How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
Nureella Nureella 30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
I iklime_06 35 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
Sohrab Sohrab 32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
N nurt56373 21 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 Eylül
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül(5. Gün)
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün Embriyosu)
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 Eylül
PlutonMerkez PlutonMerkez 36 Yaş2. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 Ekim
@melyes34 Yaş1. Deneme2-4 Ekim
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim(5. Gün Çift)
@agustos7233 Yaş2. DenemeEkim (5. Gün)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. DenemeEkim
@Cilekkokusuu28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Hayyal35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@tupaaaaa32 Yaş2. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
D Dxtr 29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün Embriyosu)
@Niloya44424 Yaş1. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@seta_9030 Yaş2. DenemeEkim
Tureed Tureed 33 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@venusvenus8833 Yaş1. DenemeEkim
@Forgotpink29 Yaş1. DenemeEkim(5. Gün)
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
Beni de beni de :))) 31 yas 1. deneme Ekim

Tamm ozamn doğal siklus.memorial öncelk doğal tedavı tercih ediyor zaten.inan en iyisi benm donmuslar olmasa bende oraya gidecektim
Öyle olunca daha iyi mi oluo canım denk gelmedi ilk defa duyuyorum neden bizim doktor lar yapmio alioz bı dünya ilaç😔🙂

Kızlar bugün doktora gittik ve biz şok 😱😱 iki tane yolk saç göründü. İkiz gibi duruyor şimdilik. Kalp atışı için çok erken dedi. Haftaya tekrar gidicem. Kese boyutu günüyle uyumlu5+5 çıktı. Yani Kızlar korktuğum başıma geldi 🥴 Sohrab Sohrab I iklime_06 Nefes0858 Nefes0858 N nurt56373 Nureella Nureella

Kızlar bugün doktora gittik ve biz şok 😱😱 iki tane yolk saç göründü. İkiz gibi duruyor şimdilik. Kalp atışı için çok erken dedi. Haftaya tekrar gidicem. Kese boyutu günüyle uyumlu5+5 çıktı. Yani Kızlar korktuğum başıma geldi 🥴 Sohrab Sohrab I iklime_06 Nefes0858 Nefes0858 N nurt56373 Nureella Nureella
Hayırlısı olsun canım eğer nasibinde ikiz varsa Rabbim kolaylık verir her konuda korkma hayırlısı ne ise o olsun öyle dua edelim kuzum inşallah sağlıkla devam eder zamanında hayırlısı ile Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah ikiz ayı oldu bu ay 😍😍 bende çok istiyordum ama herşey nasip Rabbim neyi yazdıysa onu yasıcaz bebeklerimizi korusun hayırlı sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin 💕💕

Hayırlısı olsun canım eğer nasibinde ikiz varsa Rabbim kolaylık verir her konuda korkma hayırlısı ne ise o olsun öyle dua edelim kuzum inşallah sağlıkla devam eder zamanında hayırlısı ile Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah ikiz ayı oldu bu ay 😍😍 bende çok istiyordum ama herşey nasip Rabbim neyi yazdıysa onu yasıcaz bebeklerimizi korusun hayırlı sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin 💕💕
Aminn canım Allah razı olsun 🤲🏻 İnşallah sağ Salim kucağımıza alalım rabbim korktuklarımızdan da emin eylesin 🤲🏻🖤🖤

Aminn canım Allah razı olsun 🤲🏻 İnşallah sağ Salim kucağımıza alalım rabbim korktuklarımızdan da emin eylesin 🤲🏻🖤🖤
Amin canım dikkat et kendine yemene içmene ağır iş yapma kuzuların seninle maşallah 😊 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🤲

Öyle olunca daha iyi mi oluo canım denk gelmedi ilk defa duyuyorum neden bizim doktor lar yapmio alioz bı dünya ilaç😔🙂
Ordaki ekibin basında semra hoca var prof ve ilaçsız transfere öncelik veriyor.ilaçsız gebeliğin devam etme oranı ilaçlıya göre daha fazla istatiksel olrk,vücuda sentetik hormon alınmadıgı için vücut yıpranmıyor ve kanamalr daha az görülüyormus.ama her gidene kesin dogal yapmıyor rahim duvarı incelıgı varsa ilaçla desteklıyor ama onda bile az ilaç kullanıyor.başarılı bir doktor.ben 2.denemeyi düşündüm orda yapmayı embryo tasıma vs masraf ugrasmak istemedm sımdilk.

Korkma Hıc, rabbim güc kuvvet verir, hamılelıgın de rahat gecer ınsallah, kötü düşünme, ilk gebeliğinde yasadıgın sorunları yasarsın diye korkuyorsun ama her gebelik özel.. Bu sefer hersey yolunda gidecek ınsallah, kendını hem olumlu telkin et 🥰

Ordaki ekibin basında semra hoca var prof ve ilaçsız transfere öncelik veriyor.ilaçsız gebeliğin devam etme oranı ilaçlıya göre daha fazla istatiksel olrk,vücuda sentetik hormon alınmadıgı için vücut yıpranmıyor ve kanamalr daha az görülüyormus.ama her gidene kesin dogal yapmıyor rahim duvarı incelıgı varsa ilaçla desteklıyor ama onda bile az ilaç kullanıyor.başarılı bir doktor.ben 2.denemeyi düşündüm orda yapmayı embryo tasıma vs masraf ugrasmak istemedm sımdilk.
Herşeyin doğalı iyi ama işte bizimde nasibimizde igneler varmış bide paralı bebek yapmak bizimkiler pahalı bebek 😂😂

Back