2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhabalar, benimde 2. deneme 5. gün embriyo donmuş transfer. Çikolata kisti var. Olmayacak diye korkuyorum. Bugün itibariyle estrofem başladım. Henüz transfer günü belli değil. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Pozitif alalım hepimiz.

Vardır herşeyde bi hayır üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil en kısa zamanda hayırlı guzel haberler alırsın inşallah
Amin geçen ayda hormonlar yüzünden iptal oldu hayırlısı diyoruz hep stresliyllmis her anı haziranda opu oldum bekliyorum

Hafi hayırlı olsunnn tedavin.kistle ilgili dr sıkıntı görmedıyse sende rahat ol cnm

Kızlar merhabalar son günlerde 3 çizgi olayını görür oldum bu sayfalarda. Rahim kalınlığıyla mı ilgili bu ilk kez duydum?

Kalınlık güzeldi son muayene de normalde 3 çizgi görmek isteriz bu aşamada fakat bende dalgalı bı görüntü varmış buda iyi değilmiş
Yaa ben bu 3 cızgı olayını burdan ogrendim, ilk kez dondurulmus transfer olcam, yarın son kontrolum var, stres bastı ıyice benı de bu yuzden

Umarım önümüzdeki ay hersey yolunda ilerler, hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar merhabalar son günlerde 3 çizgi olayını görür oldum bu sayfalarda. Rahim kalınlığıyla mı ilgili bu ilk kez duydum?
Canim valla ben de ilk defa duydum aradım konuyu sağolsun PlutonMerkez bilgilendirdi baya normalde gebelik çizgisi üç çizgi rahimde oluomus bunu düz bekliolar mis bende dalgalı mis yoksa kalinligim 11 i geçti guzeldi biraktim ilaçlarımı sebep düzensiz kalınlaşma da olabilrms yada polip den de şüphelendi bende şaşkın mutsuz bekliyorum

Canim sen stres yapma bu çok kişide olmamış tek tük hep olcak die bişe yok o kadar aradım çok az kişide vardı lütfen endiselenme stres yapma hormonlarımx etkilenmesin binde bir olan bişe sende olcak die bişe yok kuzum

İnşallah temiz çıkar her şeyin canım dualarım seninle
Ben de adet bekliyorum çok var daha arada girip okuyorum böyle. Her gün bir şey öğreniyorum valla keşke bilmesem bu kadar.

İnşallah temiz çıkar her şeyin canım dualarım seninle
Ben de adet bekliyorum çok var daha arada girip okuyorum böyle. Her gün bir şey öğreniyorum valla keşke bilmesem bu kadar.
Keşke canım bilmesek ama bebeklerimize kavuşmak biraz yokuşlu oldu bizim kucagimiza alınca herşeyi unuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…