2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kontrol altına alınca haber et güzelim. Kendinede dikkat et. Stres yapma sakın. Onları daha Masalim gibi uzun süre bekletirler inşallah

Kontrol altına alınca haber et güzelim. Kendinede dikkat et. Stres yapma sakın. Onları daha Masalim gibi uzun süre bekletirler inşallah
Sanci çıktı zaten görmüştüm ben de ama düzensiz olduğu için çok bir sey yapamıyor. Adalat günde 4 taneye çıkardı bi de fitil verdi yarim saat sonra çıkıcam. Hafta içi de kontrole gelsin demiş zaten pazartesi gidecektim. Inşallah ilaçlarla sancı falan kalmaz ya

Kalmaz, sıkma canını bak dediğim gibi hatırlıyorum iyi Masalim01 'inde sancısı çok erken başlamıştı uzun süre idare etti. Sağlıkla kavuştu. Yat dinlen ilaçlarını al. Herşeye gözünü, kulağını tıka emi güzellik daha var doğumumuza

Çok geçmiş olsun. Canını sıkma sakın canım. İnşaAllah dahada dururlar. İlaçla falan dahada ötelenır gibime geliyor. Allah yardımcın olsun. Bol bol dınlen

Yaaa yat bol bol kuzum ne kadar durdurabilirsen

Sakin ol canım insallah gecici sancılardır ve eve geri dönersin

Çok geçmiş olsun. Canını sıkma sakın canım. İnşaAllah dahada dururlar. İlaçla falan dahada ötelenır gibime geliyor. Allah yardımcın olsun. Bol bol dınlen
Düzensiz cıktı allahtan tek tesellim o ebe de söyledi düzensiz olması şu an için iyi diye. Yapilacak bir sey yok artık acil durumları saydı bunlar bunlar olursa gel diye.

Düzensiz cıktı allahtan tek tesellim o ebe de söyledi düzensiz olması şu an için iyi diye. Yapilacak bir sey yok artık acil durumları saydı bunlar bunlar olursa gel diye.
Çok sükür canım simdi evde bol bol dinelniyosun yerinden kalkmamaya calış kendini yorma sakın

Benim de 28+5te başladı ilk nstdeyim şimdi 60lara kadar çıkıyor sancı ama sürekli o bantta dolaşmıyor 20lerde de geziyor 60lara da çıkıyor.
Ayni seyi yasiyosun benimle canim zor bi surec ama emin ol en az 35i gorursun adalat cok etkili bi ilac ve en az 5 lt su gunluk. magnezyum ve progestan fitil de rahatlatiyor .

Korkma canım insallah bir şey olmaz. Benim de ilk hamileligim de 26. Haftada başlamıştı sancılar . Hatta acilmam vardı ama sürekli yatarak zamanında dogurdum. Sende stres yapma bu çok etkiliyor. Inşallah bebeklerin zamanında sağ salim dogacaklar

Ayni seyi yasiyosun benimle canim zor bi surec ama emin ol en az 35i gorursun adalat cok etkili bi ilac ve en az 5 lt su gunluk. magnezyum ve progestan fitil de rahatlatiyor .
Günde 4 taneye çıkarttı adalatı. Suyu zaten normalde de severim çok içiyorum sadece magnezyum konusunda emin değilim az geldiğini nasıl anlarız?

Inşallah canım korkuyorum valla erken gelecekler diye ama benimle eğlenirler belli

Günde 4 taneye çıkarttı adalatı. Suyu zaten normalde de severim çok içiyorum sadece magnezyum konusunda emin değilim az geldiğini nasıl anlarız?
Ben 6 iciyodum son zamanlar ve emin ol sanciyi baskilayip da habersiz dogum baslama olayi olmaz benim dogum yaptigim gun kac tane adalat kac serum verdiler de sancilar durmadi 1 saat icinde 4 adalat verdiler dusun dogum basladi ben agliyodum artik sancidan o yuzden korkun olmasin habersiz dogum baslar diye oyle bise olmaz . 35e kadar da gelirsin eminim icini ferah tut stres yapma.
Sancinin yogun oldugu gunler 2 tane de icebiliyosun magnezyumu her gun degil de arada bir. Kramp oluyorsa vucudun farkli yerlerinde magnezyum yetmiyor demektir.

Bacaklarımdaki kramplardan gece uyuyamıyorum bi tane fazladan mi alsam diye düşündüm bugün. Pazartesi doktora gidicem zaten olmazsa sorarım. Senin kuzucukların kiloları iyiydi diye hatırlıyorum kuvöze girmemişlerdi dimi?

Ailem yani annem.babam abim esim ve ananem harici kimse bilmiyordu hamile oldugumu 4. Aya kadar sakladim.nazadan korktugum icin ve oncesinde bi dusuk yaptigim icin ikiz diyemedim hemen 5. Aydan snra yavas yavas demeye baslamistim bnde.insan o an nasil.davranacagini bilemiyo gercektn mutlulugunu paylasmak istiyrsn ama bi tarafin da sus icinde yasa ya bisey olursa diye korkak kaliyo ama tevekkulu rabbime birakip ona siginip.dua etmekten baska da bisey gelmiyo elimizden buna sukur rabbimin izniyle insaallah sag saglim dogurup kucagimiza almayi nasip.etsin butun bebeklerimiz tam vaktinde gelsin insallah saglicakla.üzmesinler bizi.yeterince 9 ay boyunca stres yasadik dogum yapip eve gelince minikleri besiginde saglikla yatar gorunce ohh diyecegiz sanirim rabbime emanetiz rabbim bizleri ve yavrularimizi korusun kizlar

Senin bu kizlarin sacini cekecem zilliler hep yuregimizi agzimiza getiriyor seninle beraber bizleride korkutyor annesi kuzum saka bi yana allahin izniyle 35. Haftani bitirip girersin doguma cok ayakta kalma uzan bol bol ilaclarini ic evi hazrliklarida dert etme bi abla bul yapacagi seyleri soyle samimi oldugun komsunuda cagir oda yaninda olsn o gun bayana neleri yapacaksa tarif eder ayaktada drmamis olursun kafanda rahat olur ben biliyorum simdi seni hafi erken bisey olursa evde daha hazr degil.diye dusunuyrsn . Boýle hallet kiyafetleride allhtan erken yika utule yaptin sabirla bebislerini beklersin mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…