- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.109
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.741
Hadi bakalım darısı bizlereHadi inşallahEvet benim de bugün başladı 3 gün gecikmeli geldi
İnşallahİnşallah oda diğerine yetişir canım sağlıkla büyüsünler inşallah
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkeswSağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
Allahım gönlüne göre versin inşallahBenimde pazartesi kontrolüm bende 5+6 olucam 5.gün çift embriyo inşallah benimledir ikiside ben çok istiyorum ikiz tabi önce sağlıklı hayırlı bir evlat
Anladım canım, umarım yolunda gider ve transferin olurSöyle ki yumurtalarını toplatmak istiyormusun dedi bende evet dedim zaten benim gibi rezervi az olan hastaların yumurta sayısı pek iyi değil. Toplama günü 3 tane buldular. İlk gün birisi bölünmüş sonraki gün durmuş. İlk gün duranlardan Bi tanesi ise bölünmüş şuan onun haberini bekliyorum. Eğer olursa yarın transfer olucak inşşlh
Amin hepimizin hic korkma Allahın izniyle geçer içini ferah tut Rabbim sana onları nasip ettiyse hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder canım şimdiden kendini strese sokma her anının tadını çıkarAllahım gönlüne göre versin inşallahben korkularım başladı 8ay nasıl geçicek bakalım
Saol canım inşallah
Sana ettigimiz dualar kabul olmus masallah. Darısı basımızaEvet birbirimize çok dua ettik
Evet ekimde olcak insallahOyy kızlar Rabbim inşallah kabul etsin o duları. Sağ salim kucaklarımıza alalım bebişleri
agustos72 canım senin ekimde olur dimi transfer. Listeye Ekim yazdım doğru dimi
Ben kullanıyorum sabah 1 akşam 1 olarakKizlar lutinus fitili gunde kac tane kullanıyorsunuz? Bana sabah 2 aksam 2 yazıldı. Acaba brn mi yanlış anladım. Bir de sabah 11.30 da koyduğum fitil aksam 7 gibi yarisi geri cikti. Sizde de oluyor mu?
Canimm geldi benimkisiAyy kuzum çok isterdim ama imkansız bebeğin ham maddesi yok ortadayani uzun bir süre kanka kaldık o sürede yumurtlama oldu bitti
İnşallah senden gelir öyle bir müjde canım. Aşının gecikme yaptığını duymuştum ama inşallah başka müjdeden gecikmiştir. Hem negatif olsa bile üzülmek yok. Bebişlerimiz bizi bekliyor
Ben 3 defaKizlar lutinus fitili gunde kac tane kullanıyorsunuz? Bana sabah 2 aksam 2 yazıldı. Acaba brn mi yanlış anladım. Bir de sabah 11.30 da koyduğum fitil aksam 7 gibi yarisi geri cikti. Sizde de oluyor mu?
Oo süper hadi gözün aydınCanimm geldi benimkisihafif hafif pembis pembis gelmeye başladı hadi hayırlısı inşallah darısı seninkinin başına
Saol canimOo süper hadi gözün aydınbak hele benimki bak üstüne kaç kişi adet oldu sen hala gelmiycen mi? Diye söyleneyim bari bende
İnşallah canım kaybettiğim evladımın yerine 2 tane vermiştir diyorum belki inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza almak nasip olurAmin hepimizin hic korkma Allahın izniyle geçer içini ferah tut Rabbim sana onları nasip ettiyse hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder canım şimdiden kendini strese sokma her anının tadını çıkar
Canım nasibi var tutuyor kendini neden üzüyorsun birtane olsun senin olsun yeterki sağlıklı olsunlar ikizlerin riski çok fazla bak ben şimdiden stres oluyorumNureella yaa çok sevindim kuzummm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin artık bi ikiz annesisin maşallah ya bu arada bende pazartesi test günüm 13. Gün iki üç gün sonrada doktor genelde kese için cagırıyormuş çift konuldu ama benim içime teki tutmuş gbi doğuyor çok haraket ettim çünkü kendimi suçluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?