- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.581
Aynen canm ameliyat icin yeterli korumayı saglasin tamamdırNormalde 2 vurulur 1 ay arayla 1-3 yıl korur. 6 ay sonra bir doz daha vurur 5 yıl korur.Ondan 1 yıl sonra bir daha vurur 10 yıl korur. En son vurduğunda 1 yıl sonra bir daha vurur doğurganlık süresince korur diyor.
Hadi 1'er yıl sonrakiler tamamda 6 ay sonrakini bebekler doğduktan ve tek başıma bakarken ben nasıl olayım. Akıl var mantık var kolumu kaldıramıyorum
Bana ameliyatı atlatmamı sağlayacak kadarı yeter. 5 nedu yani
2 misÜç mü iki değil mi
Saglıkla kucagına almak nasip olsun insallahTesekkur ederiimay hemen gittim zibin mibin internetten aldim biseyler ogluşlarima
Ben de olmadım da eşim yakınlarda oldu iki doz oldu da ondan dedim nedir beş üç korktum2 misben daha olmadım tam bilmiyordum
Ayyy hic sorma cok.feneyim bnde ama hamur isi mayali seyler yiyince dahada artiyor onlardn uzak duruyrm simdi iyiyim pazartesi gidecz teyzesi kontrole baklim ne diyecek.dr amcaMide yanmalaryla uyandım bugun ne yapsam diye düsünüyorum
Sen napıyosun bebisler nasil
Bana da 5 sefer dedi y ok ya artk bana basit geliyo hic aci hissetmiyom2.tetonos sonrası nasıl olunursa o kadar iyiyim. Ebeyi dövmeden bitirirsem sağlık ocağıyla bağımı güzel olacak. Kadın bana 5 sefer vuralım diyor. Ben bir vurucam görecek
Aaa az kalmıs kontroleAyyy hic sorma cok.feneyim bnde ama hamur isi mayali seyler yiyince dahada artiyor onlardn uzak duruyrm simdi iyiyim pazartesi gidecz teyzesi kontrole baklim ne diyecek.dr amca
Amiin hepimize inşallahSaglıkla kucagına almak nasip olsun insallah
Bütün okul bana imrendiHepimize aynı seyleri yasatmıslar ya okudukca pes diyorum2 tup bebek tedavisi dünya kadar yedigim igne var hala ignelere devam bana da şanslısın diyolar ikiz bebegi duyunca hic ugrasmak istemiyorum boyle insanlarla Allah hepimize kolaylık versin ve kötü gözden bizi bebeklerimizi korusun
Topuk ağrısı 23 24.haftalar bende de vardı canım sonra o geçti kaburga ağrısı başladı keşke topukta kalsaydıkBenim de ayaklarım topuklarım ağrıyor. İki tabak yıkayayım sanki 10 km yürümüşüm gibi bir ayak ağrısı
Komşum doğuma kadar yürüyüş yaptı onu görünce ben de öyle olcam sanmistim. Yemek yapsam uzaya roket fırlatmış gibi hissediyorumAy geçen uzuuun aradan sonra dışarı çıktım. Yürüyüş alanına gittim. Maşallah diyeyim kadına da. Baya yedi aylık filan vardır koştur koştur yürüyordu. Ben nefesi zor alıyordum sallana sallana gidiyordum
Aynen kuzum.bakalmAaa az kalmıs kontrolepazartesi prensesleri görüyosun o zaman güzel haberlerle gel canım
Topuk ağrısı 23 24.haftalar bende de vardı canım sonra o geçti kaburga ağrısı başladı keşke topukta kalsaydıkdoğurana kadar daha başımıza ne gelecek acaba
Komşum doğuma kadar yürüyüş yaptı onu görünce ben de öyle olcam sanmistim. Yemek yapsam uzaya roket fırlatmış gibi hissediyorum
Yine sancım var kuzum yaNosking kuzucugumm nasilsin ne yapiyo fisfiklar
Yine sancım var kuzum yaserum verip gönderecekler diye acile de gitmek istemiyorum inşallah doğurmazsam pazartesi kontrol var soylicem doktora
Teşekkür ederim canımRegen_ cinsiyetleri ne canım?(
Canım git acile bi bakılsın sancınaYine sancım var kuzum yaserum verip gönderecekler diye acile de gitmek istemiyorum inşallah doğurmazsam pazartesi kontrol var soylicem doktora
Sancıyı gölgelemek istemiyorum ya böyle en azından durumun farkındayım serum verip eve gönderecekler Allah korusun doğum başlasa sancım yok diye onu da anlamayacağımSen niye gitmiyorsun serum bile olsa sancını kessin. Bak ihmal etmeyin delirtmeyin beni.
Doktora yazıyım yine adam da bıktı benden doğursa da kurtulsam diyecekCanım git acile bi bakılsın sancına