- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.441
Değerlerim iyi çıkmış çok şükür. Bende başlıyorum inşallah sonunda
Canım göz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo seninkiler benımkılerden de inatcıymısBenm 450 gonalf 150 merionaldı) kaç yumos toplanmıstı senden
Benm 15 ti bildiğim kadarıyla yumurta sayısana göre doz ve iğne sayısı artıyorOo seninkiler benımkılerden de inatcıymıs
9 yumurta alındı canım
Benım oncekı tedavide daha dusuk doz kullanmıştı 5 yumurta cıkmıstı. Dozu attırınca yumurta sayısı da arttı.. Ama benım hep ilk baslarda 5 6 bi tarafta 5 6 diğer tarafta folıkul gorunuyordu hep asılamada da tüpte de hep o civarda sayıyordu 2.gün.Benm 15 ti bildiğim kadarıyla yumurta sayısana göre doz ve iğne sayısı artıyor
Evt o gün saydıkları sayıya göre doz hesaplayıp veriyorlar.dr öle söylemişti opu zamanı. 15tqneyide büyütecez demişti opu günü 11i dolu çıkmıştı 4tanesi fos çıktı boşa büyütmüşlerBenım oncekı tedavide daha dusuk doz kullanmıştı 5 yumurta cıkmıstı. Dozu attırınca yumurta sayısı da arttı.. Ama benım hep ilk baslarda 5 6 bi tarafta 5 6 diğer tarafta folıkul gorunuyordu hep asılamada da tüpte de hep o civarda sayıyordu 2.gün.
Çok şükür canım onunla geçmiş olsunŞuan kanama da lekelenmede durdu çok şükür canım ama baya korkuttu bizi
Sağlıkla tutunsun sağlıkla büyüsün inşallah canımBen de 2 gün önce transferi oldum arkadaşlar. 7 ekimde kan vereceğim. İnşallah tutunmuştur omletim.
Hayırlı olsun canım inşallah gelişimlerini sağlıkla tamamlayıp sağ salim tutunurlar sana eklerim tabi kiKızlar ben de 1 saat önce yumurta toplama işleminden çıktım. Korkmuştum ama çok rahat geçti. 5 tane toplandı, cumartesi ya da pazartesi transfer olacak bir sorun çıkmazsa.
Catlak-kurabiye beni de listeye ekleyebilir misin canım? Yaş 34, ilk deneme :) transfer tarihi 2 ya da 4 Ekim.
Benım de 9 taneden 8tanesi döllenmiştiEvt o gün saydıkları sayıya göre doz hesaplayıp veriyorlar.dr öle söylemişti opu zamanı. 15tqneyide büyütecez demişti opu günü 11i dolu çıkmıştı 4tanesi fos çıktı boşa büyütmüşler
Olmaz kuzum korkmaaa.amuda bile kalksan tutunduysa onu ordan kazıman lazm cıkarmak için.ağrı kasılmaktan olmustr 2-3dk yürü evın içinde gecer.Ay kızlar az önce bir hapşurdum öyle ani ve şiddetli olduki yatar vaziyetteydim o basınçla kasığıma aşırı güçlü bi agrı sağlandı çok cnm yandı nasıl acıdı bagırdım resmen bişey olmamıştır dimi off
Bende merak ediyorum canım nasıl oldu acabaNureella dan haberi olan varmı kızlar..
Aynı benmde 8 döllenmıstı berabere biter bu maçBenım de 9 taneden 8tanesi döllenmişti
İnsallah canım Allah razı olsunCanım gözün aydın çokk sevindim hadi sende al gel bebişini bekliyoruz gebeler kervanına inşallaaahh
Siteye girmiş 1 saat önce, inşallah iyilerdirBende merak ediyorum canım nasıl oldu acaba
Olmaz kuzum korkmaaa.amuda bile kalksan tutunduysa onu ordan kazıman lazm cıkarmak için.ağrı kasılmaktan olmustr 2-3dk yürü evın içinde gecer.
Valla bende merk ediyorumm .inşallah hastaneye gitmiştir dün.aklım ondaBende merak ediyorum canım nasıl oldu acaba
Dondurulanlara geçiyor muyuzAynı benmde 8 döllenmıstı berabere biter bu maç
Hadi geçelim 6blast dondurulduDondurulanlara geçiyor muyuz
Benım de 6 ama 3.gün dondurulduHadi geçelim 6blast donduruldu