- 19 Kasım 2020
- 22.019
- 48.113
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.801
Oo şimdiye kadar dayandıysan tebrik ediyorum valla bizim kızlar 4. 5. Günde başlıyorSelam kızlar pozitiflere hayırlı olsun bekleyenler de umarım güzel sonucu alırlarben de 18 Eylül’de transfer oldum sonucumu bekliyorum 30 Eylül test günüm ama dayanamayıp 28inde kan verecek gibiyim bakalım
Bana da ilk önce dediler 27 veya 29 ama son kontrolde 28 dedi çünkü pazartesi ve çarşamba çok kalabalık oluyor. Valla devlette tüp bebek bölümde çalışmak çok zor (((doktor bi ultrason yapıyor sonra başka odaya gidiyor yumurta topluyor geri geliyor sonra bi aşılama var bi transfer var((( Antalya’da o kadar kalabalık ki anlatamam kızlarAmiiiiiiiiiin canım, inşallah
Cnm benim dondrulmuş ama kalitelerini bilmiyorum.iyi kalitede olduklarını söylemişti embriyolog.yarın öğreneceğimm kalitelerini..Bana da ilk önce dediler 27 veya 29 ama son kontrolde 28 dedi çünkü pazartesi ve çarşamba çok kalabalık oluyor. Valla devlette tüp bebek bölümde çalışmak çok zor (((doktor bi ultrason yapıyor sonra başka odaya gidiyor yumurta topluyor geri geliyor sonra bi aşılama var bi transfer var((( Antalya’da o kadar kalabalık ki anlatamam kızlarişte bu yüzden salı gel dedi rahat yapalım transfer. Kızlar siziniz hangi kalitesi embriyo?benim 4ab transfer edecekler . Bir tane daha var 3bb
Anladım biz dondurunca evrakları imzaladık kaç tane var ve hangi kalite. Sağılıklı tutunsunlarCnm benim dondrulmuş ama kalitelerini bilmiyorum.iyi kalitede olduklarını söylemişti embriyolog.yarın öğreneceğimm kalitelerini..
Bana haftada 10 damla aldırıyor doktor o d vitamininden ve d vitamini düzeyime de bakılmadı hiç.Az mı alıyorum ben acaba? Baktırmam lazım.Aynen canım d vitamini onemli Ben 3. Deneme öncesi baktırdım doktorum istemişti cok düşük çıkmıştı benim 2 kutu şu günde 10 damla olan varya 2 şişe yeterli dedi benimde aklımdaydı baktırayim tekrardan yükselmiş mi die düşünüyordun olmadı bu arada ona da baktirayim
Bana her gün 10 damla dedilerBana haftada 10 damla aldırıyor doktor o d vitamininden ve d vitamini düzeyime de bakılmadı hiç.Az mı alıyorum ben acaba? Baktırmam lazım.
Evet bana haftada 10 dediler , galiba az yazdı bana doktorBana her gün 10 damla dediler
Çok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yokCanım devam ediyor mu gebeliğiniz?Merak ettim benim de 4 başarısız denenem olduğu için.Tablodan gördüm, Yaşlarımız yakın ve sizin de çok kez denemeniz olduğu için sormak istedim. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Sıkma canını ilk gebeliğimde 8. Haftada anca duymuştuk.Bu haftalarda duyan nadir olurÇok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yokdoktor daha erken dedi ama içimde inanılmaz bir korku var… cuma günü tekrar gidicem. Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah.. aklınıza gelirsem dua edin nolur
Canim benim değerim düşüktü igne tedavi oncesi başladım. Günde 10 damla kullandım 2 şişe coledan di herhalde adiBana haftada 10 damla aldırıyor doktor o d vitamininden ve d vitamini düzeyime de bakılmadı hiç.Az mı alıyorum ben acaba? Baktırmam lazım.
Benim hep düşük zaten daha önce iç hastalıkları doktor devit 3 ampul kullan dedi o 300.000İU . Her iki-üç hafta alıyorum ama hala yükselmemiş . Bebiş için vit D ,omega ve ferritin çok çok önemli tabikiEvet bana haftada 10 dediler , galiba az yazdı bana doktorHiç ölçtürmedi de D vitamini seviyemi.
Lütfen gergin olmayın, o kadar çok denemeden sonra çok şükür pozitife ulaşmışsınız.İçinizi ferah tutun inşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip edecekÇok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yokdoktor daha erken dedi ama içimde inanılmaz bir korku var… cuma günü tekrar gidicem. Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah.. aklınıza gelirsem dua edin nolur
Fotoğrafını ekledim ben ölçülerden anlamıyorum.50000 az mı oluyor haftada 1?Benim hep düşük zaten daha önce iç hastalıkları doktor devit 3 ampul kullan dedi o 300.000İU . Her iki-üç hafta alıyorum ama hala yükselmemiş . Bebiş için vit D ,omega ve ferritin çok çok önemli tabiki
erken canım benim,erken inan bana...Çok gerginim… 6+1 haftadayım dün gittim kalp atışı yokdoktor daha erken dedi ama içimde inanılmaz bir korku var… cuma günü tekrar gidicem. Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah.. aklınıza gelirsem dua edin nolur
Sıkma canını ilk gebeliğimde 8. Haftada anca duymuştuk.Bu haftalarda duyan nadir olur
cuma gittiğinde duyarsın rahat ol
Lütfen gergin olmayın, o kadar çok denemeden sonra çok şükür pozitife ulaşmışsınız.İçinizi ferah tutun inşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?