2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yaşlandik.kizzz. hamileligin nasil.gecti diye sorsalar stres kaygi endişe korkaklik heyecan ❣ bu kizlar bi dogsun ama elime alip dövcem Mi-Ok Yun vurma benim geline deme az beklemedim yollarini
Gerçekten ama bu zamana kadar sor ne anladın diye hicbir şey anlamadım. Hamileliğin keyfini cikarana kadar 6 ay geçti zaten şimdi de ağrılar başladı
Inşallah sağ salim doğururuz

Gerçekten ama bu zamana kadar sor ne anladın diye hicbir şey anlamadım. Hamileliğin keyfini cikarana kadar 6 ay geçti zaten şimdi de ağrılar başladı
Inşallah sağ salim doğururuz
Kisaca yorulduk beaa dogum yapinca tek ozledigim ve yapmak istedigim sey yuzukoyun yatmak

Kisaca yorulduk beaa dogum yapinca tek ozledigim ve yapmak istedigim sey yuzukoyun yatmak
Ay onu ben de yapıcam
Sen hamile yastığı aldın mı? Ben şimdiye kadar ihtiyaç duymadım eşim bugün alalim deyip durdu. Dedim önce araştırayım kullanışlı bir şeyse alayım ucuz bir sey de değil onu alana kadar korse alırım

Ald geldi kuzum.65 tl ye aldim trendyoldan kullanisli rahat yattim inan onun icine yyatim sadec bi yastik aldm bacak arasina baska hic bisey ihtiyac duymadim vay belime alayim bi yastk bi yastk kafama bi yastk kucagima.olayi bitti al tavsiye ederim

Korseler ne zaman takılabilir acaba dikişleri ağrıtmaz mı ?

3 kere kan vermen gerekiyor. Acken, 1.saat ve 2.saat
75 lık içtim böyle istediler

Benim böyleymiş. 330 ml içirdiler. Önce bi aldılar birde 1 saat sonra aldılar. Doktorumla görüştüm biraz yüksek kızartma, hamur içi, tatlı yime dedi Veee ben hamileliğin güzelliğini yaşayamayacağım artık. Ben hamileyim canım şunu istiyor devri bitti 3 canlıyım çok yiyim devri zaten başlayamadan bitti

Bebisler iyi olsunda canm yapcak bisi yok bende öyle ztn su faydali bunu yiyeyim diyodum demek ki o haftalarda daha da dikkat etcez

Yine yersin arada kuzum önceden haftada bir kızartma yiyorsan şimdi 2 3 haftada bir yersin sadece

Yine yersin arada kuzum önceden haftada bir kızartma yiyorsan şimdi 2 3 haftada bir yersin sadece

Valla öyle çokta yiyen değilim ama ne olacak bakıcaz ilerleyen zamana Resmen çocuğun elinden şekeri alınmışa döndüm Hiç alışkın değilim diyet yaptırılmaya hep kendi kendime yapardım şimdi zorunlu olunca daha çok yiyesim geliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…