- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.301
memleketin cevizinden her gün yiyorum ben 2-3 taneKızlar ya ben bir şey daha soracağım Brezilya cevizi yüksek selenyum içeriyormuş ben de eşime kuruyemişçide varsa alır mısın dedim daha önce yediğim bir şey değil tesadüfen nette okudum çok faydalı filan diye neyse alırken satıcı normal insanlarda maks. Günde iki tane öneriyoruz eşiniz hamile ise kullanmasın doktoruna sorsun demişnette hamilelik için de çok faydalı diyor ama bir an soğudum zaten daha önce yemediğim bir şeye bu dönemde mesafem olurdu ama ne bileyim kuruyemiş sonuçta diye düşünmedim. Sizin bilginiz var mı ?
Ikinci saat sonucu cıkmamıs mı canm bu normsl gibi görünüyorŞimdi benim şekerim var mı yok muDoktor yarın yaz bana bakalım dedi ama ben nasıl dayanabilirim ki sabaha kadar
Nosking normal değerler ne anacım yazmamışlarda burda sende yazıyormuydu?
Eki Görüntüle 2857164
Ikinci saat sonucu cıkmamıs mı canm bu normsl gibi görünüyor
Evet olması lazm canımDaha 2 saat olmadı bide o mu varBekleyelim madem bir saat daha
Evet olması lazm canımama o da iyi gelecek gibi görünüyor
Icecegin tadı nasil oluyorİnşallah bakalım ne çıkarsa bahtımıza
Öyle yapayım kızlar
Hemen hemen aynı degerlerımız sıkıntı yok dedi doktorumŞimdi benim şekerim var mı yok muDoktor yarın yaz bana bakalım dedi ama ben nasıl dayanabilirim ki sabaha kadar
Nosking normal değerler ne anacım yazmamışlarda burda sende yazıyormuydu?
Eki Görüntüle 2857164
Icecegin tadı nasil oluyordoktorumda gorüyorum yesil kutu bir icecek var sanrım onu veriyorlar seker yüklemesi icin
Hemen hemen aynı degerlerımız sıkıntı yok dedi doktorum
2.saatte olmalı
Aaa süpetÇilekli gazoz :) Niğde gazozu kadar şekerlive ilginç ama gazlı içecek
24. Haftada mısınBakalım çıkınca onuda atarım
Aaa süpetepeydir canm kola icmek istiyor koladada cok seker var keske onu verse benim doktorum bana fena olmaz hani
7.haftadayim8. Haftada olan var mı arkadaslar?