2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Geçmiş olsun canım ictiklerin şifa olsun inşallah

İnşallah iptal olmaz canım başıma gelmedi ama acaba kist mi vardı onu mu attın adetle

Erken erken ....early very very early...eğer kendimi üzcem illa diyorsan yap...if you want to be sad yourself do it anlayın ya hanımlar nolur ya...doktor ne diyor 12-13 günde KANDAAAAA bakın diyor,kendiniz işeyin demiyor

İnşallah canım benim. Senin histeroskopi ne için yapılacaktı
Benim 2. Denemem martta oldu mayıs ayında on muayeneye olduğumda şimdiki doktorum kist var dedi yani ilaç kullanımından kaynaklı o zaman taze transfer olmuştum ben simdi de olsa rahimin şu haliye transfer yapmam histereskopi yapardım dedi . Ee simdi 3. Denemem de ilaç dozu daha fazla kullandım öyle olunca transfer oncesi histereskopi yapalım daha iyi olur dedi herhalde polipler oluşuyor canim ilaçlardan dolayı hemde histereskopi yuzde 10 şans artırıyor dedi
3 türlü histereskopi yapılıyormus 1. Tani amaçlı 2. Polip 3. Çizik attiriyorlar. Açıkçası benimki tam ne bilmiyorum o zaman çok detaylı sormamistim ama herhalde polipler için canim

Merhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah. Test için çok erken. Şimdiden yapma biraz daha sabret. Belirti konusuna gelince herkesin bünyesi farklı oluyor o yüzden Bu kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz. Sen gönlünü ferah tut, stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et. İnşallah bebişin seninledir
Bilmiyorym ki kist olsa soylemezmiydi muayene ederken
Valla bilemedim ki kuzum. Şuan kanaman çok mu fazla

Benim de 4. deneme de gittiğim doktorum yapmıştı.Evet ben de işe yaramasa da çoğu kişide işe yarıyor histeroskopi yapıp Rahmi dinlendirmek ve çizik atmak.İnşaallah sen de yarar canım, ben de polip olmadığı halde yapmıştı sen de varsa zaten gerekli de.Duş edelim Bu kez tutsun

Aynen canım muhtemelen polip varsa onları alır. Çizikte atsın mutlaka gerçi histeroskopi yapınca çizdiği de atıyorlar galiba ama ben yinede ameliyata girmeden önce söylemiştim doktora. Oda atıcam merak etme demişti inşallah güzel haberlere vesile olsun canım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ne duysak soruyoruz doktora Rabbim görüyor emeklerimizi.
Birde kızlar D vitamininizi unutmayın ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…