- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.781
Amin inşallah canım benim yapılan her işlem bizi pozitif habere götürsün inşallah senin de yari oldu günlerinBenim de 4. deneme de gittiğim doktorum yapmıştı.Evet ben de işe yaramasa da çoğu kişide işe yarıyor histeroskopi yapıp Rahmi dinlendirmek ve çizik atmak.İnşaallah sen de yarar canım, ben de polip olmadığı halde yapmıştı sen de varsa zaten gerekli de.Duş edelim Bu kez tutsun
Aynen canım d vitamini onemli Ben 3. Deneme öncesi baktırdım doktorum istemişti cok düşük çıkmıştı benim 2 kutu şu günde 10 damla olan varya 2 şişe yeterli dedi benimde aklımdaydı baktırayim tekrardan yükselmiş mi die düşünüyordun olmadı bu arada ona da baktirayimAynen canım muhtemelen polip varsa onları alır. Çizikte atsın mutlaka gerçi histeroskopi yapınca çizdiği de atıyorlar galiba ama ben yinede ameliyata girmeden önce söylemiştim doktora. Oda atıcam merak etme demiştiinşallah güzel haberlere vesile olsun canım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ne duysak soruyoruz doktora Rabbim görüyor emeklerimizi.
Birde kızlar D vitamininizi unutmayın ihmal etmeyin
İnşallah canımMerhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah. Test için çok erken. Şimdiden yapma biraz daha sabret. Belirti konusuna gelince herkesin bünyesi farklı oluyor o yüzden Bu kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz. Sen gönlünü ferah tut, stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et. İnşallah bebişin seninledir
Valla bilemedim ki kuzum. Şuan kanaman çok mu fazla
Söylerdi bana söylemiştiBilmiyorym ki kist olsa soylemezmiydi muayene ederken
Yok bitti kanama sanırım leke seklindeMerhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah. Test için çok erken. Şimdiden yapma biraz daha sabret. Belirti konusuna gelince herkesin bünyesi farklı oluyor o yüzden Bu kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz. Sen gönlünü ferah tut, stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et. İnşallah bebişin seninledir
Oyle bisey olsaydı zaten transfer hazirligina baslamazdi diye dusunuyorumSöylerdi bana söylemişti
Sen transfer oldunmu cnmRahimi kalınlaştırmak için kullanılıyor canım
Canım benim düzeltermisin lütfen 28.09 olacak transferMerhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah. Test için çok erken. Şimdiden yapma biraz daha sabret. Belirti konusuna gelince herkesin bünyesi farklı oluyor o yüzden Bu kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz. Sen gönlünü ferah tut, stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et. İnşallah bebişin seninledir
Benim ve arkadaşımKızlar yarın kimin transfer günü???
Aynen canım ona da baktır bende gittiğimde söylicem. Benimkide çok düşük çıkmıştı bakalım ne alemdeAynen canım d vitamini onemli Ben 3. Deneme öncesi baktırdım doktorum istemişti cok düşük çıkmıştı benim 2 kutu şu günde 10 damla olan varya 2 şişe yeterli dedi benimde aklımdaydı baktırayim tekrardan yükselmiş mi die düşünüyordun olmadı bu arada ona da baktirayim
Yok canım transfer için adet bekliyorum benSen transfer oldunmu cnm
Hadi bakalım sağlıkla tutunsunlar canım ikinizinkideBenim ve arkadaşımtupaaaaa nın canım.
Çoooooooooook heyecanlıyım.
Sabahtan beri yok yere iş çıkarıyorum kendime kafamı dağıtmak için.
Düzelttim bileCanım benim düzeltermisin lütfen 28.09 olacak transfer
Amiiiiiiiiiin canım, inşallahHadi bakalım sağlıkla tutunsunlar canım ikinizinkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?