- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.081
Doğrudur canım insan tedirgin oluyor istersen dr una görün ama ben gitmiştim bu sebepten pelvik ağrı dedi endol diye popodan fitil yazdı kullanmadımÇok saol canım. Insan korkuyor ya . Geçen sene bir arkadaşım 20 haftalik doğum yaptı bebeğini kaybetti sürekli aklıma o geliyor . Ağrı da olunca korktum
Doğrudur canım insan tedirgin oluyor istersen dr una görün ama ben gitmiştim bu sebepten pelvik ağrı dedi endol diye popodan fitil yazdı kullanmadım
Sağolasın canım. Bende hergün yazıp sizi bunaltmayım diye yazmıyorumKuzum haberler nasıl? Bilerek hergün sormuyorum sen gelişmelerden haberdar edersin diye.
@Lisa42 bu ara sessizlerdesin herşey yolundadır umarım
Bende de oluyor.Akşamları inanılmaz geriliyor karnım.ne yatabiliyorum ne oturabiliyorumKuzular, özellikle yemekten sonra hareket etmezsem hatta yürüyüş yapmazsam karnım aşırı geriliyor ve gerginleşiyor. Sizde de oluyor mu aynısı? Yatarsam göbeğimi koyacak yer bulamıyorum ağırlık yapıyor.
Kuzular, özellikle yemekten sonra hareket etmezsem hatta yürüyüş yapmazsam karnım aşırı geriliyor ve gerginleşiyor. Sizde de oluyor mu aynısı? Yatarsam göbeğimi koyacak yer bulamıyorum ağırlık yapıyor.
Cidden her hamilelik ayrı bir dünya. Sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz, şunun şurasında kaç aycıkBende de tam tersi yemekten sonra yatmaz ayakta durursam ikiside ortaya taş gibi toplanıyorlar. Göbek taş oluyor, mide taş oluyor acıtıyor resmen. Sırt üstü yatıp bebelere yer açınca hafifliyor. Oturuncada yemiyorHer birimize farklı etki resmen
Cidden her hamilelik ayrı bir dünya. Sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz, şunun şurasında kaç aycık
+1Kuzular, özellikle yemekten sonra hareket etmezsem hatta yürüyüş yapmazsam karnım aşırı geriliyor ve gerginleşiyor. Sizde de oluyor mu aynısı? Yatarsam göbeğimi koyacak yer bulamıyorum ağırlık yapıyor.
Kız sıkıntılı kısmı max 4 aycık, o da nedir ki baksana günler geçiyor yarıdan çoğunu geçtik, şunun şurasında ne kaldı eylüleÇok aycıkAğırlaştıkça zorlamaya başladım vallaha hem bitsin doğum zamanı gelsin istiyorum hem gelmesin bu günleri çok arayacağım diyorum. İyice git gellendik
Canım sırf bu durum için doktora gittim. Ağlıyordum resmen bir de yürüyemiyordum ben çok baskım oluyor aşağı doğru. Çareyi öğünleri çoğaltıp miktarları azaltarak buldum bir nevi . Çok az yiyip sık sık besleniyorum . Bir de aralarda yeşil erik yiyorum hazmı kolaylaştırıyor. Bence sizde bir deneyin iyi geleceğine inanıyorum.Kuzular, özellikle yemekten sonra hareket etmezsem hatta yürüyüş yapmazsam karnım aşırı geriliyor ve gerginleşiyor. Sizde de oluyor mu aynısı? Yatarsam göbeğimi koyacak yer bulamıyorum ağırlık yapıyor.
Kız sıkıntılı kısmı max 4 aycık, o da nedir ki baksana günler geçiyor yarıdan çoğunu geçtik, şunun şurasında ne kaldı eylülesen yıkama ütülemeye başladın mı, kendime en yakın seni görüyorım iki haftayla, ben de seni takip ediyorum.
Ya bu az az sık sıkı herkes diyor da ben beceremiyorumCanım sırf bu durum için doktora gittim. Ağlıyordum resmen bir de yürüyemiyordum ben çok baskım oluyor aşağı doğru. Çareyi öğünleri çoğaltıp miktarları azaltarak buldum bir nevi . Çok az yiyip sık sık besleniyorum . Bir de aralarda yeşil erik yiyorum hazmı kolaylaştırıyor. Bence sizde bir deneyin iyi geleceğine inanıyorum.
Valla şanslısın, eve paket servisBen doğurmıcamAğustosa kadar yasak bana doğum
Kıyafet işleri bende değil annem halledecek başka şehirde yaşıyor alıp yıkayıp ütüleyip paketleyip yollayacak. Kendi aldıklarımı da kayınvalidem halledecek burda. Eşim yurtdışına. 31. haftada gelecek onu bekliyorum ben.Sürprize hazırlıklı değilim yani.
Valla şanslısın, eve paket servisben de eylül dedim zaten, eylülden önce doğurmak yok
Çok haklısınYa bu az az sık sıkı herkes diyor da ben beceremiyorumben de şekersiz falım tipi sakız çiğniyorum o rahatlatıyor çok. Ama yürümeden geçmiyor kesin.
valla ben pazarlığı yaptım oğlanlarla dedim 36dan önce gelmek yok ona göreİnşallah son zamana kadar dururlar bizi uğraştırmaz, strese sokmazlar. Ama ben hayatımda hiç olmadığım kadar rahat takılıyorum daha hiçbirşey yok ortada. Sonum hayır olsun
Her yemek sonrası pişmanlığa dönüyor benimki deÇok haklısındoymadan kalkmak resmen işgence ben de çok iştahlıyım ama o gerginliği yaşamak daha da zor . Karınlar artık baya baya büyüdü mide ye yer kalmıyor artık. Şafak sayıyoruz artık