- 18 Nisan 2016
- 80
- 78
- 88
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.401
Bu günleri nasıl hesaplıyorsunuz 5. gün embriyosu + kaç gün olduysa mı?Benım Hıc bulantım yok, endıselenmelıyı mıyım acaba 5+3üm suanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu günleri nasıl hesaplıyorsunuz 5. gün embriyosu + kaç gün olduysa mı?Benım Hıc bulantım yok, endıselenmelıyı mıyım acaba 5+3üm suanda
Canım ama ben bugün 7+0 ım.. 6. Haftadan sonra başlıyor genelde.. Bazılarında da hiç olmuyor.. Keşke olmasa inan olmaması daha iyiBenım Hıc bulantım yok, endıselenmelıyı mıyım acaba 5+3üm suanda
Canım son adet tarihine göre hesapladım ben 5.gün embriyosuydu.. Ultrasonda da 1 gün önde çıktı.. Genelde uygulamalar var ya ondan baktım.. Banu çiftiçin uygulamasını indirdim onunla aynı oldu..Bu günleri nasıl hesaplıyorsunuz 5. gün embriyosu + kaç gün olduysa mı?
Daha vakit var o zamanCanım ama ben bugün 7+0 ım.. 6. Haftadan sonra başlıyor genelde.. Bazılarında da hiç olmuyor.. Keşke olmasa inan olmaması daha iyi
Ben son adet tarıhıne gore 5+3ümBu günleri nasıl hesaplıyorsunuz 5. gün embriyosu + kaç gün olduysa mı?
Ay hadi bakalım, tutunma belirtisidir inşallah.Valla iyiyim gayet şu anda, ben çift rahimliyim sol rahmime koydular, haifif bir batma var o tarafımda, bir de dün böyle içimden biri ip çekiyor gibi bir şey hissettim. Sen nasılsın canım?
Yiyebildiğin kadar ye şimdi canım.Daha vaktı var o zaman bana
Bende kese için alttan oldum canım bisıkıntı olmadı çok şükür doktorum sıkıntı olsa alttan bakmayız zaten zor kazanılan bebekler merak etme için rahat olsun dediKızlar bugün doktor kontrolum var eğer ultrasonda keseler görünmezse alttan muayne olimmi sizce ne diyorsunuz
Aminn İnşallahh o günleri de görürüz valla oncekı gun gece 4 te kalktım midem kazındı yıne, ekmek yedim yattım cok sukur bulantı vs.hıc yok. Sadece gecen okulda arkadaslar yemek yıyordu, o biraz midemi bulandırdı, koktu bi andaYiyebildiğin kadar ye şimdi canım.
Sağlıkla kucağımıza alalım da ben bulantılara razıyım valla.
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur bebeğinBen de 2 gün önce transferi oldum arkadaşlar. 7 ekimde kan vereceğim. İnşallah tutunmuştur omletim.
Başladı mı bulantıların canım benim yemek yedikten sonra oluyor olsun ama kendini hissettirsin hiç şikayetçi değilim hu günleri sabırsızlıkla bekledim zatenAyy canlarımmm bir tutunsun size bebişler zaten mide bulantıları başlayınca yemek mi yeniliyor şimdi yediniz yediniz.. Şimdi geçene kadar ben napcam modundayım
Son adet tarihine göre hesaplanıyormuş normal hamilelik gibi benim doktorum öyle söyledi ultrasonda 2 gün önde çıktık amaBu günleri nasıl hesaplıyorsunuz 5. gün embriyosu + kaç gün olduysa mı?
Amin hayatım inşallahHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur bebeğin
Senınkı de 5.gündü deıl mı canım. Blast olunca oyle oluyor benım de hesaplamada oyleSon adet tarihine göre hesaplanıyormuş normal hamilelik gibi benim doktorum öyle söyledi ultrasonda 2 gün önde çıktık ama
Valla canımm benim de yok biliyor musun bende endişelenmeye başladımBenım Hıc bulantım yok, endıselenmelıyı mıyım acaba 5+3üm suanda
Evet canım 5.gün son adete göre bugun 6+1 im ama pazartesi kese kontrolünde de 6+1 çıkmıştımSenınkı de 5.gündü deıl mı canım. Blast olunca oyle oluyor benım de hesaplamada oyle
6 dan sonra baslıyormus, şimdi endiselenmeyelim.. 1 hafta daha bekleyelimValla canımm benim de yok biliyor musun bende endişelenmeye başladım
Senın transfer de 17.gun oldu o zamanEvet canım 5.gün son adete göre bugun 6+1 im ama pazartesi kese kontrolünde de 6+1 çıkmıştım
18 ağustos son adet 20 ağustos iğnelere başladım 27 ağustos opu 1 eylül transfer 14.gün olmuşum ben yanlış hesaplamadıysamSenın transfer de 17.gun oldu o zaman