- 12 Nisan 2019
- 24.087
- 38.233
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Annelerı bebekken bakmak daha kolaydı dıyor sımdı Hıc laf dinlemiyorlar dıyordu cocuklar 7ye gectıAbowww 4 erkek bide yani taşıyacak rahmim olsa bende isterdim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annelerı bebekken bakmak daha kolaydı dıyor sımdı Hıc laf dinlemiyorlar dıyordu cocuklar 7ye gectıAbowww 4 erkek bide yani taşıyacak rahmim olsa bende isterdim ya
Yaaa birkerede 4 tane birden zordur illaki amaaa ne kadar tatlı olurlarr düşünsene biiiAnnelerı bebekken bakmak daha kolaydı dıyor sımdı Hıc laf dinlemiyorlar dıyordu cocuklar 7ye gectı
Ne guzel bi kere de kurtulmuşYaaa birkerede 4 tane birden zordur illaki amaaa ne kadar tatlı olurlarr düşünsene biii
Sende 2adet mi olcak? Allahımm 2 de lütfenNe guzel bi kere de kurtulmuş
Hadi hayırlı olsun.Simsiki tutunsunlar sanaSelam kızlar ben transferimi oldum cok şükür aldım geldim minnoşları
Benım 3 tane donduruldu bı tüp onlar cozdurulup 5. Güne gitmesi beklenecek kactanesı giderse artık ilk transferim çift olmustu, doktorum bekleme süremden ötürü çifte sıcak bakıyor, hatta ben 3 koyalım dedım de kabul etmediSende 2adet mi olcak? Allahımm 2 de lütfen
Ooo 3 te cesaret ister.gene sen ikitane koydur inşlh 3üde blast olur bakarsın dr kıyamaz 3e karar verir artık süpriz olcak ogün az kaldı zaten seninde bebiş haberleri geldikçe şevkimiz artsın 3eylül demi yanlıs hatrlamıyrsamBenım 3 tane donduruldu bı tüp onlar cozdurulup 5. Güne gitmesi beklenecek kactanesı giderse artık ilk transferim çift olmustu, doktorum bekleme süremden ötürü çifte sıcak bakıyor, hatta ben 3 koyalım dedım de kabul etmedi
Amin canım inşAllahHadi hayırlı olsun.Simsiki tutunsunlar sana
Canım benim çarşambaya kadar bekleyecekler bugün 3. Gündü gelisimleri çok şükür iyi o yüzden çarşamba belli olucak inşallah 5. Güne kalırlar
Banada histerekopi yapıldı ofis histerekopi anestezi almadan dayandım 15 dk falanRüyalarıma girmeye başladı ya sorma uçuk çıkmış dudağımda korkudan
Oy maşallah kuzum inşallah sımsıkı sana tutunurlar inşallah güzel haberi alıcaz senden❣Selam kızlar ben transferimi oldum cok şükür aldım geldim minnoşları
Yok canım 8 eylul, koymaz 3, ısrar ettim de, riskli gebelik hem, hem de coğu dogmuyor dedı, Rabbımin gücüne gitmesin ben bi taneye de razıyım, ama iki de olursa yok dememOoo 3 te cesaret ister.gene sen ikitane koydur inşlh 3üde blast olur bakarsın dr kıyamaz 3e karar verir artık süpriz olcak ogün az kaldı zaten seninde bebiş haberleri geldikçe şevkimiz artsın 3eylül demi yanlıs hatrlamıyrsam
Amin amin inşallah canımOy maşallah kuzum inşallah sımsıkı sana tutunurlar inşallah güzel haberi alıcaz senden❣
Inşallah canımAmin amin inşallah canım
Sendende çarşamba günü guzel haberler alalım inşallah
Bende aynı şeyi söylüyorum valla kendime amin amin hepimizin insAllah hepimizin bebekleri sımsıkı tutunurAllah'ın hakkı üç benim de 3. Deneme bu sefer olacak inşallah.Kendimi öyle telkin ediyorum.Simsiki tutunsun inşallah
Evettt insAllah yaz bebekleri olsun hepsiHayırlısıyla inşallahhh eylülcüler bebişleri alsın sonra sıra ekimcilerde
İnsAllah Zekeriya A.s duası ile dua edelim birbirimizeBu son olur inşallah olumlu sonuçlanır :)
artık kısmetimizde ne varsa başımız gözümüz üstüne yeterki sağlıklı hayrlı evlatlar olsun 8eylüle ne kaldı kacusuon yavrularaYok canım 8 eylul, koymaz 3, ısrar ettim de, riskli gebelik hem, hem de coğu dogmuyor dedı, Rabbımin gücüne gitmesin ben bi taneye de razıyım, ama iki de olursa yok demem
Zaman durdu sanki, oyle deme kızartık kısmetimizde ne varsa başımız gözümüz üstüne yeterki sağlıklı hayrlı evlatlar olsun 8eylüle ne kaldı kacusuon yavrulara
Yaf sen 9gün kalmış böle dersen ben napam daha regl olcamda gitçemde şimdiden gün sayıyorum yavrucuklarıma kavusayım dieZaman durdu sanki, oyle deme kız