2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hadi inşallah güveniyorum sana halledersin sen

Nasıl anladın peki ben sancıyı anlayamayacam diye ödüm kopuyor. Kasığım sık sık ağrıdığı için acaba ayırt edemem mi diyorum bazen
Anlıyorsun ya ne bileyim şiddeti farklı oluyor süresi farklı oluyor ara sıra giren kasık ağrısı gibi değil. Adet sancısı gibiydi benimkiler icim söküluyormus gibi hissettim zaten o korkutuyor insanı

Anlıyorsun ya ne bileyim şiddeti farklı oluyor süresi farklı oluyor ara sıra giren kasık ağrısı gibi değil. Adet sancısı gibiydi benimkiler icim söküluyormus gibi hissettim zaten o korkutuyor insanı

Vallaha hakkımızda hayırlısı olsun. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Winter is coming for us bebeğim

Annelik icgüdüsü canım rahat edememen cok normal ortamın tadını cıkarsaydın canm o bile iyi gelmistir eminim

Canım benimde sağdan az geliyordu ama bebişler gelsin emmeye başlayınca daha iyi oluyor

Aminn inşallah hepimizin bebeklerini korusun mutlu mutlu doğsunlar. Ben de pişman oldum erken söylediğime ama dualarla artık nazardan korunmaya çalışıyorum, başka bir şey gelmiyor elimden.

Insallah toplamislardir kuzum kendini onlar bu kadar kolay bırakmazlar anne karnını canım iyi düşün iyi olsunlar ınsallahh

Ben saglikciyim kuzum serkulaj kötü bisey değil hatta bende üstünde doktorumla tekrar tekrar konusucam bakalım ne diycek
Beni 11 haftalıkken tekrar çağırdı Dr. Yani 4 hafta sonra gel dedi. Serklaj her ikiz gebede şart mı acaba. Her ikiz gebe gereksinim duyuyor mu buna

Kızlar mide bulantısı için prilam dr kullanan var mı

15.haftama kadar kullandım. Ama gece değil sabah alıyordum. Benim bulantılarım akşam daha yoğundu. Sabahı bir şekilde atlatıyordum. Salınımlı tablet ve hamileler için özel olduğu için içim rahat kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…