2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ben daha 15eylül gibi regl olup başlıcam şimdiden heyecan tavan
Valla bunlar güzel heyecanlar ben regl olduğum gün heyecan korku hepsini bi arada yaşadım ignelere giderken ayrı heyecan muayene heyecan opu heyecan şimdide yarın ne olacak korkusu var Rabbim heyecanımızda umudumuzuda boşa çıkarmasın hayırlısı ile bizide sevindirsin

Aminn yarın güzel haberlerle gelin inşlh onca verdiğiniz emeğin yarın tatlı meyvelerini alın mrkla beklıyrz

Yaa evi değil sokağı temizlesem unutamamam sen gene adım attın ben durduğum yerde duramıyorum
Ne adımı kız daha histeroskopi olacak daha çok var böyle diyince de içimde çizi reklamı oynuyır
36 yaşındayım ilk denemem transfer duruma göre yarın olabilir hakkimda hayırlısı bana dua edin kızlar
Ayy bugün transfer olabilir yani hadi inşallah canım sağlıkla tutunsunlar
Tabi ki eklerim hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz hamiş çıkarız buradan
Önümüzdeki hafta içi transferim var insAllah bana da dua edin kızlar, süreç çok yordu beni 1 yıl içinde 3. Denemem
Hoşgeldin canım inşallah sağlıkla tutunsun sağ salim gelsin

Amin inşallah canım çok heyecanlıyım 12 bucukda hastanede olucam bakalım hakkımda hayırlısı dua edin bana olurmu

Ahhaah doğru ya çizecekler seni unuttum

Hayırlısı tatlım. Senin durumun nedir acaba?
İlk sayfada yazmışsın ama anlamadım. İlk tedavin iptal mi oldu?
Aslında o ilk sayfadaki yazı bana ait değil canım. Bu topik LadyNurr arkadaşımızın. Ben sadece ilk sayfadaki tabloyu düzenlemek için devraldım
Benim ilk denememdi temmuz da opu yapıldı bu ay transfer hazırlığına başlayacaktık ama öncesinde histeroskopi yaptırmak istedik. O yüzden kaldı şimdilik Ekim gibi görünüyor

kızlar selam benim ilk transferim olucak 2 eylülde 5.gün emriyolarım var ama tek çift koydurma olayını doktor bize bıraktı tek koydurup hamile kalan varmı ikiz gebelikten korkuyorum tek koydurmak istiyorum
ya canm tek koydurursun bölünür ikizde olabilir ben çift koydurdum teki tutmustu.kader artık .tek koydurup tekış gebelik yasayanda cok ,bir arkadas tek embyoyla üçüz hamıle kalmıstıtakdir neyse o))

ya canm tek koydurursun bölünür ikizde olabilir ben çift koydurdum teki tutmustu.kader artık .tek koydurup tekış gebelik yasayanda cok ,bir arkadas tek embyoyla üçüz hamıle kalmıstıtakdir neyse o))
Bizim okulda birinin dördüzleri var kadına sorduk 38 yasında tüp bebek yapıyor, 3 embrıyo koyuyorlar, kontrole gidiyorlar 3 kese 4 bebek dördü de erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…