2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Her yemek sonrası pişmanlığa dönüyor benimki de allahtan yaz geldi de meyve sebze bol en azından onlarla rahatlayabiliriz.
Rabbim boşuna cenneti anaların ayakları altına sermemiş hamd olsun . Öyle kolay değil ne sıkıntılarla dünyaya geliyorlar. En basit bir yemek yemek o bile eziyete dönüyor . İnş mükafatını da cennette alırız çünkü ufacık bir dikenin batmasına bile mükafat müjdelenmişken böyle sıkıntılar da mükafatsız kalmayacaktır . Sabır inş bitecek yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler yavrularımız

Hiç denk gelmedim kesinlikle ne kadar dursa o kadar iyi. Ben bi de ilk zamanlar normal doğurmayı hayal ediyordum kafaya bak şimdi kontrole korka korka gidiyorum inşallah doğurmam diye
Merhaba sevgili nosking. Mesajlarınızı okudum da nacizane bir tavsiyem olacak size . Sizin gibi ablamda erken doğum tehdidi ile karşılaştı 31 . haftalardı yanlış hatırlamıyorsam. Bebekte zayıftı maalesef iğneler ilaçlar vs . Babaannem ablama 10 gün boyunca kıymalı yeşil mercimek yemeği yedirdi(bizim buralarda mercimek tiridi)derler.Bebek inanın 10 günde 350 gr kadar kilo aldı . Benim de ilk zamanlar kızların arasında 1 hafta fark vardı . Haftada 3 gün aynı yemeği yiyorum . Şimdi çok şükür kızlarımın kiloları ve haftaları aynı . Hatta görümcem bunu yaparak (hiç bir sorunu olmadığı halde) bebeğini 4 800 doğdu . Tabi yapıp yapmamak sizin tercihiniz . Paylaşmak istedim . Külüpteki diğer annelerde yapabilirler . Zararı yok sonuçta protein sadece . Deneyin derim

Valla açık ve net bu iş para işi. 1 günde herşeyi halledilir yeter ki paran olsun Yıkama ütülemeye 1 gün tutsa bitti gitti. Oda yapmıcaz sonuçta şimdilik Hallederiz her türlü Ben 37+ fixledim kendimi bakalım becerebilecek miyim

Ay gercekten mi dün akşam yemekte mercimek yemeği vardı. Bizim burda kıymalı yapılmaz hatta aklından geçirdim bunu kıymalı yapsam nasıl olur acaba diye. Yeşil mercimeği de çok severim ayrıca her hafta koca bi tencere yaparım o zaman 2 gün yeriz

Denenmiş bir şey gerçekten siz her gün yiyin doğuma kadar kıymayı da bolca koyun farkı göreceksiniz inş

Bende de oluyor.Akşamları inanılmaz geriliyor karnım.ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Aynen ben de öyleyim dün gece fenalık bastı ne oturabilidim ne yatabildim sabah 5 e kadar evin içinde dolaştım durdum
Al benden de o kadar. Bir de bebekler büyüme atağında sanırım ben dikkat etmeme rağmen 4 kilo almış bulunmaktayım şuan.
ben de canım aynı şekilde oldu ilk trimester 2 kilo aldım bu 10 günde de birden 2 kilo aldım hızlı şekilde ..bu hızla gidersem nasıl olacak bilmiyorum

Siteye az önce baktım canım ..gerçekten güzel oda mobilyaları var ilerde değerlendiririm şimdilik oda takımı almayacağım yer sıkıntısı var park yatak ve beşik bakıyorum

Kuzum ben o kiloyu bebeklerin ve eşinin aldığını düşünüyorum çünkü ben tatlı falan yemiyorum karnımın da şiştiğini hissediyorum ya endişe etmiyorum herşey yolunda herhalde diyorum
Ama yürü kuzum. Ben bugün 6000 adım attım. En azından bacak ve basenlerine gitmesin kilo yağ şeklinde.

Bu aralar bebekler büyüme atağında oluyormuş kuzum endişe etme. Karbonhidrata yüklenme sadece Haşlanmış Yumurta süt yoğurt aynen devam

Herkese günaydın inşallah hepiniz çok güzel uyumuşsunuzdur bu gece Oğluşlarım ve idrar torbam sağolsun 2den 4e döndük durduk yatakta.bi de sanki çok iyi uyumuşum gibi 7de gözler fal taşı Şimdiden maçlar başladı sanırım bizde, büyüdükçe napıcaz kestiremiyorum

Ay ne güzel benim de biri kız biri erkek, ama 16 Haftada ikisi de kız demişti doktorumuz , sonraki kontrolde birisinin erkek olduğunu öğrendik hemen mavi pembe alışverişlere başlamayın derim nolur nolmaz

Allah hayırlı etsin. Benımde 1 kız 1 erkek. Kız kapatmış 3, 4 hafta sonra öğrenmiştik

Hayırlı sabahlar. Kacıncı haftandasın bilmiyorum ama 12 de yatarsam sabaha kadar dönüyorum. Öğlen biraz kestiriyorum iyi geliyor

Hayırlı sabahlar. Kacıncı haftandasın bilmiyorum ama 12 de yatarsam sabaha kadar dönüyorum. Öğlen biraz kestiriyorum iyi geliyor

Ben kesin anormalim Siz uykusuzluktan yakınıyorsunuz bende 1:30 yatış 9:30 kalkış fix ve arada tuvalete bile kalkmam söz konusu olamaz çünkü bir uyuduğumu biliyorum birde uyandığımı. Allahım bebelerde benim gibi uykucu olsun

Ayy ne şanslısın sabaha kadar kıvranıyorum rahat degilim. İla bi yerım agrıyor. MaşaAllah de kız kendıne nazar değmesin.

Ayy ne şanslısın sabaha kadar kıvranıyorum rahat degilim. İla bi yerım agrıyor. MaşaAllah de kız kendıne nazar değmesin.

Siz alışıyorsunuz şimdiden. Bebeler benide alıştırsın istiyorum bölük pörçük uyumaya. Yoksa doğduklarında çok zorlanırım gibi geliyor. Hayatım boyunca hep böyle deliksiz uyudum. Şimdi uyu uyan çok zorlanırım bu yüzden korkmuyor değilim

Ay ne güzel benim de biri kız biri erkek, ama 16 Haftada ikisi de kız demişti doktorumuz , sonraki kontrolde birisinin erkek olduğunu öğrendik hemen mavi pembe alışverişlere başlamayın derim nolur nolmaz
Çok geç canım daha cinsiyet öğrenmeden annemler pembe mavi aldı bir şeyler olmayanları hediye ederiz dediler 15 yıl beklediler dayanamıyorlar bende bir şey demiyorum :) Sonradan bir sürpriz olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…