• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benim de 4. deneme de gittiğim doktorum yapmıştı.Evet ben de işe yaramasa da çoğu kişide işe yarıyor histeroskopi yapıp Rahmi dinlendirmek ve çizik atmak.İnşaallah sen de yarar canım, ben de polip olmadığı halde yapmıştı sen de varsa zaten gerekli de.Duş edelim Bu kez tutsun 🤲🙏💜❤️
Amin inşallah canım benim yapılan her işlem bizi pozitif habere götürsün inşallah senin de yari oldu günlerin 🙈inşallah güzel hayirli haber alırsın canım 😇

Aynen canım muhtemelen polip varsa onları alır. Çizikte atsın mutlaka gerçi histeroskopi yapınca çizdiği de atıyorlar galiba ama ben yinede ameliyata girmeden önce söylemiştim doktora. Oda atıcam merak etme demişti🥰 inşallah güzel haberlere vesile olsun canım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ne duysak soruyoruz doktora Rabbim görüyor emeklerimizi.
Birde kızlar D vitamininizi unutmayın ihmal etmeyin 🥰
Aynen canım d vitamini onemli Ben 3. Deneme öncesi baktırdım doktorum istemişti cok düşük çıkmıştı benim 2 kutu şu günde 10 damla olan varya 2 şişe yeterli dedi benimde aklımdaydı baktırayim tekrardan yükselmiş mi die düşünüyordun olmadı bu arada ona da baktirayim

Merhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah. Test için çok erken. Şimdiden yapma biraz daha sabret. Belirti konusuna gelince herkesin bünyesi farklı oluyor o yüzden Bu kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz. Sen gönlünü ferah tut, stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et. İnşallah bebişin seninledir🥰

Valla bilemedim ki kuzum. Şuan kanaman çok mu fazla
İnşallah canım

Merhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah. Test için çok erken. Şimdiden yapma biraz daha sabret. Belirti konusuna gelince herkesin bünyesi farklı oluyor o yüzden Bu kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz. Sen gönlünü ferah tut, stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et. İnşallah bebişin seninledir🥰

Yok bitti kanama sanırım leke seklinde

Canım benim düzeltermisin lütfen 28.09 olacak transfer 🤪

Aynen canım d vitamini onemli Ben 3. Deneme öncesi baktırdım doktorum istemişti cok düşük çıkmıştı benim 2 kutu şu günde 10 damla olan varya 2 şişe yeterli dedi benimde aklımdaydı baktırayim tekrardan yükselmiş mi die düşünüyordun olmadı bu arada ona da baktirayim
Aynen canım ona da baktır bende gittiğimde söylicem. Benimkide çok düşük çıkmıştı bakalım ne alemde

hayrunnisa85 hayrunnisa85 da yazmış aynenn yarın bzim günümüz😍😍
tenor.gif

hayrunnisa85 hayrunnisa85
:KK49: :KK49: :KK49: :KK49: :21: :21: :21: :21:

Back