- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Valla bunlar güzel heyecanlar ben regl olduğum gün heyecan korku hepsini bi arada yaşadım ignelere giderken ayrı heyecan muayene heyecan opu heyecan şimdide yarın ne olacak korkusu varben daha 15eylül gibi regl olup başlıcam şimdiden heyecan tavan
Allah'ın hakkı üçÖnümüzdeki hafta içi transferim var insAllah bana da dua edin kızlar, süreç çok yordu beni 1 yıl içinde 3. Denemem
Aminn yarın güzel haberlerle gelin inşlh onca verdiğiniz emeğin yarın tatlı meyvelerini alın mrkla beklıyrzValla bunlar güzel heyecanlar ben regl olduğum gün heyecan korku hepsini bi arada yaşadım ignelere giderken ayrı heyecan muayene heyecan opu heyecan şimdide yarın ne olacak korkusu varRabbim heyecanımızda umudumuzuda boşa çıkarmasın hayırlısı ile bizide sevindirsin ❣
Canım, yaş 35 6. deneme. Transfer tarihim belirsiz ama ekim ayında olacak gibi duruyor embriyolar NGS ye yollanacak yarın belli olacak herşey.Kızlar yaş kaç kaçıncı deneme transfer tarihi bunları yazın bende ekleyin listeye
Ne adımı kız daha histeroskopi olacakYaa evi değil sokağı temizlesem unutamamamsen gene adım attın ben durduğum yerde duramıyorum
Ayy bugün transfer olabilir yani hadi inşallah canım sağlıkla tutunsunlar36 yaşındayım ilk denemem transfer duruma göre yarın olabilir hakkimda hayırlısı bana dua edin kızlar
Tabi ki eklerimMerhaba kızlar . Hepiniz tedavisi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah. Benim 2 . Tedavim Ağustos ayında opu oldu . Ekim ortasında inşallah transferim olucak. Yaş 26 benide ekler misiniz tabloya . Topik Uğur getirir umarım
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla tutunsun sağ salim gelsinÖnümüzdeki hafta içi transferim var insAllah bana da dua edin kızlar, süreç çok yordu beni 1 yıl içinde 3. Denemem
İnşallahh hayırlısıyla sağlıkla sonuçlasın canımCanım, yaş 35 6. deneme. Transfer tarihim belirsiz ama ekim ayında olacak gibi duruyor embriyolar NGS ye yollanacak yarın belli olacak herşey.
Hayırlısı tatlım. Senin durumun nedir acaba?İnşallahh hayırlısıyla sağlıkla sonuçlasın canım
Amin inşallah canım çok heyecanlıyım 12 bucukda hastanede olucam bakalım hakkımda hayırlısı dua edin bana olurmuNe adımı kız daha histeroskopi olacakdaha çok var böyle diyince de içimde çizi reklamı oynuyır
Ayy bugün transfer olabilir yani hadi inşallah canım sağlıkla tutunsunlar
Tabi ki eklerimhoşgeldin aramıza inşallah hepimiz hamiş çıkarız buradan
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla tutunsun sağ salim gelsin
Ahhaah doğru ya çizecekler seni unuttumNe adımı kız daha histeroskopi olacakdaha çok var böyle diyince de içimde çizi reklamı oynuyır
Ayy bugün transfer olabilir yani hadi inşallah canım sağlıkla tutunsunlar
Tabi ki eklerimhoşgeldin aramıza inşallah hepimiz hamiş çıkarız buradan
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla tutunsun sağ salim gelsin
Insallah canim idrara sıkıştım bekliyorum
Aslında o ilk sayfadaki yazı bana ait değil canım. Bu topikHayırlısı tatlım. Senin durumun nedir acaba?
İlk sayfada yazmışsın ama anlamadım. İlk tedavin iptal mi oldu?
Rüyalarıma girmeye başladı ya sormaAhhaah doğru ya çizecekler seni unuttum
ya kıamamm kuşumaaaRüyalarıma girmeye başladı ya sormauçuk çıkmış dudağımda korkudan
ya canm tek koydurursun bölünür ikizde olabilir ben çift koydurdum teki tutmustu.kader artık .tek koydurup tekış gebelik yasayanda cok ,bir arkadas tek embyoyla üçüz hamıle kalmıstıkızlar selam benim ilk transferim olucak 2 eylülde 5.gün emriyolarım var ama tek çift koydurma olayını doktor bize bıraktı tek koydurup hamile kalan varmı ikiz gebelikten korkuyorum tek koydurmak istiyorum
Bence çift koydurun şans acısından, biri tutunmaz, diğeri tutunur..kızlar selam benim ilk transferim olucak 2 eylülde 5.gün emriyolarım var ama tek çift koydurma olayını doktor bize bıraktı tek koydurup hamile kalan varmı ikiz gebelikten korkuyorum tek koydurmak istiyorum
Bizim okulda birinin dördüzleri varya canm tek koydurursun bölünür ikizde olabilir ben çift koydurdum teki tutmustu.kader artık .tek koydurup tekış gebelik yasayanda cok ,bir arkadas tek embyoyla üçüz hamıle kalmıstıtakdir neyse o ))
Abowww 4 erkek bideBizim okulda birinin dördüzleri varkadına sorduk 38 yasında tüp bebek yapıyor, 3 embrıyo koyuyorlar, kontrole gidiyorlar 3 kese 4 bebek dördü de erkek