2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yaptırdım bugün. Dedim ya seni duydu sanki doktor hiç hesapta yokken hadi in şeker yüklet dedi. Sonuç böyle çıktı Regen_ Regen_ ve @Mevsimyaz06 2 saat sonra bir tane daha çıkar dedi ama çıkmadı 😬😬 Doktorda yarın yaz bana sonucu dedi yarına kadar ben durursam doğururum 🤦🏼

Eki Görüntüle 2857358
2. Saatteki degerinde cıkması lazım canim ve o degerin 140 altı olması lazım diye biliyorum 🤔

Birden almadın ama kiloyu dengeli aldın bacım ben ilk 3 ayda 10 kilo almıştım biliyon 🤣🤣
Seniiii ikizzz analarinin ana kraliçesi ilannn ediyorum millet dogumdan kisa bir sure sonra nasil bu kadar zayfladiniz sorusuyla karsilasir bizde nasil kilo aldik🤣🤣 yattim kalktim bazende hic kalkmadan yedim ph bal olsun🤣🤣🤣

Seniiii ikizzz analarinin ana kraliçesi ilannn ediyorum millet dogumdan kisa bir sure sonra nasil bu kadar zayfladiniz sorusuyla karsilasir bizde nasil kilo aldik🤣🤣 yattim kalktim bazende hic kalkmadan yedim ph bal olsun🤣🤣🤣
Hiç. Kuzulara kan olacak can olacak onlar kendimize mi yiyoz sanki🤣🤣

Yarım mı yaptılar, bırakıp mı gittiler anlamadım ki 🤷‍♀️ Özel hastane olacak birde dünyanın parasını bay düzgün bir sonuç bile çıkartamasınlar 😠 Sinir oldum şimdi 🤦🏼
Ay bilemedim ki oyle mi yapiolar 🤔 ama arkadaslarmdan bildgm kadaryla 2. Saat degerine gore karar veriliyor.. sen yarın sabah ara bakalm ne dicekler

X