2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sancıyı gölgelemek istemiyorum ya böyle en azından durumun farkındayım serum verip eve gönderecekler Allah korusun doğum başlasa sancım yok diye onu da anlamayacağım

Gerçi haklısın ama serumu ona göre değil midir. Birini öyle uzun süre beklettiler çok sancısı çıktığı halde serumla. Farklı serum değil mi o?

Sağlıkçı bir sürü arkadaşım var. Kızmasınlar buradaki arkadaşlarda ama şu pandemi çıkalı başka durumları pek bir sallar oldular malesef 😔
Napsinlar bacım onlara da hak veriyorum izin yok habire nöbet nöbet. Bizim burdaki hastanede tuhaf bi gevşeklik var ama küçük hastane doğru dürüst doktor yok. Müdüründen temizlik personeline kadar hepsi aşırı rahat

Napsinlar bacım onlara da hak veriyorum izin yok habire nöbet nöbet. Bizim burdaki hastanede tuhaf bi gevşeklik var ama küçük hastane doğru dürüst doktor yok. Müdüründen temizlik personeline kadar hepsi aşırı rahat

Bunlar hep sistemsizlikten 🤦🏼 Doktorunla iletişimde ol bari, ince düşünme rahatsız olur deme. Sen artık her dakikanı doktora haber vermen gereken zamanlardasın. 👍

Kücük yerlerde biraz daha gevseklik oluyor canm 🤷🏻‍♀️

Sancıyı gölgelemek istemiyorum ya böyle en azından durumun farkındayım serum verip eve gönderecekler Allah korusun doğum başlasa sancım yok diye onu da anlamayacağım
Dogum baslarsa sancidan agliyosun canim sancisiz dogum baslamaz merak etme bence sen acile git ben 29dan 35e kadar defalarca gittim ancak 35e kadar o sekilde durabildim

Allah allah niye öyle oldu ki gayet iyi gidiyorlardı neyse sıkmayalım canımızı onlar daha annesinin küçük kuzuları toprlarlar yarına inşallah.sütün için çok sevindim canım,az kaldı sabret herşey yoluna girecek Allah’ın izniyle🤲🥰
İnşallah canım. Toparlasınlar artık. Orda bırakmak gittikçe daha zor gelmeye başladı. Çok şükür aşırı kötü bişeyimiz yok en azından diye kendimi avutuyorum 😥
Süt içinde sezeryandan sonra kendime geldiğim gibi hastane pompasıyla 2 3 saatte bir canım acıyana kadar uyardım. Hastanede sıcak su banyosu yaptım. Bol masaj yaptım. Bide uçları yara olmasın diye her sağımdan sonra zeytinyağı ile yağladım. Hiç krem vs kullanmadım. Hiç sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Bide bol bol su içmeye dikkat ediyorum. Senin vesilen ile Arkadaşlara tavsiyem olsun bu da 😊

Bana kimse hayırlı olsun falan demedi. Insanların yüzünde hep tuhaf bi ifade, cnm yaa nasıl bakacaksın dediler hep. Hatta bi tanesi saçını başını yolacaksın demişti senin çocuğun gibi olursa haklisin dedim dayanamayıp 🤣
İyi demişsin haketmiş, bana öyle diyenler azınlıkta daha çok kıskançlık seziyorum insanların yüzünde bu da çok sinirimi bozuyor.

amaaaan benim kese göründüğünde 7 düvel duydu :KK70:
takma kafanı böyle şeylere keyfini çıkar hayalinmiş olmuş
senin yerinde olmak isteyip bu duyguyu yaşayamanlar var
tadını çıkar bence
Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi anlatamam, gerçekten insanlar nedense başkasının sahip olduğunu kıskanmaya çok meyilliler, oysa ben onca çaba harcamışım o kadar çok istemişim ama kimse bunun farkında değil, onun oldu benim de olsun diyorlar hemen.

Bu tuhaf ifadeler hiç bitmeyecek buna hazırlıklı ol. 11 aylık oldular Yolda gözler hep sizde olacak aaa ikiz, çocuklar nasıl olmuşki diye annelerine soracaklar,, konu komşu akraba bakımı kiloları hakkında hepsl bir yorum yapacak, birde süt olayı var 5 ay emzirdim aaa çok iyi ikize rağmen diyen de var süt durumunu sormadan keşke en azından bir yaşına kadar emzir diyende... Gibi gibi nazara gelince ben dua yaptırdım takıyorum. Çünkü gerçekten nazar var. Tanıdık geliyor gidiyordu sabaha bir çıkıyorduk. Halen annemin yanındayim bir iki defa komşular varken aşağı indik çocuklar deliye döndü. Bebeklerim gelişikli ve hareketliler. İki gün arayla doğum yapan komşusu var annemin. Bebeği benimkilerden üç dört ay küçük gibi duruyor. Kadın kızını aldı geldi yan yana gelince fark var benimkiler çok hareketli kadın açıklama yapmaya başladı ben evi temizliyorum iki çocuk daha var yemek yapıyorum gibi gibi iki gün geçti bu sefer 14 yaşındaki oğlunu aldı geldi benimkileri merak etmiş. Bunlar çok hareketli diyorlar. Kadın bebekleri değil bu sefer benle kendini kıyas yapmaya başladı. Ama hiç demiyor ben evimde büyüttüm sen sağda solda annem ile kayınvalidemler arasında mekik dokudum. 7 ay kanepede uyumaktan sırtım uyuştu. Eşimle ayrı kaldık. Benim yaptığım fedakarlığı o yapıyor mu hayır. Doğum öncesi hayatına devam ediyor çocukta o rutinde büyütüyor. Uyku düzeni yok bebekte, hazır paket gıda yediriyor, 5 aylıktı bitki çayı veriyordu. Ben herşeylerini evde kendim yapıyorum ikiz bebek aman hazır olsun kim uğraşacak demiyorsam bıraksın da gelişim farklılığı olsun. Hani kıyas yapınca da bunları göz ardı etmesinler ..
O kadar iyi anlıyorum ki kimse yapılan çabanın farkında değil, sanki her şey havadan gelmiş gibi davranıyorlar, oysa ben bir yıl uğraştım, hep hayalini kurdum tabi riskleri zorlukları da olacak ama onlar bunu görmüyorlar. Hep bir kıskançlık var anlam veremediğim, hani sen ne yaptın da kıskanıyorsun beni demek istiyorum, nazarları değecek diye de çok korkuyorum inşallah Allah hepimizin bebeklerini ve bizleri korusun.

Canım dua edip üzerinde çok düşünüp çekmemek gerekiyor. Allah a emanet diyeceğiz. Maalesef oluyor. Ben ilk gebeliğimde ki tüp bebek tedavisi ile hamile kalıyorum öyle kolay bir süreç de değil. Kaybettim zaten maalesef. Sürekli bilenler aman ikiz bile oldu senin daha ne olsun üzülme olur yine. İki laftan biri bu oldu. Teselli için bile olsa sürekli söylenmesi yeter artık dedirtiyor üstelikle kaybetmişim zaten acıtıyor.Bunda çift embriyo transferi oldu ikiz olabilir ihtimaldi Allah biliyor doktor ısrar etti diye kabul ettim ilkinden dolayı korkuyordum ilki tek yumurta idi. Yüzde onbeş ihtimal ikisinin tutunması bu kadar düşünme dedi. Rabbime şükürler olsun şu an çok mutluyum ikisi de tutundu. Duam sağlıkla ilerlemeleri. Bu kez kimseye bahsetmedim sadece annemler biliyor. Ben ne sıkıntılar çektiğini bilmeden saçma sapan konuşulmasına kızıyorum. Kolay mı ağzım yüreğimde hep. Yemek yerken üç defa düşünüyorum zararı olur mu kilo alır mıyım şekerim olur mu tansiyonum çıkar mı ikisini sağlıkla taşıyabilir miyim erken doğumda ne olur. Yani bir sürü şey. Tek olsa da olacak belki ama çift olunca endişeler çifterli oluyor. Doktorun söylediği insanın normal doğası tek gebeliktir. Bu demek oluyor ki risk altındasın. Hem sen hem bebeklerin. Bunları görmeyip aaa iki çocuğu olacağa sadece odaklanmakta çok iyi niyet göremiyorum. Maalesef yaşanıyor bunlar kuzum. Böyle bir toplumuz. Dua edip gerisini salacaksın. Ben paylaşmamayı tercih ettim. Hala eski gebeliğimin ikiz olduğu konuşuluyor zira. Hayır doğal olsa neyse de tedavi ile olmuş yani öyle. Rabbim esirgesin yanımızda olsun. O dilemedikçe hiç bir şey olmaz.
O kadar haklısın ki, demek çok sık karşılaşılan bir durum bu tarz yorumlar. İnsanlar hep başkasındaki güzel şeylere odaklanıp benim niye yok diyorlar halbuki durum hiç de öyle değil. Sen de neler neler yaşamışsın inşallah Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize. Keşke ben de söylemeseydim ikiz olduklarını diye düşünüyorum, eşim de çok kızıyor nazarı üstüne bu kadar çekerken nasıl söyleyebilirsin diyor. Ama öyle bir haber ki herkesin ağzından ağzına yayılıyor, tek bebek olsa bu kadar dikkat çekmez, ikiz olunca doğru düzgün tanımadığım insanlar bile yorum yapıyor. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden konuşuyor ne yazık ki.

O kadar haklısın ki, demek çok sık karşılaşılan bir durum bu tarz yorumlar. İnsanlar hep başkasındaki güzel şeylere odaklanıp benim niye yok diyorlar halbuki durum hiç de öyle değil. Sen de neler neler yaşamışsın inşallah Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize. Keşke ben de söylemeseydim ikiz olduklarını diye düşünüyorum, eşim de çok kızıyor nazarı üstüne bu kadar çekerken nasıl söyleyebilirsin diyor. Ama öyle bir haber ki herkesin ağzından ağzına yayılıyor, tek bebek olsa bu kadar dikkat çekmez, ikiz olunca doğru düzgün tanımadığım insanlar bile yorum yapıyor. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden konuşuyor ne yazık ki.
Maalesef canım maalesef. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🤲🏻 İnsan istiyor paylaşmak ama insanlar bu mutluluğu paylaşmayı bilmiyor sorun orada. Hayırlısı diyip duymayıp dua edeceğiz

Kızlar hamilelik müzik zevkini de değiştirir mi 😂😂😂😂 hayatımda öyle damar şarkılar arabesk filan dinlemedim. Yani müzik zevkime hitap etmiyordu. Canım arabesk dinlemek istiyor 😂😂😂😂😂

Dogum baslarsa sancidan agliyosun canim sancisiz dogum baslamaz merak etme bence sen acile git ben 29dan 35e kadar defalarca gittim ancak 35e kadar o sekilde durabildim
Benim de 28+5te başladı ilk nstdeyim şimdi 60lara kadar çıkıyor sancı ama sürekli o bantta dolaşmıyor 20lerde de geziyor 60lara da çıkıyor.

X