2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

2. Saatteki degerinde cıkması lazım canim ve o degerin 140 altı olması lazım diye biliyorum

Birden almadın ama kiloyu dengeli aldın bacım ben ilk 3 ayda 10 kilo almıştım biliyon
Seniiii ikizzz analarinin ana kraliçesi ilannn ediyorum millet dogumdan kisa bir sure sonra nasil bu kadar zayfladiniz sorusuyla karsilasir bizde nasil kilo aldik yattim kalktim bazende hic kalkmadan yedim ph bal olsun

Seniiii ikizzz analarinin ana kraliçesi ilannn ediyorum millet dogumdan kisa bir sure sonra nasil bu kadar zayfladiniz sorusuyla karsilasir bizde nasil kilo aldik yattim kalktim bazende hic kalkmadan yedim ph bal olsun
Hiç. Kuzulara kan olacak can olacak onlar kendimize mi yiyoz sanki

Yarım mı yaptılar, bırakıp mı gittiler anlamadım ki Özel hastane olacak birde dünyanın parasını bay düzgün bir sonuç bile çıkartamasınlar Sinir oldum şimdi
Ay bilemedim ki oyle mi yapiolar ama arkadaslarmdan bildgm kadaryla 2. Saat degerine gore karar veriliyor.. sen yarın sabah ara bakalm ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…