2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Valla bence normal değil hastanede diğer hamilelere bakıyorum yüzler gülüyor nst giriyorlar hepsi mutlu. Kendine bakıyorum bi köşede iki büklüm elim kaburgamda nasıl dursam canım daha az acır diye şekilden şekile giriyorum

Nosking gör beni gör beni. Yoksa beni beğenmiyor musun Yaptır kesin dedin şekeri sen doktora söylemişsin gibi in şeker yüklet dedi bugün koş gel bir el at bacım ya
Du bakalm bende yarin gidecem buyuk ihtimal banada yaptr diyecek Nosking den sonra korkmuyo degilim hani

Geldim bacım ne zaman yaptıracaksın ya da yaptıracak mısın?

Yaptırdım bugün. Dedim ya seni duydu sanki doktor hiç hesapta yokken hadi in şeker yüklet dedi. Sonuç böyle çıktı Regen_ ve M Mevsimyaz06 2 saat sonra bir tane daha çıkar dedi ama çıkmadı Doktorda yarın yaz bana sonucu dedi yarına kadar ben durursam doğururum

Gayet normal çıkmış gözün aydın valla ben de çok sevindim şu an. Açlık 95 altı tokluk 140 altı olması gerekiyor

He tokluk biraz yüksek belki dikkat et diyebilir ama insülin başlayacak kadar yüksek değil bence

Iyi cikmis kuzum acmi gittin doktra

Yaptırdığım da en son yemeği 5 saat önce yemiştim. Açmıydım tokmuydum kendileri karar versinler yani

He tokluk biraz yüksek belki dikkat et diyebilir ama insülin başlayacak kadar yüksek değil bence

Kuzu garipti zaten tokmuydum açmıydım belli değildi. Çok zamansız yaptılar. Bakalım o zaman yarın ne diyecek Zaten daha önce tatlı yeme çok demişti. Dikkat ediyorum. Meyve hariç tatlım yok uzun zamandır hasretim tatlıya.

Son düzenleme:
Muhtemelen öyle devam etmeni ister yine hamur işi tatlı fazla yeme der. Yüksek değil o kadar insülinlik bi durum kesinlikle yok da çok büyük ihtimalle diyete de gerek görmez

Canım yaptır valla ben 24.haftada yaptırmadım keşke yaptirsaydim. Doktor bebeklerin suyunun normale dönmesi 4-5 haftayı bulur dedi o zamana kadar doğurcam zaten

Kasma kendini çok büyük sorun değil. Düzeliyor diyorsun ya susuz kalsaydı Allah korusun. Susuz kalmasından iyi gibi geliyor bana sularının fazla olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…