2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa ben dayanamam, Dr önceki işlemden video izletti ona zor dayandım ben uyurken halletsinler
Okudum mesajını çarşambayı bekliyormuşun hadi inşallah sağlıkla ilerlesinler
Benim ofis tanısal olduğu için çok şükür zor geçmedi canım seninki operatif ise onda anestezi almak gerekiyor hayırlısı olsun Rabbim kolaylık versin sonu güzel olsun inşallah evet yarın belli olucak bakalım inşallah 2 bebemde benimledir

Benim eğer transfer olursam yarın canım 1 eylül 8 değil

Maşallah canım dikkat et yorma kendini dinlen bi kac gün senin 5. Gün embriyosu dimi canım hatırlıyormusun 3. Gün kaliteleri ile ilgili ne bilgi verdiler
Evet canim 5.gun embriyosu benimkiler
3.gun aradiklarında hareketlilikleri devam ediyor demişlerdi kalitesi hakkında bisey demediler
Senin bugun 4.gunleri dimi bisey dediler mi

Evet canim 5.gun embriyosu benimkiler
3.gun aradiklarında hareketlilikleri devam ediyor demişlerdi kalitesi hakkında bisey demediler
Senin bugun 4.gunleri dimi bisey dediler mi
Evet canım 4. Gün benim devlette oluyor 3 ve 5. Gün hastaneye gidip bilgi alıyoruz dün ikisi içinde iyi dediler inşallah yarında hayırlı haberi alıp transfer olurum saatler geçmiyor

Evet canım 4. Gün benim devlette oluyor 3 ve 5. Gün hastaneye gidip bilgi alıyoruz dün ikisi içinde iyi dediler inşallah yarında hayırlı haberi alıp transfer olurum saatler geçmiyor
Hadi hayırlısı inşallah canım yarin büyük gün inşallah dualarim seninle

Evet büyük gün canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Allah razı olsun dua arkadaşım yol arkadaşım

Merhaba kızlar. Bu gün bam başka bir gün olabilirdi benim için eğer kan testinde pozitivi görebilseydimYaptığım 2 idrar testinde sonucu anlamış olsamda eşim yinede umutluydu. Yanımda hüngür hüngür agladı. Ona daha çok üzüldüm.a kalite 5. gün embriyosuydu neden tutmadı ki?2 tane dondurulmuş embriyom var. 2. transferde 2 sinide koyarlarmı acaba?Bundn sonra beni neler bekliyor?tecrübeli olanlar varsa anlatabilitlermi

Geçmiş olsun inşallah histeroskopide bişey çıkmaz.

Canım herşey nasip kısmet, bakarsın dondurulmuşlar tutar. Hiç belli olmuyor.
Çok geçmiş olsun, Allah herşeyin hayırlısını versin...

Merhabalar herkese sabahtan beri baya stresliydim.
5. gün bugün embriyolar gelişmeye başlayalı yeni aradı embriyolog.
Bir embriyom 3bb kaliteymiş, diğerleri için yarın bilgi verecekmiş.
Embriyo kalitelerinden zerre anlamıyorum dış kaynaklar da moralimi bozuyor. Bana moral verin nolur.

Benmde vr 3bb mrk etme cnm gebelk vaad etmeyen embryoları zaten dondurmuyorlar.vede 6.güne bekletmelerinden de korma benm 4 donmusum kaldı hepsı 6.günde donduruldu

Herkese mrb hepimize tedavimiz hayırlı olur inşallah bende transfer aşamasında yine iptal oldum güzel günleri bekliyorum benim de bu ay oluxakti malesef iptal
hg kuzumm bu ay iptal olur öbür ay gerçek olur hiç stres yapma Ssevincli iptalin alasını biz seyhosumla kaç kez yaşadık demi seyhoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…