2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Saglık olsun. Hamılıkte geçici bı süre. Sonra gözüne vurursun

Ben park yatağın içine iki tane reflü yatak alıp bebeleri öyle yatırmayı düşünüyorum ama sen ne alacaksın ona bağlı mantıklı mı eğer ayrı beşik alacaksan gereksiz bence
Ben park yatak 2 tane aldım. İçine yatakta aldım. Bide içine reflü yatagı alayım diyorum. Bebek bogulmasına karsı. Allah korusun kusmugunu falan yutmasın diye.

Ben park yatak 2 tane aldım. İçine yatakta aldım. Bide içine reflü yatagı alayım diyorum. Bebek bogulmasına karsı. Allah korusun kusmugunu falan yutmasın diye.

Durumun müsaitse alabilirsin ama yok başka şey alsam onun yerine dersen yan yatırmak yeterli oluyor o tarz şeylerde anam babam usulü

Durumun müsaitse alabilirsin ama yok başka şey alsam onun yerine dersen yan yatırmak yeterli oluyor o tarz şeylerde anam babam usulü
Valla kafam karısık bu konuda. Yan yatırırsan başından ayrılmaman gerekiyor diyorlar. Doktorlar düz sert yataga sırt üstü yatırın diyorlar
En iyisi almak

Valla kafam karısık bu konuda. Yan yatırırsan başından ayrılmaman gerekiyor diyorlar. Doktorlar düz sert yataga sırt üstü yatırın diyorlar
En iyisi almak

Vallaha ben kimseyi dinlemiyorum genelde bu tarz şeylerde. Analarımız pek başımızda durmamışlardır herhalde Hepimiz böyle büyüdük mantığındayım İçin rahat edecek demekki al madem

Al benden de o kadar sırf diyetten korktuğum için şeker çıkmasın diye dua ettim eşim diyor canının istediğini yiyemeyeceksen hamile olmanın ne anlamı kaldı haklı adam

Al benden de o kadar sırf diyetten korktuğum için şeker çıkmasın diye dua ettim eşim diyor canının istediğini yiyemeyeceksen hamile olmanın ne anlamı kaldı haklı adam

Vallaha enişteyi tebrik ediyorum benim demek istediğimde o kesinlikle .
Hamile olmadan önce daha çok yiyebiliyordum. Şimdi şeker ayrı yerden mide üstüne baskıdan yiyemiyorum ayr yerden. Sırtım, kaburgam ağrıyor çok ayakta kalınca istediğimi yapıp yiyemiyorum o bambaşka yerden. Hamilelik hayalim bu değildi benim

Şu son cümle o kadar ben ki koca göbekle yürüyüşlere çıkacaktım son dakikaya kadar evde iş yapacaktım 40.haftada normal doğuracaktım resmen hayaller hayatlar oldu Allahtan ikiz bi daha hamilelik falan istemiyorum çocuk meselesini kapattım iki tane yeter

Karışanın yokmu senin. Öyle deme demiyorlar mı sana hiç. Sanki kendileri doğuracak gibi off off bitmiyor dert çile

Karışanın yokmu senin. Öyle deme demiyorlar mı sana hiç. Sanki kendileri doğuracak gibi off off bitmiyor dert çile
Fikirlerimi kimseyle paylaşmayınca karışan da olmuyor
Bizde bu ara isim krizi var her gören isim soruyor deliriyorum. Arkadaş doğmamış çocuğun muhtemel ismini öğrensen ne olur öğrenmesen ne olur sanki bütün dertler bitmiş bi isim kalmış

Karışacak yer bulamamışlar işte isme karışacaklar. Haklısın aslında ben niye yumurtladıysam başka düşünmem artık diye. Nasip, kısmet desene

Lohusalikta napcaz peki ben çenemi tutamam akrabaların yarısı küsecek

Vallaha ben adım dokuza çıkmış insanım. Delidir o derler genelde o yüzden çokta fifideyim. Hem küssünler işte az insan çok huzur
Sende benim sistemi kullanmaya başla. Akıllı olup milletin kahrını çekeceğime deli olurum onlar benim kahrımı çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…