How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Değerlerim iyi çıkmış çok şükür. Bende başlıyorum inşallah sonunda😍😍🥰🥰
tenor.gif

Canım göz

Benm 15 ti bildiğim kadarıyla yumurta sayısana göre doz ve iğne sayısı artıyor
Benım oncekı tedavide daha dusuk doz kullanmıştı 5 yumurta cıkmıstı. Dozu attırınca yumurta sayısı da arttı.. Ama benım hep ilk baslarda 5 6 bi tarafta 5 6 diğer tarafta folıkul gorunuyordu hep asılamada da tüpte de hep o civarda sayıyordu 2.gün.

Ay kızlar az önce bir hapşurdum öyle ani ve şiddetli olduki yatar vaziyetteydim o basınçla kasığıma aşırı güçlü bi agrı sapplandı çok cnm yandı nasıl acıdı bagırdım resmen bişey olmamıştır dimi off🙄🤲

Benım oncekı tedavide daha dusuk doz kullanmıştı 5 yumurta cıkmıstı. Dozu attırınca yumurta sayısı da arttı.. Ama benım hep ilk baslarda 5 6 bi tarafta 5 6 diğer tarafta folıkul gorunuyordu hep asılamada da tüpte de hep o civarda sayıyordu 2.gün.
Evt o gün saydıkları sayıya göre doz hesaplayıp veriyorlar.dr öle söylemişti opu zamanı. 15tqneyide büyütecez demişti opu günü 11i dolu çıkmıştı😁 4tanesi fos çıktı😂 boşa büyütmüşler

Şuan kanama da lekelenmede durdu çok şükür canım ama baya korkuttu bizi 😊
Çok şükür canım onunla geçmiş olsun 🥰
Ben de 2 gün önce transferi oldum arkadaşlar. 7 ekimde kan vereceğim. İnşallah tutunmuştur omletim.
Sağlıkla tutunsun sağlıkla büyüsün inşallah canım 🥰
Kızlar ben de 1 saat önce yumurta toplama işleminden çıktım. Korkmuştum ama çok rahat geçti. 5 tane toplandı, cumartesi ya da pazartesi transfer olacak bir sorun çıkmazsa.

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye beni de listeye ekleyebilir misin canım? Yaş 34, ilk deneme :) transfer tarihi 2 ya da 4 Ekim.
Hayırlı olsun canım inşallah gelişimlerini sağlıkla tamamlayıp sağ salim tutunurlar sana 🐣🐣 eklerim tabi ki🥰

Ay kızlar az önce bir hapşurdum öyle ani ve şiddetli olduki yatar vaziyetteydim o basınçla kasığıma aşırı güçlü bi agrı sağlandı çok cnm yandı nasıl acıdı bagırdım resmen bişey olmamıştır dimi off🙄🤲
Olmaz kuzum korkmaaa.amuda bile kalksan tutunduysa onu ordan kazıman lazm cıkarmak için.ağrı kasılmaktan olmustr 2-3dk yürü evın içinde gecer.

Back