- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.541
Hiç azalmadı mı ? Benim 16. hafta da kesilmişti.
Sağlıklıca doğsunlarda yeriz sonra hem rahat sporda yaparız :)Sorma imtihan resmen. Doğumdan sonra ilk kağıt helva arası dondurma yicem
Tabi sizin şiddeti nedir bulantılarınızın bilmiyorum ben ilaç kullanmadım , kusmuyordum sadece midem bulanıyordu ama hayatımıd evam ettirecek kadar yiyordum ,bende esas sorun kokuydu . 16. haftada bulantılarım tamamen kesildi , koku ise zamanla azaldı , ama tamamen geçti mi derseniz hayır , tabi çok çok minimal eskisine göre.Malesef . Ben bugün 15 oldum . Sabahları zofer akşamları prilam kullanıyorum oyleyken geçmek bilmiyor. 16 da tamamen mi kesildi
Spor konusunda beklentim yok valla bebeklere kosturmaktan yetişebilir miyiz acabaSağlıklıca doğsunlarda yeriz sonra hem rahat sporda yaparız :)
Tabi sizin şiddeti nedir bulantılarınızın bilmiyorum ben ilaç kullanmadım , kusmuyordum sadece midem bulanıyordu ama hayatımıd evam ettirecek kadar yiyordum ,bende esas sorun kokuydu . 16. haftada bulantılarım tamamen kesildi , koku ise zamanla azaldı , ama tamamen geçti mi derseniz hayır , tabi çok çok minimal eskisine göre.
benim 17. haftada bitti bulantılarım. şimdi ara sıra yanma oluyor. bir de yemekten sonra ağzımda ekşi bir tat oluyor ne yesem. 1-2 saat sonra o da geçiyor.Ben kilo almak yerine 5 kilo verdim. Bu bulantilar ne zaman geçecek
İşte bize en büyük spor o olur :) birde arabaya koyup yürürsek daha ne olsun :)Spor konusunda beklentim yok valla bebeklere kosturmaktan yetişebilir miyiz acaba
Benimde düzenli bulantım yok nadiren yaşıyorum ama ağzımdaki acımsı tat geçmiyor hele soğan sarımsak yiyeyim ya da sabah kalktığımda. Bıraktım o yüzden salataya asla soğan koymuyorum cacık filan sarımsaksız tüketiyorum ki normalde çok severdim yemeyi. Midem kazınıyor yemek yiyorum ama hiç tat almıyorum şişiyorum ama hiç yememişim gibi oluyor çok değişik.benim 17. haftada bitti bulantılarım. şimdi ara sıra yanma oluyor. bir de yemekten sonra ağzımda ekşi bir tat oluyor ne yesem. 1-2 saat sonra o da geçiyor.
benim 17. haftada bitti bulantılarım. şimdi ara sıra yanma oluyor. bir de yemekten sonra ağzımda ekşi bir tat oluyor ne yesem. 1-2 saat sonra o da geçiyor.
Evet o acımsı tat var işte bende de ama şükür bulantıdan iyidir. Geçici süre deyip avutuyorum kendimiBenimde düzenli bulantım yok nadiren yaşıyorum ama ağzımdaki acımsı tat geçmiyor hele soğan sarımsak yiyeyim ya da sabah kalktığımda. Bıraktım o yüzden salataya asla soğan koymuyorum cacık filan sarımsaksız tüketiyorum ki normalde çok severdim yemeyi. Midem kazınıyor yemek yiyorum ama hiç tat almıyorum şişiyorum ama hiç yememişim gibi oluyor çok değişik.
Biten de var ama mide yanması ilerleyen haftalarda oluyormuş baskıdan dolayı. Bakalım yaşayıp göreceğiz.Sıkıntılar hiç bitmiyor yani
Benim bi ara cok fenaydı 14.haftada başladı mide yanmam geçen haftaya kadar kıvrandım hep. Birkac kere uykumda ağzıma gelen mide asidinden tıkandım bile. Şimdi o kadar çok rahatsız etmiyor fazla su içersem sadece.Biten de var ama mide yanması ilerleyen haftalarda oluyormuş baskıdan dolayı. Bakalım yaşayıp göreceğiz.
Ay keşke hepsi bitse hiçbirimizde olmadan atlatsak şu günleri. Millet hamile olduğunu anlamdan çocuk doğuruyor.Benim bi ara cok fenaydı 14.haftada başladı mide yanmam geçen haftaya kadar kıvrandım hep. Birkac kere uykumda ağzıma gelen mide asidinden tıkandım bile. Şimdi o kadar çok rahatsız etmiyor fazla su içersem sadece.
Millet geziyor bi de nasıl geziyorlar anlamıyorum ben 10 dakika ayakta dursam kaburganın ağrısına dayanamıyorum kontrole bile gitmek istemiyorumAy keşke hepsi bitse hiçbirimizde olmadan atlatsak şu günleri. Millet hamile olduğunu anlamdan çocuk doğuruyor.
Sevinenler de oldu tabi , ama genelde tek çocukla baş edemeyenler Allah kolaylık versin dedilerBir konuda yorumlarınıza ihtiyacım var, ikiz gebelik benim çocukluk hayalimdi bir yıldır da uğraşıyoruz ikinci çocuk için, iğne tedavisi sonucu ikizlere hamile kalabildim çok şükür. İş yerim kalabalık bir kurum çok fazla insan var. Hamile olduğumu herkes birbirine söylüyor, açıkçası benim de tüm dünyaya haykırasım var ikizlere hamileyim diye. Ne var ki bunu duyan insanların çoğunda bir kıskançlık seziyorum, kimi diyor benim kızımın da ikizi olsun kimi diyor benim de olsun, hatta bu haberi alınca yüzü düşenler bile oluyor. Ben mi abartıyorum desem de hislerimde pek yanılmam. Doktorum üç ay dolmadan yedi kat yabancıya söylemeyin demişti ama yetmiş kat yabancı bile duyuyor bu durumu. Nazardan çok korkuyorum, bugün içime çok büyük bir sıkıntı çöktü, endişe ediyorum bebeklerime ya da bana bir şey olursa ters giderse diye. Sizlerin çevresi ikizleri nasıl karşıladı, normal mi bu yaşadıklarım ya da gerçekten ailem dışında kimseyle paylaşmamam mı gerekirdi hata mı yaptım bilmiyorum...
Bana kimse hayırlı olsun falan demedi. Insanların yüzünde hep tuhaf bi ifade, cnm yaa nasıl bakacaksın dediler hep. Hatta bi tanesi saçını başını yolacaksın demişti senin çocuğun gibi olursa haklisin dedim dayanamayıpBir konuda yorumlarınıza ihtiyacım var, ikiz gebelik benim çocukluk hayalimdi bir yıldır da uğraşıyoruz ikinci çocuk için, iğne tedavisi sonucu ikizlere hamile kalabildim çok şükür. İş yerim kalabalık bir kurum çok fazla insan var. Hamile olduğumu herkes birbirine söylüyor, açıkçası benim de tüm dünyaya haykırasım var ikizlere hamileyim diye. Ne var ki bunu duyan insanların çoğunda bir kıskançlık seziyorum, kimi diyor benim kızımın da ikizi olsun kimi diyor benim de olsun, hatta bu haberi alınca yüzü düşenler bile oluyor. Ben mi abartıyorum desem de hislerimde pek yanılmam. Doktorum üç ay dolmadan yedi kat yabancıya söylemeyin demişti ama yetmiş kat yabancı bile duyuyor bu durumu. Nazardan çok korkuyorum, bugün içime çok büyük bir sıkıntı çöktü, endişe ediyorum bebeklerime ya da bana bir şey olursa ters giderse diye. Sizlerin çevresi ikizleri nasıl karşıladı, normal mi bu yaşadıklarım ya da gerçekten ailem dışında kimseyle paylaşmamam mı gerekirdi hata mı yaptım bilmiyorum...
amaaaan benim kese göründüğünde 7 düvel duyduBir konuda yorumlarınıza ihtiyacım var, ikiz gebelik benim çocukluk hayalimdi bir yıldır da uğraşıyoruz ikinci çocuk için, iğne tedavisi sonucu ikizlere hamile kalabildim çok şükür. İş yerim kalabalık bir kurum çok fazla insan var. Hamile olduğumu herkes birbirine söylüyor, açıkçası benim de tüm dünyaya haykırasım var ikizlere hamileyim diye. Ne var ki bunu duyan insanların çoğunda bir kıskançlık seziyorum, kimi diyor benim kızımın da ikizi olsun kimi diyor benim de olsun, hatta bu haberi alınca yüzü düşenler bile oluyor. Ben mi abartıyorum desem de hislerimde pek yanılmam. Doktorum üç ay dolmadan yedi kat yabancıya söylemeyin demişti ama yetmiş kat yabancı bile duyuyor bu durumu. Nazardan çok korkuyorum, bugün içime çok büyük bir sıkıntı çöktü, endişe ediyorum bebeklerime ya da bana bir şey olursa ters giderse diye. Sizlerin çevresi ikizleri nasıl karşıladı, normal mi bu yaşadıklarım ya da gerçekten ailem dışında kimseyle paylaşmamam mı gerekirdi hata mı yaptım bilmiyorum...
Evet çok güzeldi herşey. Ama dün gece makineye geri almışlar. Solunumları hızlandığı için. Akşam görmeye gittiğimde hooda almışlardı. İnşallah tolere ederler. Bu sebepten ötürü artık bakımlara gitmiyorum. Oksijen almayı bıraktıklarında tekrar başlarım diye düşünüyorum.Yaaaa ağlatıcaksın beni çok muhteşem bir duygu olduğuna eminim ben de bir an önce kavuşmak istiyorum.Sağlıklı olsunlar da iki hafta daha küvözde kalsınlar hiç önemli değil zaten artık sürekli yanlarında olacaksın çok şükür.Yoğun b. doktorları genelde terstir iyi izin vermiş sağolsun.Sütün iyi geliyor mu canım yetiyor mu çocuklara şimdilik?
Yapabilecegin en etkili sey : DUA.Bir konuda yorumlarınıza ihtiyacım var, ikiz gebelik benim çocukluk hayalimdi bir yıldır da uğraşıyoruz ikinci çocuk için, iğne tedavisi sonucu ikizlere hamile kalabildim çok şükür. İş yerim kalabalık bir kurum çok fazla insan var. Hamile olduğumu herkes birbirine söylüyor, açıkçası benim de tüm dünyaya haykırasım var ikizlere hamileyim diye. Ne var ki bunu duyan insanların çoğunda bir kıskançlık seziyorum, kimi diyor benim kızımın da ikizi olsun kimi diyor benim de olsun, hatta bu haberi alınca yüzü düşenler bile oluyor. Ben mi abartıyorum desem de hislerimde pek yanılmam. Doktorum üç ay dolmadan yedi kat yabancıya söylemeyin demişti ama yetmiş kat yabancı bile duyuyor bu durumu. Nazardan çok korkuyorum, bugün içime çok büyük bir sıkıntı çöktü, endişe ediyorum bebeklerime ya da bana bir şey olursa ters giderse diye. Sizlerin çevresi ikizleri nasıl karşıladı, normal mi bu yaşadıklarım ya da gerçekten ailem dışında kimseyle paylaşmamam mı gerekirdi hata mı yaptım bilmiyorum...