2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa ben dayanamam, 🤣 Dr önceki işlemden video izletti ona zor dayandım ben uyurken halletsinler🤭
Okudum mesajını çarşambayı bekliyormuşun hadi inşallah sağlıkla ilerlesinler 🤗🤗🤗
Benim ofis tanısal olduğu için çok şükür zor geçmedi canım seninki operatif ise onda anestezi almak gerekiyor hayırlısı olsun Rabbim kolaylık versin sonu güzel olsun inşallah 🤲🤲 evet yarın belli olucak bakalım inşallah 2 bebemde benimledir 🤗

Kaçıncı denemeniz ?

kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

ve nelere dikkat ediyorsunuz ?

benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .♥️ Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız ♥️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda 😌 ve tüm diğer arkadaşlar .

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
Ssevincli Ssevincli 31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)
@Nureella1. Deneme2 Eylül
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Brarmn113. DenemeEylül
@LadyNurr25 Yaş2. DenemeEylül (Çift Embriyo)
PlutonMerkez PlutonMerkez 36 Yaş2. DenemeEkim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. DenemeEkim
@Cilekkokusuu28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
Hayyal Hayyal 35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
Benim eğer transfer olursam yarın canım 1 eylül 8 değil 😊

Maşallah canım dikkat et yorma kendini dinlen bi kac gün 🌷💞 senin 5. Gün embriyosu dimi canım hatırlıyormusun 3. Gün kaliteleri ile ilgili ne bilgi verdiler
Evet canim 5.gun embriyosu benimkiler
3.gun aradiklarında hareketlilikleri devam ediyor demişlerdi kalitesi hakkında bisey demediler
Senin bugun 4.gunleri dimi bisey dediler mi

Evet canim 5.gun embriyosu benimkiler
3.gun aradiklarında hareketlilikleri devam ediyor demişlerdi kalitesi hakkında bisey demediler
Senin bugun 4.gunleri dimi bisey dediler mi
Evet canım 4. Gün benim devlette oluyor 3 ve 5. Gün hastaneye gidip bilgi alıyoruz dün ikisi içinde iyi dediler inşallah yarında hayırlı haberi alıp transfer olurum saatler geçmiyor 😊😊

Evet büyük gün canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Allah razı olsun dua arkadaşım yol arkadaşım 🌹

Merhaba kızlar. Bu gün bam başka bir gün olabilirdi benim için eğer kan testinde pozitivi görebilseydim:KK43:Yaptığım 2 idrar testinde sonucu anlamış olsamda eşim yinede umutluydu. Yanımda hüngür hüngür agladı. Ona daha çok üzüldüm.a kalite 5. gün embriyosuydu neden tutmadı ki?:KK61:2 tane dondurulmuş embriyom var. 2. transferde 2 sinide koyarlarmı acaba?Bundn sonra beni neler bekliyor?tecrübeli olanlar varsa anlatabilitlermi

Aslında o ilk sayfadaki yazı bana ait değil canım. Bu topik @LadyNurr arkadaşımızın. Ben sadece ilk sayfadaki tabloyu düzenlemek için devraldım🤭
Benim ilk denememdi temmuz da opu yapıldı bu ay transfer hazırlığına başlayacaktık ama öncesinde histeroskopi yaptırmak istedik. O yüzden kaldı şimdilik Ekim gibi görünüyor

Geçmiş olsun inşallah histeroskopide bişey çıkmaz.

Merhaba kızlar. Bu gün bam başka bir gün olabilirdi benim için eğer kan testinde pozitivi görebilseydim:KK43:Yaptığım 2 idrar testinde sonucu anlamış olsamda eşim yinede umutluydu. Yanımda hüngür hüngür agladı. Ona daha çok üzüldüm.a kalite 5. gün embriyosuydu neden tutmadı ki?:KK61:2 tane dondurulmuş embriyom var. 2. transferde 2 sinide koyarlarmı acaba?Bundn sonra beni neler bekliyor?tecrübeli olanlar varsa anlatabilitlermi
Canım herşey nasip kısmet, bakarsın dondurulmuşlar tutar. Hiç belli olmuyor.
Çok geçmiş olsun, Allah herşeyin hayırlısını versin...

Merhabalar herkese sabahtan beri baya stresliydim.
5. gün bugün embriyolar gelişmeye başlayalı yeni aradı embriyolog.
Bir embriyom 3bb kaliteymiş, diğerleri için yarın bilgi verecekmiş.
Embriyo kalitelerinden zerre anlamıyorum dış kaynaklar da moralimi bozuyor. Bana moral verin nolur.

Merhabalar herkese sabahtan beri baya stresliydim.
5. gün bugün embriyolar gelişmeye başlayalı yeni aradı embriyolog.
Bir embriyom 3bb kaliteymiş, diğerleri için yarın bilgi verecekmiş.
Embriyo kalitelerinden zerre anlamıyorum dış kaynaklar da moralimi bozuyor. Bana moral verin nolur.
Benmde vr 3bb mrk etme cnm gebelk vaad etmeyen embryoları zaten dondurmuyorlar.vede 6.güne bekletmelerinden de korma benm 4 donmusum kaldı hepsı 6.günde donduruldu

X