- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Kesinlikle öyle rahat 4 yada 5 iptal yaşadım diyebilirim vallahg kuzummbu ay iptal olur öbür ay gerçek olur hiç stres yapma Ssevincli iptalin alasını biz seyhosumla kaç kez yaşadık demi seyhoşum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımHerkese mrb hepimize tedavimiz hayırlı olur inşallah bende transfer aşamasında yine iptal oldum güzel günleri bekliyorum benim de bu ay oluxakti malesefiptal
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
İlk iptalde hemen histereskopi mi valla İlk duydum ne gerek var hemen bi anlam veremiyorum
Embriyolog da iyi dedi ama işte internetteki yabancı kaynakları görünce biraz canım sıkıldı.Benmde vr 3bb mrk etme cnm gebelk vaad etmeyen embryoları zaten dondurmuyorlar.vede 6.güne bekletmelerinden de korma benm 4 donmusum kaldı hepsı 6.günde donduruldu
Transfer de kalınlık iyi fakat üç çizgi gorunmemisİlk iptalde hemen histereskopi mi valla İlk duydum ne gerek var hemen bi anlam veremiyorum
Vardır herşeyde bi hayır üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil en kısa zamanda hayırlı guzel haberler alırsın inşallahTransfer de kalınlık iyi fakat üç çizgi gorunmemisyoksa son muayene idi transfer olcajtim
Canın sklmasn cnm 5aa olan herkes te pozitif görmedi yani kısmet işi sonucta blast embryo olusmus daha ne olsun.Embriyolog da iyi dedi ama işte internetteki yabancı kaynakları görünce biraz canım sıkıldı.
Amin geçen ayda hormonlar yüzünden iptal oldu hayırlısı diyoruz hep stresliyllmis her anı haziranda opu oldum bekliyorumVardır herşeyde bi hayır üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil en kısa zamanda hayırlı guzel haberler alırsın inşallah
Hafi hayırlı olsunnn tedavin.kistle ilgili dr sıkıntı görmedıyse sende rahat ol cnmMerhabalar, benimde 2. deneme 5. gün embriyo donmuş transfer. Çikolata kisti var. Olmayacak diye korkuyorum. Bugün itibariyle estrofem başladım. Henüz transfer günü belli değil. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Pozitif alalım hepimiz.
Sağol canım. kist için tutunmaya engel olabiliyor dedi. o yüzden biraz huzursuzum ama bu sefer olacak inşallah kötü düşünmek yok.Hafi hayırlı olsunnn tedavin.kistle ilgili dr sıkıntı görmedıyse sende rahat ol cnm
İptal sebebı nedır acaba?Herkese mrb hepimize tedavimiz hayırlı olur inşallah bende transfer aşamasında yine iptal oldum güzel günleri bekliyorum benim de bu ay oluxakti malesefiptal
Kalınlık güzeldi son muayene de normalde 3 çizgi görmek isteriz bu aşamada fakat bende dalgalı bı görüntü varmış buda iyi değilmişİptal sebebı nedır acaba?
Yaa ben bu 3 cızgı olayını burdan ogrendim, ilk kez dondurulmus transfer olcam, yarın son kontrolum var, stres bastı ıyice benı de bu yuzdenKalınlık güzeldi son muayene de normalde 3 çizgi görmek isteriz bu aşamada fakat bende dalgalı bı görüntü varmış buda iyi değilmiş
Canim valla ben de ilk defa duydum aradım konuyu sağolsunKızlar merhabalar son günlerde 3 çizgi olayını görür oldum bu sayfalarda. Rahim kalınlığıyla mı ilgili bu ilk kez duydum?
Canim sen stres yapma bu çok kişide olmamış tek tük hep olcak die bişe yok o kadar aradım çok az kişide vardı lütfen endiselenme stres yapma hormonlarımx etkilenmesin binde bir olan bişe sende olcak die bişe yok kuzumYaa ben bu 3 cızgı olayını burdan ogrendim, ilk kez dondurulmus transfer olcam, yarın son kontrolum var, stres bastı ıyice benı de bu yuzden
Umarım önümüzdeki ay hersey yolunda ilerler, hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah temiz çıkar her şeyin canım dualarım seninleCanim valla ben de ilk defa duydum aradım konuyu sağolsunPlutonMerkez bilgilendirdi baya normalde gebelik çizgisi üç çizgi rahimde oluomus bunu düz bekliolar mis bende dalgalı mis yoksa kalinligim 11 i geçti guzeldi biraktim ilaçlarımı sebep düzensiz kalınlaşma da olabilrms yada polip den de şüphelendi bende şaşkın mutsuz bekliyorum
Keşke canım bilmesek ama bebeklerimize kavuşmak biraz yokuşlu oldu bizim kucagimiza alınca herşeyi unuturuzİnşallah temiz çıkar her şeyin canım dualarım seninle
Ben de adet bekliyorum çok var daha arada girip okuyorum böyle. Her gün bir şey öğreniyorum valla keşke bilmesem bu kadar.