- 23 Mayıs 2009
- 14.317
- 15.634
- 823
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.761
Bence cok guzel ilerliyo demek hayirli olsun insallahKizlaaaaar merhabalar betam ilk 28 iki gün sonra 98 ikigun sonra 271 çıktı yaklaşık ic katı artıyor bu ne demek sizce ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok guzel ilerliyo demek hayirli olsun insallahKizlaaaaar merhabalar betam ilk 28 iki gün sonra 98 ikigun sonra 271 çıktı yaklaşık ic katı artıyor bu ne demek sizce ???
Amin canım hayırlı zamanda hayırlısı ile Rabbim sizleride sevindirsin dua kardeşimSana ettigimiz dualar kabul olmus masallah. Darısı basımıza
Evet ekimde olcak insallah
Amin inşallah Rabbim karnindakileri sana bağışlasın canım ❤İnşallah canım kaybettiğim evladımın yerine 2 tane vermiştir diyorum belki inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza almak nasip olur
Geçmiş olsun canım ictiklerin şifa olsun inşallahselam hanımlararada bir görünüp bir kayboluyorum,grip fena vurdu...portakal suyu ıhlamur limon tarçın Allah ne verdiyse yiyorum yarına kadar ne kadar toparlarım acaba? benim doktor cuma işaret yaptı,yarına yeniden çağırdı sebebi ne acaba bilmiyorum birkaç ilaç verdi ama içme dedi yanına al dedi...yarın bakacak ve transfer tarihini mi söyleyecek acaba en az bende herkes kadar Fransızım şu an...grip için ise bu durumla alakası yok merak etme portakal iç,sıvı takviyesi al bişey olmaz dedi ancak arabaya binmeye halim yok bakalım kendimi nasıl götürcem oralara acaba...yarın yine gelişmeleri yazarım...
Çok teşekkür ederim canım Rabbım hepimize kucağa almayı nasip etsin ben bundan önce dört kez biyokimyasal gebelik gebelik geçirdimBence cok guzel ilerliyo demek hayirli olsun insallah
İnşallah canım benim. Senin histeroskopi ne için yapılacaktıSaol canim söylen söylen canim ne nazlaniyormussben bu ay histereskopi olacağım umarım sonraki transfer ayında da böyle nazlanmaz
Sağlıkla ilerliyor canım değerlerin inşallah sağ salim gelsinÇok teşekkür ederim canım Rabbım hepimize kucağa almayı nasip etsin ben bundan önce dört kez biyokimyasal gebelik gebelik geçirdim
İnşallah iptal olmaz canım başıma gelmedi ama acaba kist mi vardı onu mu attın adetleKizlar ben 6 ay once dusuk yaptım. Bugun adetimin 5. gunu sabah dusukte oldugu gibi parca geldi.Adetin 2. gunu kontrolum vardi, doktor bi sorun gorseydi transfer icin tedaviye baslamazdi. Tekrar kontrole gidince soylicem bunu. Transfer iptal olursa diye korkuyorum simdi. Basina gelen varmi
Bilmiyorym ki kist olsa soylemezmiydi muayene ederkenİnşallah iptal olmaz canım başıma gelmedi ama acaba kist mi vardı onu mu attın adetle
Erken erken ....early very very early...eğer kendimi üzcem illa diyorsan yap...if you want to be sad yourself do it anlayın ya hanımlar nolur ya...doktor ne diyor 12-13 günde KANDAAAAA bakın diyor,kendiniz işeyin demiyorArkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ilk tüp bebek denemem 5.gün tek embiriyo trsnsfer edildi.bugün ise transferin 5.günü sabahtan bir halsizlik vardı geçti gibi ama adet olacakmışım gibi kasık ve bel agrım çok bu bir belirti olabilir mi test yapmak için erken mi
Canım çok güzel artmış değerler , maşallah 28 çıkan değer için testi kaçıncı gün yapmıştın?Allah sağlıkla kucağına aldırır inşallahKizlaaaaar merhabalar betam ilk 28 iki gün sonra 98 ikigun sonra 271 çıktı yaklaşık ic katı artıyor bu ne demek sizce ???
Benim 2. Denemem martta oldu mayıs ayında on muayeneye olduğumda şimdiki doktorum kist var dedi yani ilaç kullanımından kaynaklı o zaman taze transfer olmuştum ben simdi de olsa rahimin şu haliye transfer yapmam histereskopi yapardım dedi . Ee simdi 3. Denemem de ilaç dozu daha fazla kullandım öyle olunca transfer oncesi histereskopi yapalım daha iyi olur dedi herhalde polipler oluşuyor canim ilaçlardan dolayı hemde histereskopi yuzde 10 şans artırıyor dediİnşallah canım benim. Senin histeroskopi ne için yapılacaktı
Bende transfer için adeti bekliyorum vitamin mi estofer nedirmerhaba hanimlar benimde bugun kontrolum vardı estrofem verdi doktor 15 gun sonra kontrolum var ona gore transfer tarihim belli olacakmış
Merhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah. Test için çok erken. Şimdiden yapma biraz daha sabret. Belirti konusuna gelince herkesin bünyesi farklı oluyor o yüzden Bu kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz. Sen gönlünü ferah tut, stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et. İnşallah bebişin seninledirArkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ilk tüp bebek denemem 5.gün tek embiriyo trsnsfer edildi.bugün ise transferin 5.günü sabahtan bir halsizlik vardı geçti gibi ama adet olacakmışım gibi kasık ve bel agrım çok bu bir belirti olabilir mi test yapmak için erken mi
Valla bilemedim ki kuzum. Şuan kanaman çok mu fazlaBilmiyorym ki kist olsa soylemezmiydi muayene ederken
Benim de 4. deneme de gittiğim doktorum yapmıştı.Evet ben de işe yaramasa da çoğu kişide işe yarıyor histeroskopi yapıp Rahmi dinlendirmek ve çizik atmak.İnşaallah sen de yarar canım, ben de polip olmadığı halde yapmıştı sen de varsa zaten gerekli de.Duş edelim Bu kez tutsunBenim 2. Denemem martta oldu mayıs ayında on muayeneye olduğumda şimdiki doktorum kist var dedi yani ilaç kullanımından kaynaklı o zaman taze transfer olmuştum ben simdi de olsa rahimin şu haliye transfer yapmam histereskopi yapardım dedi . Ee simdi 3. Denemem de ilaç dozu daha fazla kullandım öyle olunca transfer oncesi histereskopi yapalım daha iyi olur dedi herhalde polipler oluşuyor canim ilaçlardan dolayı hemde histereskopi yuzde 10 şans artırıyor dedi
3 türlü histereskopi yapılıyormus 1. Tani amaçlı 2. Polip 3. Çizik attiriyorlar. Açıkçası benimki tam ne bilmiyorum o zaman çok detaylı sormamistim ama herhalde polipler için canim
Aynen canım muhtemelen polip varsa onları alır. Çizikte atsın mutlaka gerçi histeroskopi yapınca çizdiği de atıyorlar galiba ama ben yinede ameliyata girmeden önce söylemiştim doktora. Oda atıcam merak etme demişti inşallah güzel haberlere vesile olsun canım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ne duysak soruyoruz doktora Rabbim görüyor emeklerimizi.Benim 2. Denemem martta oldu mayıs ayında on muayeneye olduğumda şimdiki doktorum kist var dedi yani ilaç kullanımından kaynaklı o zaman taze transfer olmuştum ben simdi de olsa rahimin şu haliye transfer yapmam histereskopi yapardım dedi . Ee simdi 3. Denemem de ilaç dozu daha fazla kullandım öyle olunca transfer oncesi histereskopi yapalım daha iyi olur dedi herhalde polipler oluşuyor canim ilaçlardan dolayı hemde histereskopi yuzde 10 şans artırıyor dedi
3 türlü histereskopi yapılıyormus 1. Tani amaçlı 2. Polip 3. Çizik attiriyorlar. Açıkçası benimki tam ne bilmiyorum o zaman çok detaylı sormamistim ama herhalde polipler için canim
Rahimi kalınlaştırmak için kullanılıyor canımBende transfer için adeti bekliyorum vitamin mi estofer nedir