• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım çıkamadım bugün eve tamirat içim usta geldi işi uzun sürünce esimde bekledi gidemedik olmadı ya yarin yada 2 3 saat sonra gidip acil de vereyim . Keşke bu kadar gecikme hayra alamet olsa da hamile olmuş olsam 🤲🤲
Sen test falan yaptın mı canım kac gün gecikti
Ayy inşallah canım ya inşallah öyle bir şey olsa keşke. Nasıl sürpriz olur size. Evde test yapmış mıydın peki.
Ben test yapmadım çünkü hamile olmam imkansız 🤣🤣

Ayy inşallah canım ya inşallah öyle bir şey olsa keşke. Nasıl sürpriz olur size. Evde test yapmış mıydın peki.
Ben test yapmadım çünkü hamile olmam imkansız 🤣🤣
Neden öyle söylüyorsun canim neden imkansız olsun allahtan ümit kesilmez 😇 keşke ikimizde burada kızlarrr hamileyiz yazsak ne güzel olur dmi :)) adet gecikmeksinin 5. Günü yaptım idrar testi negatif biraz da bekleyeyim dedim biraz daha daha... diyene kadar 10 gün gecikme oldu ben covid 2. Asisina bağlıyorum

Neden öyle söylüyorsun canim neden imkansız olsun allahtan ümit kesilmez 😇 keşke ikimizde burada kızlarrr hamileyiz yazsak ne güzel olur dmi :)) adet gecikmeksinin 5. Günü yaptım idrar testi negatif biraz da bekleyeyim dedim biraz daha daha... diyene kadar 10 gün gecikme oldu ben covid 2. Asisina bağlıyorum
Ayy kuzum çok isterdim ama imkansız bebeğin ham maddesi yok ortada 🤣🤣 yani uzun bir süre kanka kaldık 🙈🙈🤣🤣o sürede yumurtlama oldu bitti🤭
İnşallah senden gelir öyle bir müjde canım. Aşının gecikme yaptığını duymuştum ama inşallah başka müjdeden gecikmiştir. Hem negatif olsa bile üzülmek yok. Bebişlerimiz bizi bekliyor 😍😍

Merhaba kızlar, herkes sağlıcakla bebeklerini kucağına alır umarım. Bir şey sormak istiyorum. Ben tam 5. Hafta kese kontrolüne gittim. 2 kese gördü gibi oldu doktor ama büyük olan 4+2 ye uyumlu diğeri daha küçük. Üzüldüm biraz doktor normal dese de. Sizce normal mi?
Fikri olan var mı? 😕

Back