2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ya ben bir şey daha soracağım Brezilya cevizi yüksek selenyum içeriyormuş ben de eşime kuruyemişçide varsa alır mısın dedim daha önce yediğim bir şey değil tesadüfen nette okudum çok faydalı filan diye neyse alırken satıcı normal insanlarda maks. Günde iki tane öneriyoruz eşiniz hamile ise kullanmasın doktoruna sorsun demiş nette hamilelik için de çok faydalı diyor ama bir an soğudum zaten daha önce yemediğim bir şeye bu dönemde mesafem olurdu ama ne bileyim kuruyemiş sonuçta diye düşünmedim. Sizin bilginiz var mı ?

memleketin cevizinden her gün yiyorum ben 2-3 tane
en çok tavsiye edilen bu

Merhaba tekrardan Bi konuda akıl danış danışcaktim size dün itibariyle 7 haftalık olduk geçen hafta çok mide bulantim vardı bugün yok denecek kadar az resmen yok yani şuan acaba yolunda gitmeyen şeyler mi var diye düşünüyorum internetten baktığımda bu durumu yaşayan olmuş yarın ultrason baktirayim diye düşündüm ama bu gece saatler geçmek bilmiyor sizce sıkıntılı Bi durum var mıdır lekelenme yada kanama yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…