- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.341
Kesinlikle varya içim içimi yiyor tekrar teşekkür ederiimmNe demek canim Allah hepimizden razi olsun. Aklina takilanlari mutlaka sor insanin icini kemirmesi kotu oluyortecrubeli birilerinden duymak cok rahatlatici oluyor
Çok şükür Rabbim bu günleri aramasınKız göstermedi erkek gösterdi. Şimdilik iyiler canım. Siz nasılsınız?
Geldim bacım ne zaman yaptıracaksın ya da yaptıracak mısın?Nosking gör beni gör beni. Yoksa beni beğenmiyor musun Yaptır kesin dedin şekeri sen doktora söylemişsin gibi in şeker yüklet dedi bugün koş gel bir el at bacım ya
Valla bence normal değil hastanede diğer hamilelere bakıyorum yüzler gülüyor nst giriyorlar hepsi mutlu. Kendine bakıyorum bi köşede iki büklüm elim kaburgamda nasıl dursam canım daha az acır diye şekilden şekile giriyorumway anasını ya
insanın ilk gebeliğinin ikiz olması da ne garip
her şeyi normal zannetmeye başladım ben
bende hareket olsun diye evin yakınında LCW ye girdim bu gün
aldım topladım
kasaya geldim baktım sıra çok
bekleyemem ben bunu diye hepsini geri bıraktım :)
Geldim bacım ne zaman yaptıracaksın ya da yaptıracak mısın?
Gayet normal çıkmış gözün aydın valla ben de çok sevindim şu an. Açlık 95 altı tokluk 140 altı olması gerekiyorYaptırdım bugün. Dedim ya seni duydu sanki doktor hiç hesapta yokken hadi in şeker yüklet dedi. Sonuç böyle çıktıRegen_ ve M Mevsimyaz06 2 saat sonra bir tane daha çıkar dedi ama çıkmadı Doktorda yarın yaz bana sonucu dedi yarına kadar ben durursam doğururum
Eki Görüntüle 2857358
Iyi cikmis kuzum acmi gittin doktraYaptırdım bugün. Dedim ya seni duydu sanki doktor hiç hesapta yokken hadi in şeker yüklet dedi. Sonuç böyle çıktıRegen_ ve M Mevsimyaz06 2 saat sonra bir tane daha çıkar dedi ama çıkmadı Doktorda yarın yaz bana sonucu dedi yarına kadar ben durursam doğururum
Eki Görüntüle 2857358
He tokluk biraz yüksek belki dikkat et diyebilir ama insülin başlayacak kadar yüksek değil benceYaptırdım bugün. Dedim ya seni duydu sanki doktor hiç hesapta yokken hadi in şeker yüklet dedi. Sonuç böyle çıktıRegen_ ve M Mevsimyaz06 2 saat sonra bir tane daha çıkar dedi ama çıkmadı Doktorda yarın yaz bana sonucu dedi yarına kadar ben durursam doğururum
Eki Görüntüle 2857358
Canım yaptır valla ben 24.haftada yaptırmadım keşke yaptirsaydim. Doktor bebeklerin suyunun normale dönmesi 4-5 haftayı bulur dedi o zamana kadar doğurcam zatenDu bakalm bende yarin gidecem buyuk ihtimal banada yaptr diyecekNosking den sonra korkmuyo degilim hani
AnacugumSen niye korkuyonNosking ne yaşarsa peşinden ben gidiyom . Sen otur oturduğun yerde gelinime iyi bak
Yarin kesin der zaten pasta bile yemedim bugunCanım yaptır valla ben 24.haftada yaptırmadım keşke yaptirsaydim. Doktor bebeklerin suyunun normale dönmesi 4-5 haftayı bulur dedi o zamana kadar doğurcam zaten
Kız sen habi 1 haziranda gidecektin beraber gidecektik sözleşmiştik dur bak şimdi aklıma geldiAnacugumsenin gelin tepiniyo dur bakim yarin hangi pozisyonda yakalicaz. Gozum korkar oldu kendimide sizin kabineye dahil edecem
Sen dikkat ediyorsun ama yüksek çıkacağını sanmıyorum seninYarin kesin der zaten pasta bile yemedim bugun
Iyi cikmis kuzum acmi gittin doktra
He tokluk biraz yüksek belki dikkat et diyebilir ama insülin başlayacak kadar yüksek değil bence
Muhtemelen öyle devam etmeni ister yine hamur işi tatlı fazla yeme der. Yüksek değil o kadar insülinlik bi durum kesinlikle yok da çok büyük ihtimalle diyete de gerek görmezYaptırdığım da en son yemeği 5 saat önce yemiştim. Açtımıydım tokmuydum kendileri karar versinler yani
Kuzu garipti zaten tokmuydum açmıydım belli değildi. Çok zamansız yaptılar. Bakalım o zaman yarın ne diyecekZaten daha önce tatlı yeme çok demişti. Dikkat ediyorum. Meyve hariç tatlım yok uzun zamandır hasretim tatlıya.
Kiz sen yazdklarimi heç okumayonnKız sen habi 1 haziranda gidecektin beraber gidecektik sözleşmiştik dur bak şimdi aklıma geldi
Canım yaptır valla ben 24.haftada yaptırmadım keşke yaptirsaydim. Doktor bebeklerin suyunun normale dönmesi 4-5 haftayı bulur dedi o zamana kadar doğurcam zaten