• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Selam kızlar pozitiflere hayırlı olsun bekleyenler de umarım güzel sonucu alırlar 🥰 ben de 18 Eylül’de transfer oldum sonucumu bekliyorum 30 Eylül test günüm ama dayanamayıp 28inde kan verecek gibiyim bakalım 🙈
Oo şimdiye kadar dayandıysan tebrik ediyorum valla bizim kızlar 4. 5. Günde başlıyor 🤣
İnşallah seninledir sağlıkla tutunmuştur bebişin. Sağ salim büyüsün 😍

@hayrunnisa85 da yazmış aynenn yarın bzim günümüz😍😍
Amiiiiiiiiiin canım, inşallah🥰
Bana da ilk önce dediler 27 veya 29 ama son kontrolde 28 dedi çünkü pazartesi ve çarşamba çok kalabalık oluyor. Valla devlette tüp bebek bölümde çalışmak çok zor (((doktor bi ultrason yapıyor sonra başka odaya gidiyor yumurta topluyor geri geliyor sonra bi aşılama var bi transfer var((( Antalya’da o kadar kalabalık ki anlatamam kızlar 🥲işte bu yüzden salı gel dedi rahat yapalım transfer. Kızlar siziniz hangi kalitesi embriyo?benim 4ab transfer edecekler . Bir tane daha var 3bb

Bana da ilk önce dediler 27 veya 29 ama son kontrolde 28 dedi çünkü pazartesi ve çarşamba çok kalabalık oluyor. Valla devlette tüp bebek bölümde çalışmak çok zor (((doktor bi ultrason yapıyor sonra başka odaya gidiyor yumurta topluyor geri geliyor sonra bi aşılama var bi transfer var((( Antalya’da o kadar kalabalık ki anlatamam kızlar 🥲işte bu yüzden salı gel dedi rahat yapalım transfer. Kızlar siziniz hangi kalitesi embriyo?benim 4ab transfer edecekler . Bir tane daha var 3bb
Cnm benim dondrulmuş ama kalitelerini bilmiyorum.iyi kalitede olduklarını söylemişti embriyolog.yarın öğreneceğimm kalitelerini..

Aynen canım d vitamini onemli Ben 3. Deneme öncesi baktırdım doktorum istemişti cok düşük çıkmıştı benim 2 kutu şu günde 10 damla olan varya 2 şişe yeterli dedi benimde aklımdaydı baktırayim tekrardan yükselmiş mi die düşünüyordun olmadı bu arada ona da baktirayim
Bana haftada 10 damla aldırıyor doktor o d vitamininden ve d vitamini düzeyime de bakılmadı hiç.Az mı alıyorum ben acaba? Baktırmam lazım.

Canım devam ediyor mu gebeliğiniz?Merak ettim benim de 4 başarısız denenem olduğu için.Tablodan gördüm, Yaşlarımız yakın ve sizin de çok kez denemeniz olduğu için sormak istedim. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 💜❤️🤲🤲
Çok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yok😞doktor daha erken dedi ama içimde inanılmaz bir korku var… cuma günü tekrar gidicem. Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah.. aklınıza gelirsem dua edin nolur

Çok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yok😞doktor daha erken dedi ama içimde inanılmaz bir korku var… cuma günü tekrar gidicem. Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah.. aklınıza gelirsem dua edin nolur
Sıkma canını ilk gebeliğimde 8. Haftada anca duymuştuk.Bu haftalarda duyan nadir olur
cuma gittiğinde duyarsın rahat ol

Bana haftada 10 damla aldırıyor doktor o d vitamininden ve d vitamini düzeyime de bakılmadı hiç.Az mı alıyorum ben acaba? Baktırmam lazım.
Canim benim değerim düşüktü igne tedavi oncesi başladım. Günde 10 damla kullandım 2 şişe coledan di herhalde adi
Belki ilacın farklı ise ondan damla da farklıdır

Evet bana haftada 10 dediler , galiba az yazdı bana doktor 😳😞Hiç ölçtürmedi de D vitamini seviyemi.
Benim hep düşük zaten daha önce iç hastalıkları doktor devit 3 ampul kullan dedi o 300.000İU . Her iki-üç hafta alıyorum ama hala yükselmemiş . Bebiş için vit D ,omega ve ferritin çok çok önemli tabiki

Lütfen gergin olmayın, o kadar çok denemeden sonra çok şükür pozitife ulaşmışsınız.İçinizi ferah tutun inşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip edecek 🤲🤲🤲🤲🧿❤️💜🙏

Benim hep düşük zaten daha önce iç hastalıkları doktor devit 3 ampul kullan dedi o 300.000İU . Her iki-üç hafta alıyorum ama hala yükselmemiş . Bebiş için vit D ,omega ve ferritin çok çok önemli tabiki
Fotoğrafını ekledim ben ölçülerden anlamıyorum.50000 az mı oluyor haftada 1?

Eklentiler

• F386E1D6-D7B4-4B54-A958-7CC105939505.jpeg
    F386E1D6-D7B4-4B54-A958-7CC105939505.jpeg
    98,9 KB · Görüntüleme: 28
Belkide okadar deneme beni bukadar gerdi. Çünkü çok üstüste oldu ilk ikisi direk negatif,birtanesi kimyasal.. bunda keseyi gördük ama inşallah sağlıkla ilerler bundan sonra…çok tşk ederim
Lütfen gergin olmayın, o kadar çok denemeden sonra çok şükür pozitife ulaşmışsınız.İçinizi ferah tutun inşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip edecek 🤲🤲🤲🤲🧿❤️💜🙏

Back