2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sancıyı gölgelemek istemiyorum ya böyle en azından durumun farkındayım serum verip eve gönderecekler Allah korusun doğum başlasa sancım yok diye onu da anlamayacağım

Gerçi haklısın ama serumu ona göre değil midir. Birini öyle uzun süre beklettiler çok sancısı çıktığı halde serumla. Farklı serum değil mi o?

Sağlıkçı bir sürü arkadaşım var. Kızmasınlar buradaki arkadaşlarda ama şu pandemi çıkalı başka durumları pek bir sallar oldular malesef
Napsinlar bacım onlara da hak veriyorum izin yok habire nöbet nöbet. Bizim burdaki hastanede tuhaf bi gevşeklik var ama küçük hastane doğru dürüst doktor yok. Müdüründen temizlik personeline kadar hepsi aşırı rahat

Bunlar hep sistemsizlikten Doktorunla iletişimde ol bari, ince düşünme rahatsız olur deme. Sen artık her dakikanı doktora haber vermen gereken zamanlardasın.

Kücük yerlerde biraz daha gevseklik oluyor canm

Sancıyı gölgelemek istemiyorum ya böyle en azından durumun farkındayım serum verip eve gönderecekler Allah korusun doğum başlasa sancım yok diye onu da anlamayacağım
Dogum baslarsa sancidan agliyosun canim sancisiz dogum baslamaz merak etme bence sen acile git ben 29dan 35e kadar defalarca gittim ancak 35e kadar o sekilde durabildim

İnşallah canım. Toparlasınlar artık. Orda bırakmak gittikçe daha zor gelmeye başladı. Çok şükür aşırı kötü bişeyimiz yok en azından diye kendimi avutuyorum
Süt içinde sezeryandan sonra kendime geldiğim gibi hastane pompasıyla 2 3 saatte bir canım acıyana kadar uyardım. Hastanede sıcak su banyosu yaptım. Bol masaj yaptım. Bide uçları yara olmasın diye her sağımdan sonra zeytinyağı ile yağladım. Hiç krem vs kullanmadım. Hiç sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Bide bol bol su içmeye dikkat ediyorum. Senin vesilen ile Arkadaşlara tavsiyem olsun bu da

İyi demişsin haketmiş, bana öyle diyenler azınlıkta daha çok kıskançlık seziyorum insanların yüzünde bu da çok sinirimi bozuyor.

amaaaan benim kese göründüğünde 7 düvel duydu
takma kafanı böyle şeylere keyfini çıkar hayalinmiş olmuş
senin yerinde olmak isteyip bu duyguyu yaşayamanlar var
tadını çıkar bence
Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi anlatamam, gerçekten insanlar nedense başkasının sahip olduğunu kıskanmaya çok meyilliler, oysa ben onca çaba harcamışım o kadar çok istemişim ama kimse bunun farkında değil, onun oldu benim de olsun diyorlar hemen.

O kadar iyi anlıyorum ki kimse yapılan çabanın farkında değil, sanki her şey havadan gelmiş gibi davranıyorlar, oysa ben bir yıl uğraştım, hep hayalini kurdum tabi riskleri zorlukları da olacak ama onlar bunu görmüyorlar. Hep bir kıskançlık var anlam veremediğim, hani sen ne yaptın da kıskanıyorsun beni demek istiyorum, nazarları değecek diye de çok korkuyorum inşallah Allah hepimizin bebeklerini ve bizleri korusun.

O kadar haklısın ki, demek çok sık karşılaşılan bir durum bu tarz yorumlar. İnsanlar hep başkasındaki güzel şeylere odaklanıp benim niye yok diyorlar halbuki durum hiç de öyle değil. Sen de neler neler yaşamışsın inşallah Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize. Keşke ben de söylemeseydim ikiz olduklarını diye düşünüyorum, eşim de çok kızıyor nazarı üstüne bu kadar çekerken nasıl söyleyebilirsin diyor. Ama öyle bir haber ki herkesin ağzından ağzına yayılıyor, tek bebek olsa bu kadar dikkat çekmez, ikiz olunca doğru düzgün tanımadığım insanlar bile yorum yapıyor. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden konuşuyor ne yazık ki.

Maalesef canım maalesef. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım İnsan istiyor paylaşmak ama insanlar bu mutluluğu paylaşmayı bilmiyor sorun orada. Hayırlısı diyip duymayıp dua edeceğiz

Kızlar hamilelik müzik zevkini de değiştirir mi hayatımda öyle damar şarkılar arabesk filan dinlemedim. Yani müzik zevkime hitap etmiyordu. Canım arabesk dinlemek istiyor

Dogum baslarsa sancidan agliyosun canim sancisiz dogum baslamaz merak etme bence sen acile git ben 29dan 35e kadar defalarca gittim ancak 35e kadar o sekilde durabildim
Benim de 28+5te başladı ilk nstdeyim şimdi 60lara kadar çıkıyor sancı ama sürekli o bantta dolaşmıyor 20lerde de geziyor 60lara da çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…