demiyorum canım benim :KK68:

Hayırlı olsun canım ❤️ niye korkuyorsun hiç korkma Allah dağına göre kar verir.İkisinin de nasibi varsa her türlü geleceklerdir dünyaya.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Amin canım Allah razı olsun inşallah güzel ilerlesin her şey 🌸🤲🏻🥰

Back