2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yaaa kimse yok muuu

Bugün dahiliye randevum vardı çıkmışken ebebeğe de uğrayalım dedik. Abartmıyorum yarım saat dayanamadım kaburgamın ağrısına. Ya dümdüz uzanmam lazım ya belime yastık koyup oturmam lazım geçmesi için. Eşime dedim ben arabaya geçiyorum elimizdekileri al gel diye.
Anladigim kadarıyla çare yok mecbur çekcez doğuma kadar böyle.

Ödüm kopuyo kızlar son trimesterdan ödün kopuyo... ohss döneminde çok ağrı çektim. 68.5dan 76ya çıktım çok canım yandı. Yürüyemedim çok ağladım.Şimdi ödüm kopuyo 71.5um son trimesterda neler yaşıcam diye

Ayyy kaburga agrısı mı dedin benım saga sola yatmaktan oldu agrım. gece uyanıp elimi kaburgamın üstünde gezdiriyorum. Sankı yatış pozisyonundan kaynaklı gibi benımkı

Bende yaşadım bu durumu. 2 gün bulandı 3 gün bulanmadı falan normal yani

Canım ben de 24.hafta 71.5 kiloydum o zamandan beri hiç kilo almadım hala 71.5um ama bu kilodan değil ya başka bir sey. Yani bu ağrılar 24.haftamda yoktu kilom simdiyle aynı olmama rağmen. 26 27.haftaya gelmeden bebeklerin bütün kıyafetlerini yıka ütüle kaldır sonra istesen de yapamıyorsun zaten

Benim iştahsızlığım oldu baya da sürdü ben ohssde geçirdim ondan ama. Bence korkacak bişey yok. Kanama olmadığı sürece. Bazen bulanırken bazen bulanmaz.
Ayy ohss geçiren bir arkadaşım varda dehşet kilo aldı bisey yiyemez olmuş tu ben ona serum falan takmaya gidiyodum çok şükür anlatmışsın canım

way anasını ya
insanın ilk gebeliğinin ikiz olması da ne garip
her şeyi normal zannetmeye başladım ben
bende hareket olsun diye evin yakınında LCW ye girdim bu gün
aldım topladım
kasaya geldim baktım sıra çok
bekleyemem ben bunu diye hepsini geri bıraktım :)

Cok cok normal bulanti bi gun olur bi gun olmaz sonra baslar haftalarca gecmez ve birden pat diye biter endise etmene gerek yok canim aynisini ben de yasadim
Ohhh Allahim razı olsun ya canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın iste herseye pimppiriklene pimpiriklene varya tekrar teşekkür ederim canım

Ohhh Allahim razı olsun ya canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın iste herseye pimppiriklene pimpiriklene varya tekrar teşekkür ederim canım
Ne demek canim Allah hepimizden razi olsun. Aklina takilanlari mutlaka sor insanin icini kemirmesi kotu oluyor tecrubeli birilerinden duymak cok rahatlatici oluyor

Kuzum benim de doğru düzgün belirtim olmadı göğüs hassasiyetim vardı bir gün kalktım gitmiş bayadır yoktu yeni oldu. Midem yanıyordu sonra birkaç gün olmadı sonra ufak bulantılar başladı o zaman araştırmıştım bunların anlamı yoktur diyor doktorlar

Yaa benim goguslerim o kadar sis o kadar sert ki mide bulantım da sürekli olunca Bi anda azalması garip geldi ama sürekli olacak diye yada herkes de olacak diye bisey yok da işte kafaya takınca takıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…