2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Anladım canım, umarım yolunda gider ve transferin olur Ben de bugün tekrar gittim doktora ama 2 büyük olan yumurta kullanılamayacak geriye 4 tane kalıyor. Pazartesi tekrar kontrol sonrasında çarşamba yumurta toplama.. bana da çok pozitif bi tablo çizmedi bakalım artık hayırlısı…

Allahım gönlüne göre versin inşallahben korkularım başladı 8ay nasıl geçicek bakalım
Amin hepimizin hic korkma Allahın izniyle geçer içini ferah tut Rabbim sana onları nasip ettiyse hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder canım şimdiden kendini strese sokma her anının tadını çıkar

Saol canım inşallah
Nureella yaa çok sevindim kuzummm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin artık bi ikiz annesisin maşallah ya bu arada bende pazartesi test günüm 13. Gün iki üç gün sonrada doktor genelde kese için cagırıyormuş çift konuldu ama benim içime teki tutmuş gbi doğuyor çok haraket ettim çünkü kendimi suçluyorum

Kizlar lutinus fitili gunde kac tane kullanıyorsunuz? Bana sabah 2 aksam 2 yazıldı. Acaba brn mi yanlış anladım. Bir de sabah 11.30 da koyduğum fitil aksam 7 gibi yarisi geri cikti. Sizde de oluyor mu?

Kizlar lutinus fitili gunde kac tane kullanıyorsunuz? Bana sabah 2 aksam 2 yazıldı. Acaba brn mi yanlış anladım. Bir de sabah 11.30 da koyduğum fitil aksam 7 gibi yarisi geri cikti. Sizde de oluyor mu?
Ben kullanıyorum sabah 1 akşam 1 olarak
Evet gün içinde akıyor

Canimm geldi benimkisi hafif hafif pembis pembis gelmeye başladı hadi hayırlısı inşallah darısı seninkinin başına

Canimm geldi benimkisi hafif hafif pembis pembis gelmeye başladı hadi hayırlısı inşallah darısı seninkinin başına
Oo süper hadi gözün aydın bak hele benimki bak üstüne kaç kişi adet oldu sen hala gelmiycen mi? Diye söyleneyim bari bende

İnşallah canım kaybettiğim evladımın yerine 2 tane vermiştir diyorum belki inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza almak nasip olur

Canım nasibi var tutuyor kendini neden üzüyorsun birtane olsun senin olsun yeterki sağlıklı olsunlar ikizlerin riski çok fazla bak ben şimdiden stres oluyorum

selam hanımlararada bir görünüp bir kayboluyorum,grip fena vurdu...portakal suyu ıhlamur limon tarçın Allah ne verdiyse yiyorum yarına kadar ne kadar toparlarım acaba? benim doktor cuma işaret yaptı,yarına yeniden çağırdı sebebi ne acaba bilmiyorum birkaç ilaç verdi ama içme dedi yanına al dedi...yarın bakacak ve transfer tarihini mi söyleyecek acaba en az bende herkes kadar Fransızım şu an...grip için ise bu durumla alakası yok merak etme portakal iç,sıvı takviyesi al bişey olmaz dedi ancak arabaya binmeye halim yok bakalım kendimi nasıl götürcem oralara acaba...yarın yine gelişmeleri yazarım...

Kizlar ben 6 ay once dusuk yaptım. Bugun adetimin 5. gunu sabah dusukte oldugu gibi parca geldi.Adetin 2. gunu kontrolum vardi, doktor bi sorun gorseydi transfer icin tedaviye baslamazdi. Tekrar kontrole gidince soylicem bunu. Transfer iptal olursa diye korkuyorum simdi. Basina gelen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…