- 12 Nisan 2019
- 24.088
- 38.237
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Valla cok gun varken daha cabuk gecıyordu gunler, adetım bıle gecıkti 1 hafta duşün yaniYaf sen 9gün kalmış böle dersen ben napamdaha regl olcamda gitçemde şimdiden gün sayıyorum yavrucuklarıma kavusayım die
doğru zaman azaldıkça uzuyor hele son gece son saatlerr hiç geçmezValla cok gun varken daha cabuk gecıyordu gunler, adetım bıle gecıkti 1 hafta duşün yani
Galiba heyecan arttı ondan zaman durdu sanki
İnsallah hepimiz mutlu sona ulasırızdoğru zaman azaldıkça uzuyor hele son gece son saatlerr hiç geçmezokadar bekledikki zamana tahammülümüz kalmadı valla bende hem kendim için hem sizşn için aşırı heyecanlıyım
Canım senin yaş kaştıCatlak-kurabiye canım beni de ekleyebilirsin.3.denemem , Ekim'de transfer olacak tam tarihi belli de değil.2 adet 5.gün embriyosu
28 canımCanım senin yaş kaştıtabloya yazcam
Yaa ben dayanamam,Banada histerekopi yapıldı ofis histerekopi anestezi almadan dayandım 15 dk falan
Ayy burda mıydın28 canım
Yeni uyandım o arada telefona baktım sen yazmışsınAyy burda mıydınbende pcyi açmaya çalışıyorum. Günaydın bu arada
Bende korkuyordum ikiz gebelikten ama şimdi de çok istiyorum bakalım nasip kısmetkızlar selam benim ilk transferim olucak 2 eylülde 5.gün emriyolarım var ama tek çift koydurma olayını doktor bize bıraktı tek koydurup hamile kalan varmı ikiz gebelikten korkuyorum tek koydurmak istiyorum
Önümüzdeki hafta içi transferim var insAllah bana da dua edin kızlar, süreç çok yordu beni 1 yıl içinde 3. Denemem
İnşallahh sağlıkla tutunsunlar canım tam tarih belli mi tabloya eklemek için. Bide yaş kaçtı canımTabloya benide ekleyebilirsiniz
Canım bu arada seni de listeye ekledim katılmak ister miydin. Pc den sürekli girmiyorum girmişken yazdım istemezsen silerimkızlar selam benim ilk transferim olucak 2 eylülde 5.gün emriyolarım var ama tek çift koydurma olayını doktor bize bıraktı tek koydurup hamile kalan varmı ikiz gebelikten korkuyorum tek koydurmak istiyorum
Evet canım aldım inşallah ikiside benimledirSsevincli canım almışın bebitoları dün ayy sağlıkla tutunsunlar sağ salim büyüsünler ya. Çift embriyo muydu canım seninki
hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar annelrineEvet canım aldım inşallah ikiside benimledir
Evet cift embriyo transferi oldum hayırlısı bakalim
analık duygularımız tavan yaptı sanırımBende korkuyordum ikiz gebelikten ama şimdi de çok istiyorum bakalım nasip kısmet
çok iyi yapmışsın canım hepimiz güzel haberi alalım inşallahCanım bu arada seni de listeye ekledim katılmak ister miydin. Pc den sürekli girmiyorum girmişken yazdım istemezsen silerim
Amin inşallah canım teşekkür ederimhayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar annelrine
TünaydınnnGünaydın kızlarr