2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bacaklarımdaki kramplardan gece uyuyamıyorum bi tane fazladan mi alsam diye düşündüm bugün. Pazartesi doktora gidicem zaten olmazsa sorarım. Senin kuzucukların kiloları iyiydi diye hatırlıyorum kuvöze girmemişlerdi dimi?
Sade maden suyu da iyi geliyor canim. İcin daha rahat olur doktoruna danisir ona gore icersin arada 2 tane magnezyum.
Cok sukur kuvoze girmediler teyzesi. Kilodan ziyade akciger gelisimi onemli rol oynuyor ama senin dedigin gibi kilo dusukse de giriyor bebis kuvoze.
Bana 32de hastaneye yattigimda ciger gelistirici igne yapilmisti. Sukur 35i gorduk biraz minik doguyolar ama cabuk toparliyolar.

Senin bu kizlarin sacini cekecem😅 zilliler hep yuregimizi agzimiza getiriyor 😅😊seninle beraber bizleride korkutyor annesi kuzum saka bi yana allahin izniyle 35. Haftani bitirip girersin doguma cok ayakta kalma uzan bol bol ilaclarini ic evi hazrliklarida dert etme bi abla bul yapacagi seyleri soyle samimi oldugun komsunuda cagir oda yaninda olsn o gun bayana neleri yapacaksa tarif eder ayaktada drmamis olursun kafanda rahat olur ben biliyorum simdi seni hafi erken bisey olursa evde daha hazr degil.diye dusunuyrsn . Boýle hallet kiyafetleride allhtan erken yika utule yaptin sabirla bebislerini beklersin mis gibi
Yok kız hazırlık umurumda değil valla çok erken 2 ay kuvozde kalacaklar doğarsa

Kızlar hepinize yazamadım tek tek nstdeyim şu an sancı çıkıyor yine ama düzenli değil. Doktoruma gönderecek burdaki ebe o ne derse onu yapıcaz artık bekliyorum. Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun @Regen_ Efenin_Annesi Efenin_Annesi
Canım benim Rabbim yardımcın olsun. Çok bilgim yok bu konuda ancak sanırım bir eşiği vardır her sancı doğuma götürmez. İnşallah dayanır kuzucuklar bizi de haberdar et

Yine sancım var kuzum ya 🙁 serum verip gönderecekler diye acile de gitmek istemiyorum inşallah doğurmazsam pazartesi kontrol var soylicem doktora
Canım çok geçmiş olsun bizim arkadaşında 27 haftada başlamıştı 35.haftaya kadar dayandı adalet falan vermişti doktoru yanlış hatırlamıyorsam en son kontrolünde kilosu ne demişlerdi insallah Rabbım yüzüne bakar da kuvözde kalmadan birlikte çıkarsınız hastaneden sen bana o kadar çok yardımcı oldun ki hep dualarimdasin

Iyiyim canım çok şükür bugün bir sonraki sancı bakalım ne zaman gelecek 🤣
5-6 hafta sonra gelecek :)

Bu arada Cuma Cumartesi pazar denize gittik ben yüzemedim bile doyasıya. İnsan hamileyken tek güdüsü onları korumak oluyormuş. Olsun deniz havası iyi geldi ama hamileyken rahat rahat yüzülmüyormuş paylaşmak istedim:)

Canım çok geçmiş olsun bizim arkadaşında 27 haftada başlamıştı 35.haftaya kadar dayandı adalet falan vermişti doktoru yanlış hatırlamıyorsam en son kontrolünde kilosu ne demişlerdi insallah Rabbım yüzüne bakar da kuvözde kalmadan birlikte çıkarsınız hastaneden sen bana o kadar çok yardımcı oldun ki hep dualarimdasin
Allah razı olsun kuzum çok şükür iyiyim şu an. En son 1260 1370 gramlardı 10 gün falan önce bakılmıştı. Yarın doğum izni için rapor almaya gidicem doktorum hafta içi beni bi görsün demiş ona da uğrarım bakalım kaçar kilo oldulae

5-6 hafta sonra gelecek :)

Bu arada Cuma Cumartesi pazar denize gittik ben yüzemedim bile doyasıya. İnsan hamileyken tek güdüsü onları korumak oluyormuş. Olsun deniz havası iyi geldi ama hamileyken rahat rahat yüzülmüyormuş paylaşmak istedim:)
Denizi koklamak bile yeter kız tuzlu tuzlu😍

Kesildi canım iyiyim çok şükür ilacın saatine çok dikkat ediyorum dinleniyorum inşallah duracaklar biraz daha😍

Hadi inşallah güveniyorum sana halledersin sen 👍

Nasıl anladın peki ben sancıyı anlayamayacam diye ödüm kopuyor. Kasığım sık sık ağrıdığı için acaba ayırt edemem mi diyorum bazen 🤷‍♀️

X