• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Belkide okadar deneme beni bukadar gerdi. Çünkü çok üstüste oldu ilk ikisi direk negatif,birtanesi kimyasal.. bunda keseyi gördük ama inşallah sağlıkla ilerler bundan sonra…çok tşk ederim
Canım inşallah ilerlesin de bize umut ol.Benim de 3 negatif , 1 tane kimyasalım var.Bu 5. Denemem.Çok zor, seni çok iyi anlıyorum.Her anı zor.Benim test günüm 2 Ekim.Bilmiyorum pozitifi görecek miyim ama görürsem eminim kese, kalp atışı derken kafayı yerim. Kolay kolay anlaşılmaz o kadar atlattığımız badire, ne üzüntülerden geçtik ama iyi düşün , sonunda oldu bence 🧿❤️💜🤲Darısı başımıza, Allah sorunsuz sağlıksız kucağına aldırsın inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalara :( çok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1

Şize ne kimin ne yapacağı???İsteyen telaşlanır, isteyen üzülür.Destek olacağınız yere laf sokmaya mı geldiniz buraya???
Evet onun tarzı öyle sanırım bişeyi cevapliyim yardımcı olayım havasında ama uslübünun farkında olmadıgını düşünüyorum 🙏 genelde laf sokuyor gbi hissediyorum ben de

Kızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalara :KK43: çok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1
Canim selam😍 normal demek ki senin Hormon seviyelerin baya yüksek yani gebelige güzel adapte olmussun🤗 östrojen yüksekse bulanti kusma daha cok olur diye okumus tum bir yerde

Canim selam😍 normal demek ki senin Hormon seviyelerin baya yüksek yani gebelige güzel adapte olmussun🤗 östrojen yüksekse bulanti kusma daha cok olur diye okumus tum bir yerde
Burda herkesin hormonlarini halay ceker vaziyette😬 bazen yanls anlasilmalar oluyor cok normal, üstüme vazife degil ama bence öyle degil, Motive etmeye calisiyor bence laf sokmaya degil 🤗🙄 takilmayin böyle seylere

Evet onun tarzı öyle sanırım bişeyi cevapliyim yardımcı olayım havasında ama uslübünun farkında olmadıgını düşünüyorum 🙏 genelde laf sokuyor gbi hissediyorum ben de
Canım o uslüp falan değil. Gülen yüz koyup şaka yaptığını düşündürterek laf sokmak.Bildiğin eğleniyor ve deşarj oluyor insanları üzerek. Bazıları öyle zevk alır hayattan, başkalarını üzerek. Kimse burada başkasının üzerinden deşarj olamaz, zaten insanların canı burnunda ne sıkıntılar atlatmış.Anamız ağlamış burada 5. Denemedeyim kimsenin dalgasını çekemem.İnsanlara destek olacaksa yazsın, yoksa bi zahmet uzak dursun.

Eklentiler

• 07E98C59-5B0D-46D2-835B-C7020BAD7C3E.jpeg
    07E98C59-5B0D-46D2-835B-C7020BAD7C3E.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar benim asıl test günüm bile yarın 13.gün demişti doktor tabi bilenler biliyo erken öğrendim ben biraz sonucu ya benim midem iki gündür feci bulanıyor afedersiniz başladım istifalara :KK43: çok erken değilmi ne yersem çıkartıyorum resmen özellijlede bugün hesaplarıma göre şu an 5+1
Canım çok güzel bence kusma belirtilerinin olması , ne zaman yaptın testini?3. Gün embriyosu mu?Hadi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun 😍🙏❤️💜🤲

Canım inşallah bir sıkıntı yoktur benimkinde 😔
ben sürekli iç hastalıkları gidiyorum hep 3 ay vitamin d ,tiroid ,ferritin ve glukoz bakıyorum. Eğer sana doktor böyle yazdı sen öyle kullan. Ben dedim bu damlaları uğraşmıyorum direk ampul 300.000 alıyorum 🤪 Antalya’da yaşıyorum sürekli deniz plaj ama vitamin d hala depo dolduramadım 😂😂😂

Canım benim de bulantılarım var..6+4 üm şu an.. İstifra edecek düzeyde değilim ama bugün mesela çok var.. Gece daha da artıyor ve hiç iştahım yok.

Herkese hayırlı akşamlar bende bir şey sorabilir miyim ahustos da ilk transferimizi oldum malesef olumsuz sonuç aldık önümüzdeki ay inşallah tekrar deneyeceğiz ama bende genitql bölge ve kasıklarda şişlik oluştu doktoruma telefonda sordum normal geçer dedi ama hala geçmedi şehir dışında olduğum içim muayeneye de gidemedim
Acaba olumsuz transferlerden sonra sizlerde de oldu mu ?

Bana da ilk önce dediler 27 veya 29 ama son kontrolde 28 dedi çünkü pazartesi ve çarşamba çok kalabalık oluyor. Valla devlette tüp bebek bölümde çalışmak çok zor (((doktor bi ultrason yapıyor sonra başka odaya gidiyor yumurta topluyor geri geliyor sonra bi aşılama var bi transfer var((( Antalya’da o kadar kalabalık ki anlatamam kızlar 🥲işte bu yüzden salı gel dedi rahat yapalım transfer. Kızlar siziniz hangi kalitesi embriyo?benim 4ab transfer edecekler . Bir tane daha var 3bb
Ben de bilmiyorum canım.
Son dakika karar veriyorlar sanırım, çoğu iyi kaliteydi.
Bu 2.transferim, ilkinde 2 tane 4aa transfer edildi, biri tuttu ve 9.haftada kalbi durdu.
Transfer sonrası embriyologların verdiği raporda yazacak hangi kalite olduğu.

Ssevincli Ssevincli canımm nasılsın. Nasıl gidiyor 🥰 acaba mide bulantıların falan başladı mı merak ettim. Benim bazen arada oluyor da 🤭
Canimmm iyiyim cok şükür sen nasılsın
Malesef benimde bulantilarim başladı özellikle sabahları oluyor istifra yok cok şükür ama bulantim var benimde canim bisey istemiyor inan zoraki yemek yiyorum mecburiyetten 🤭

Canım benim de bulantılarım var..6+4 üm şu an.. İstifra edecek düzeyde değilim ama bugün mesela çok var.. Gece daha da artıyor ve hiç iştahım yok.
Yaa kuzum çok üzüldüm bnde iki gundur böleyim ama neden bu kdr erken başladı benimki anlamıyorum 😩😩 neyse tabi bebişler iyi olsunda napalım katlanıcaz artık daha kesesini bile görmeden bn burdayım diyor resmen 😃

Yaa kuzum çok üzüldüm bnde iki gundur böleyim ama neden bu kdr erken başladı benimki anlamıyorum 😩😩 neyse tabi bebişler iyi olsunda napalım katlanıcaz artık daha kesesini bile görmeden bn burdayım diyor resmen 😃
Ya ne güzel olsun bence onların bulantısı bile güzeldir rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde canım 🥰 hcg yükseliyor demek ki bulantı o yüzden olabilir

PlutonMerkez PlutonMerkez bacımsu sen nerelerdesin ne alemdesin bakim:KK53:
Bebegm daha yeni gördüm ☺️ İlaçlardan sersem gibi oldum böyle aptal gibiyim sarhoş gibiyim bir garip hallerdeyim☺️😁 1ekime transfer verildi bakalm artk hayrlısı sende getr artık su misafiri🔪 jou yu çağırırım bak o halleder;)

💕laf sokmam,canım yanmış defalaca asla da can yansın istemem,herkese de duacı olurum...evet,tarzım bu...sadece rahat olmanızı,sıkıntı çekmemenizi isterim,kendimle beraber tabii...belki benimkide bir savunma mekanizmasıdır...kırdıysam özür dilerim...ancak kötü niyetli değilim...panik,endişe en çok sizin benim canımı yakmıyor mu zaten

Back