How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar gittim kese göründü ama bir tane çok şükür Rabbime test günümden üç gün sonra göründü doktor ikiz olma şansı hala var dedi haftaya yeniden çağırdı varsa haftya belli eder dedi öyle bişeye denk geldinizmi hiç
Evt var öle .ıkıncı kontrolde iki kese görenler olabilir yani.

Kızlar bir kaç gündür giremiyordum siteye bir güncelleme yapayım. Burada idrar testinde ikinci çizgi çıkmıştı. 10.gün testi 440 12.gün testi de 900 küsür gelmiş şükürler olsun. Ama benim doktor kese için çağırmadı. İki hafta sonra gel dedi. 9 ekime kadar beklemek zor olacak biraz. Hala ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor ya 😕 5-10 dk durup gidiyor normalde bı ağrı olsa adet olacağım der ağrı kesici içerdim şimdi tuhafıma gidiyor 🙈 bulantı bende de yok. Programa göre 4+5 gözüküyor daha çok yeniyim sanırım 😊🙈

Kızlar bir kaç gündür giremiyordum siteye bir güncelleme yapayım. Burada idrar testinde ikinci çizgi çıkmıştı. 10.gün testi 440 12.gün testi de 900 küsür gelmiş şükürler olsun. Ama benim doktor kese için çağırmadı. İki hafta sonra gel dedi. 9 ekime kadar beklemek zor olacak biraz. Hala ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor ya 😕 5-10 dk durup gidiyor normalde bı ağrı olsa adet olacağım der ağrı kesici içerdim şimdi tuhafıma gidiyor 🙈 bulantı bende de yok. Programa göre 4+5 gözüküyor daha çok yeniyim sanırım 😊🙈
Maşallah canım sağlıkla artsın değerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰🥰

1.transferim 20.günüydü
2.transferim 22.günüydü
Şuan 3.transfer yapılacak o 23.günü
Siz anlarsınız o zaman şey soracağım. Bana ikinci kontrole kadar herhangi bir ilaç yazılmadı folik asit dışında. bu durumda doğal siklus mu oluyor

Back