- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Benim ofis tanısal olduğu için çok şükür zor geçmedi canım seninki operatif ise onda anestezi almak gerekiyor hayırlısı olsun Rabbim kolaylık versin sonu güzel olsun inşallahYaa ben dayanamam,Dr önceki işlemden video izletti ona zor dayandım ben uyurken halletsinler
Okudum mesajını çarşambayı bekliyormuşun hadi inşallah sağlıkla ilerlesinler
Kuzum valla unutuyorum bazen
Maşallah canım dikkat et yorma kendini dinlen bi kac günKuzum valla unutuyorum bazençok şükür iyiyim
Benim eğer transfer olursam yarın canım 1 eylül 8 değilKaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız
Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda ve tüm diğer arkadaşlar .
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) @Nureella 1. Deneme 2 Eylül @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Brarmn11 3. Deneme Eylül @LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) PlutonMerkez 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim
Evet canim 5.gun embriyosu benimkilerMaşallah canım dikkat et yorma kendini dinlen bi kac günsenin 5. Gün embriyosu dimi canım hatırlıyormusun 3. Gün kaliteleri ile ilgili ne bilgi verdiler
Ayyy hadi inşallahBenim eğer transfer olursam yarın canım 1 eylül 8 değil
Evet canım 4. Gün benim devlette oluyor 3 ve 5. Gün hastaneye gidip bilgi alıyoruz dün ikisi içinde iyi dediler inşallah yarında hayırlı haberi alıp transfer olurum saatler geçmiyorEvet canim 5.gun embriyosu benimkiler
3.gun aradiklarında hareketlilikleri devam ediyor demişlerdi kalitesi hakkında bisey demediler
Senin bugun 4.gunleri dimi bisey dediler mi
Hadi hayırlısı inşallah canım yarin büyük gün inşallah dualarim seninleEvet canım 4. Gün benim devlette oluyor 3 ve 5. Gün hastaneye gidip bilgi alıyoruz dün ikisi içinde iyi dediler inşallah yarında hayırlı haberi alıp transfer olurum saatler geçmiyor
Amin canim AminEvet büyük gün canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Allah razı olsun dua arkadaşım yol arkadaşım
Aslında o ilk sayfadaki yazı bana ait değil canım. Bu topik @LadyNurr arkadaşımızın. Ben sadece ilk sayfadaki tabloyu düzenlemek için devraldım
Benim ilk denememdi temmuz da opu yapıldı bu ay transfer hazırlığına başlayacaktık ama öncesinde histeroskopi yaptırmak istedik. O yüzden kaldı şimdilik Ekim gibi görünüyor
Canım herşey nasip kısmet, bakarsın dondurulmuşlar tutar. Hiç belli olmuyor.Merhaba kızlar. Bu gün bam başka bir gün olabilirdi benim için eğer kan testinde pozitivi görebilseydimYaptığım 2 idrar testinde sonucu anlamış olsamda eşim yinede umutluydu. Yanımda hüngür hüngür agladı. Ona daha çok üzüldüm.a kalite 5. gün embriyosuydu neden tutmadı ki? 2 tane dondurulmuş embriyom var. 2. transferde 2 sinide koyarlarmı acaba?Bundn sonra beni neler bekliyor?tecrübeli olanlar varsa anlatabilitlermi
Benmde vr 3bb mrk etme cnm gebelk vaad etmeyen embryoları zaten dondurmuyorlar.vede 6.güne bekletmelerinden de korma benm 4 donmusum kaldı hepsı 6.günde dondurulduMerhabalar herkese sabahtan beri baya stresliydim.
5. gün bugün embriyolar gelişmeye başlayalı yeni aradı embriyolog.
Bir embriyom 3bb kaliteymiş, diğerleri için yarın bilgi verecekmiş.
Embriyo kalitelerinden zerre anlamıyorum dış kaynaklar da moralimi bozuyor. Bana moral verin nolur.
Herkese mrb hepimize tedavimiz hayırlı olur inşallah bende transfer aşamasında yine iptal oldum güzel günleri bekliyorum benim de bu ay oluxakti malesef
hg kuzummHerkese mrb hepimize tedavimiz hayırlı olur inşallah bende transfer aşamasında yine iptal oldum güzel günleri bekliyorum benim de bu ay oluxakti malesefiptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?