- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.661
Anlıyorsun ya ne bileyim şiddeti farklı oluyor süresi farklı oluyor ara sıra giren kasık ağrısı gibi değil. Adet sancısı gibiydi benimkiler icim söküluyormus gibi hissettim zaten o korkutuyor insanıHadi inşallah güveniyorum sana halledersin sen
Nasıl anladın peki ben sancıyı anlayamayacam diye ödüm kopuyor. Kasığım sık sık ağrıdığı için acaba ayırt edemem mi diyorum bazen
Bence de erken doğmazlar gibi ama arada yokluyorlar işteBir sonraki haftalar sonra olsun inşallah kuzum normal doğum haftasına yakın
DogruuuDursunlar biraz daha içerde ekmek elden su gölden yaşıyorlar dertleri ne
Anlıyorsun ya ne bileyim şiddeti farklı oluyor süresi farklı oluyor ara sıra giren kasık ağrısı gibi değil. Adet sancısı gibiydi benimkiler icim söküluyormus gibi hissettim zaten o korkutuyor insanı
Annelik icgüdüsü canım rahat edememen cok normal5-6 hafta sonra gelecek :)
Bu arada Cuma Cumartesi pazar denize gittik ben yüzemedim bile doyasıya. İnsan hamileyken tek güdüsü onları korumak oluyormuş. Olsun deniz havası iyi geldi ama hamileyken rahat rahat yüzülmüyormuş paylaşmak istedim:)
Canım benimde sağdan az geliyordu ama bebişler gelsin emmeye başlayınca daha iyi oluyorEvet çok güzeldi herşey. Ama dün gece makineye geri almışlar. Solunumları hızlandığı için. Akşam görmeye gittiğimde hooda almışlardı. İnşallah tolere ederler. Bu sebepten ötürü artık bakımlara gitmiyorum. Oksijen almayı bıraktıklarında tekrar başlarım diye düşünüyorum.
Normalde bizim doktor da öyleydi. Ama benim hemşire olarak çalıştığım zamanda beraber çalıştık. O yüzden beni biliyo tanıyo. Yoksa öyle bişeye izin vermezdi. Söylediklerinde ben dahil diğer hemşire arkadaşlarda şaşırmış. Allah razı olsun ondan da.
Sütüm çok şükür geliyo. Şuan yetiyo. Yedekledim bile baya. 3 saati geçirmemeye çalışıyorum. Elimden geldiğince sağıyorum. Tek sıkıntı sol göğsümden az geliyo. Sağ göğsümden iki katı bazen 3 katı geliyo. Ama bu da bazı kadınlarda oluyomuş sanırım
Amin inşallah aklımdaki tek soru da bu. Bir kızım var ama ikiz gebelik daha zormusHayırlı olsun aramıza hoşgeldin. Vaktinde sağlıkla kucağına al inşallah
Amin inşallah canım. Başka uygulamalarda hep erken doğum kanama serklaj gördüm psikolojim bozuldu resmenHosgeldin kuzum hayırlısıyla insallah kucağına almak da nasip olur
İnşallah teşekkür ederim. Siz de baya buyumussunuzzHoşgeldin.sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Ay amin inşallah canım. Korkuyorum daha yolun başı inşallah sağlıkla gelirlerHayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı, hayırlı gebelik geçirirsin inşallah
Hayirli olsun canimAy amin inşallah canım. Korkuyorum daha yolun başı inşallah sağlıkla gelirler
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canim
Aminn inşallah hepimizin bebeklerini korusun mutlu mutlu doğsunlar. Ben de pişman oldum erken söylediğime ama dualarla artık nazardan korunmaya çalışıyorum, başka bir şey gelmiyor elimden.Ailem yani annem.babam abim esim ve ananem harici kimse bilmiyordu hamile oldugumu 4. Aya kadar sakladim.nazadan korktugum icin ve oncesinde bi dusuk yaptigim icin ikiz diyemedim hemen 5. Aydan snra yavas yavas demeye baslamistim bnde.insan o an nasil.davranacagini bilemiyo gercektn mutlulugunu paylasmak istiyrsn ama bi tarafin da sus icinde yasa ya bisey olursa diye korkak kaliyo ama tevekkulu rabbime birakip ona siginip.dua etmekten baska da bisey gelmiyo elimizden buna sukur rabbimin izniyle insaallah sag saglim dogurup kucagimiza almayi nasip.etsin butun bebeklerimiz tam vaktinde gelsin insallah saglicakla.üzmesinler bizi.yeterince 9 ay boyunca stres yasadik dogum yapip eve gelince minikleri besiginde saglikla yatar gorunce ohh diyecegiz sanirim rabbime emanetiz rabbim bizleri ve yavrularimizi korusun kizlar
Evet çok şükür bi şekilde geçti zamanİnşallah teşekkür ederim. Siz de baya buyumussunuzz
Biz de yarın 8 haftaya grcez inşallahEvet çok şükür bi şekilde geçti zaman
Insallah toplamislardir kuzum kendini onlar bu kadar kolay bırakmazlar anne karnını canım iyi düşün iyi olsunlar ınsallahhAllah razı olsun kuzum çok şükür iyiyim şu an. En son 1260 1370 gramlardı 10 gün falan önce bakılmıştı. Yarın doğum izni için rapor almaya gidicem doktorum hafta içi beni bi görsün demiş ona da uğrarım bakalım kaçar kilo oldulae
Ben saglikciyim kuzum serkulaj kötü bisey değil hatta bende üstünde doktorumla tekrar tekrar konusucam bakalım ne diycekAmin inşallah canım. Başka uygulamalarda hep erken doğum kanama serklaj gördüm psikolojim bozuldu resmen
Beni 11 haftalıkken tekrar çağırdı Dr. Yani 4 hafta sonra gel dedi. Serklaj her ikiz gebede şart mı acaba. Her ikiz gebe gereksinim duyuyor mu bunaBen saglikciyim kuzum serkulaj kötü bisey değil hatta bende üstünde doktorumla tekrar tekrar konusucam bakalım ne diycek
Kızlar mide bulantısı için prilam dr kullanan var mı