- 1 Aralık 2019
- 5.673
- 23.000
- 30
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.361
Insallah sonucta ole cikar bu arada +11kg guncelleyeyimSen dikkat ediyorsun ama yüksek çıkacağını sanmıyorum senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah sonucta ole cikar bu arada +11kg guncelleyeyimSen dikkat ediyorsun ama yüksek çıkacağını sanmıyorum senin
Ay ben kaçırdım mi naptım orayı neyden korktun kizKiz sen yazdklarimi heç okumayonn dimedim miii ben sen gozumu korkuttun 1 hazirandaki randevumu haftaya cektimm diyee
YaniiKasma kendini çok büyük sorun değil. Düzeliyor diyorsun ya susuz kalsaydı Allah korusun. Susuz kalmasından iyi gibi geliyor bana sularının fazla olması
Erken pirtlatmaktanAy ben kaçırdım mi naptım orayı neyden korktun kiz
Yarin kesin der zaten pasta bile yemedim bugun
Kiz tabim işi bilecen işe gitmicenNosking Efenin_Annesi üçkağıt açıyor Baksana tatlıyı şimdiden kesmiş. Ben gitmeden önce 5 kiraz yemiştim şimdi aklıma geldi
2. Saatteki degerinde cıkması lazım canim ve o degerin 140 altı olması lazım diye biliyorumYaptırdım bugün. Dedim ya seni duydu sanki doktor hiç hesapta yokken hadi in şeker yüklet dedi. Sonuç böyle çıktı Regen_ ve @Mevsimyaz06 2 saat sonra bir tane daha çıkar dedi ama çıkmadı Doktorda yarın yaz bana sonucu dedi yarına kadar ben durursam doğururum
Eki Görüntüle 2857358
Birden almadın ama kiloyu dengeli aldın bacım ben ilk 3 ayda 10 kilo almıştım biliyonInsallah sonucta ole cikar bu arada +11kg guncelleyeyim
Anacim o zaman da beni sıkıştırıyorlar karnım davul gibiKasma kendini çok büyük sorun değil. Düzeliyor diyorsun ya susuz kalsaydı Allah korusun. Susuz kalmasından iyi gibi geliyor bana sularının fazla olması
Seniiii ikizzz analarinin ana kraliçesi ilannn ediyorum millet dogumdan kisa bir sure sonra nasil bu kadar zayfladiniz sorusuyla karsilasir bizde nasil kilo aldik yattim kalktim bazende hic kalkmadan yedim ph bal olsunBirden almadın ama kiloyu dengeli aldın bacım ben ilk 3 ayda 10 kilo almıştım biliyon
Hiç. Kuzulara kan olacak can olacak onlar kendimize mi yiyoz sankiSeniiii ikizzz analarinin ana kraliçesi ilannn ediyorum millet dogumdan kisa bir sure sonra nasil bu kadar zayfladiniz sorusuyla karsilasir bizde nasil kilo aldik yattim kalktim bazende hic kalkmadan yedim ph bal olsun
2. Saatteki degerinde cıkması lazım canim ve o degerin 140 altı olması lazım diye biliyorum
Dogum.izni dedii noskingg arkandayim biliyosn degil miEfenin_Annesi bu arada ben de 1 haziranda gidemicem 31 mayısta doğum iznini başlatmam lazım
Hep onlar istiyoHiç. Kuzulara kan olacak can olacak onlar kendimize mi yiyoz sanki
Ay bilemedim ki oyle mi yapiolar ama arkadaslarmdan bildgm kadaryla 2. Saat degerine gore karar veriliyor.. sen yarın sabah ara bakalm ne diceklerYarım mı yaptılar, bırakıp mı gittiler anlamadım ki Özel hastane olacak birde dünyanın parasını bay düzgün bir sonuç bile çıkartamasınlar Sinir oldum şimdi
2 saat son4q tekrar kan almadılar mi?Yarım mı yaptılar, bırakıp mı gittiler anlamadım ki Özel hastane olacak birde dünyanın parasını bay düzgün bir sonuç bile çıkartamasınlar Sinir oldum şimdi
Biliyom bebeem ay ne ara geldik bu haftalaraDogum.izni dedii noskingg arkandayim biliyosn degil mi