2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Camdan kontrol edip gelene patates atıyormuşum

Al benden de o kadar sırf diyetten korktuğum için şeker çıkmasın diye dua ettim eşim diyor canının istediğini yiyemeyeceksen hamile olmanın ne anlamı kaldı haklı adam
Günün sözü olarak ilan ediyorum. Canımın istediği gibi istediği şekilde yiyemiyorum nutella kavanozlarına düşen hamileler hayal ürünü müydü

Reflu yatağı kullanıyor musun hala canım 3 aylık oldu senin de kuzular
Yok canim reflu yatagi kullanmiyorum artik ince yastiklar yaptim onda yatiyolar ama inanin ilk ayi atlatinca bogulma riski epeyce azaliyor 2 ayi gecince de nerdeyse kalmiyor tabiiki Allah a emanetler ama kafayi cevirmeye baslayinca kendilerini kurtariyolar sukur bu konuda rahat olmaniz da cok onemli surekli akliniz bogulursa diye kalirsa siz de rahat olamazsiniz bebekler de hissediyor emin olun. Allah a emanet + tedbir deyince insan daha rahat oluyor

Benim sekerim dusuyodu 47ye dustugu oluyodu ben yiyodum yani
Ben eminin öyle şanslı olamam şimdiden tuz diyetine başlattılar. Tuzsuz yemenin bir etkisini görmedim gerçi önce de şimdide aynı çıkıyor şeker olmasa tansiyon korkulu rüyam. Ailemde şeker hastalığı da var üstelik. Gebelik öncesi ciddi tatlı düşkünlüğüm vardı şimdi henüz canım çekmiyor. Düşününce her türlü kronik hastalık mevcut zaten ailede Tatsız tuzsuz dedikleri şeyi yaşayacağım. Elbette sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağıma alayım da geçer elbet bugünlerde.

Herseye deger dunyanin en guzel duygusu cunku tadin tuzun onlar olacak dogunca aklina bile gelmeyecek zorluklar ben bile unuttuysam zorluklari herkes unutur

Sanırım onun içinde ilk aylarda bir refleks ile doğuyormuş bebekler. Boğulmaya karşı. Rabbim hepsini korusun meleklerin.

Sanırım onun içinde ilk aylarda bir refleks ile doğuyormuş bebekler. Boğulmaya karşı. Rabbim hepsini korusun meleklerin.
Benim ikisinin de mesela burnundan gelmeli bogulma durumu yasadilar nefesleri kesilip mosmor oldular ama Rabbim dedigin gibi o reflesksi oyle guzel vermis ki kendilerini kurtariyolar siz de yasayacaksiniz bu tur durumlar panik olmayin ve bebegin kendini kurtaracagini bilin yeter
İkisi aynı anda aglayınca napıyorsun evde teksen
Bebek arabasina koyup gezdirmek en etkili yontem
Allah razı olsun sizden okuduklarım içimi rahatlattı. Almamaya karar verdim
Bide her bebek farkli canim durumlarina bakarsin reflusu olabilir belki baktin sıkıntiya giriyosun o zaman alirsin belkide hic ihtiyac olmayacak ya da yan yatacaklar alisip. Ama senin icinden nasil geliyosa oyle yap canim benimkiler nacizane fikir ve azicik tecrube

Ne kadar kıymetli bu bilgiler. En azından benım ıcın oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…