2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yatmak yatmak yatmak Kendimi denek olarak kullanıyorum. Yatarak bir kadın ikiz bebekleri kaç haftada doğurur Sen nasıl oldun. Diğer denekte sensin bu arada iş yapan kadın
3. Trimester planım o. Önümüzdeki 2 ay içinde işlerimi bitircem son 3 ay bol yatıp bol su içip inşallah inşallah 35. Haftaları görcem. Benim ağrı eşiğim çok düşük gaz sancılarından çok korkuyorum 3. Trimester iyi geçeceksin inşallahPozitif enerji yolluyoruz.

İnşallaaaah 37'leri zorlayalım Ağrı eşiğimin düşük olmasını isterdim en azından bazı şeylerin farkına varırdım.
Ağır tonsilitle 3 saat araba sürüp ortalıkta dolaşıyordum. Doktor sen nasıl yıkılmadım diyip hayrete düşmüştü yazın ortasında 39 derece ateşle Şimdi korkuyorum doğururum farkına varmam diye. O yüzden kıymetini bil.
Sende 3. deneksin o zaman yarı çalışıp yarı yatan Ben toptan yatan. Efenin_Annesi sürekli çalışan.

yadak geldiii baaa calisamiyom artikk giizzz duymuyonmu hersryi yikadimda utuleyemedim daha

Bende yatan tarafım

Saol teyzesii bizde senin minik prensesinle prensini yeriz nasil hareketleri daha sert hissetmeye basldn mi

Başladım canım Uyuyup, uyanma saatlerine bakmaya başladım yavaştan. Bazen farkediyorum. Oğluş vurmasın istiyorum ama direk kasığa vuruyor, sıçratıyor Onun haricinde dışardan azcık görünmeye de başladılar. Sizden sonra geliyorum ama gümbür gümbür geliyorum

Selam kızlar 8+3 den bildiriyorum. Muayeneden çıktım şükür iyiler Ekranda kalp atışlarını göremeyince doktor minicik dinletti bile ilk defa duymuş oldum. Çoook stresli idim tansiyon yine yüksek çıktı doktor azarladı rahat ol diye. Evde normal çıkıyor. Sürekli yatış halindeyim tabii doktordan çıkar çıkmaz kasık ağrılarım oldu stressizliğim o kadar sürdü. Neyse şimdi asıl soruma geleyim 12. Haftaya çağırdı bir daha. Ve ikili tarama istedi. Bir de ikizlerde çok etkili olmasada isterseniz diye size bırakıyorum fetal DNA testinden bahsetti. İsterim dedim ama bilemiyorum nasıl olur. Laboratuvar numarası verdiler siz konuşun dediler biraz maliyetli imiş. İkizler için çok başarılı değil dedi ama bilemedim ya kafam karışık. Progesteron fitil ve prolutex i kademeli olarak bırakacağım. Proluton a devam edeceksin dedi. Folik asit dışında takviye vermedi yine ilerleyen zamanlar da dedi. Solante pregna almıştım onu bile sordum yanımda idi hatta bir duraksadı baya bende korktum sonra baktı içeriğine kullanılabilir dedi. Genel anlamda güneşten uzak dur dedi. Bir de ödem var mı diye kontrol etti. Öyle idi tansiyon dışında can sıkıcı bir durum yaşanmamasına şükürler olsun

Saglıkla büyüsün minik kuzular canım
Benim anlamadigim asil 2 li test ikizlerde dogru sonuc vermiyor ondan bizde amerikaya giden testten yaptırmıstk ve 2 li 4 lu test falan yaptrmamiza gerek yok demisti doktorum...

Saglıkla büyüsün minik kuzular canım
Benim anlamadigim asil 2 li test ikizlerde dogru sonuc vermiyor ondan bizde amerikaya giden testten yaptırmıstk ve 2 li 4 lu test falan yaptrmamiza gerek yok demisti doktorum...
Allah razı olsun inşallah canım cümlemizin Aynen kuzum ikili testte de ikiz gebeliklerde güvenirlilik düşük ama bir sorun çıksa bile bu testte bir anlam ifade etmez amniyosentezin alternatifi asla değildir diyorlar. Valla inşallah hiç gerek kalmaz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz Rabbim inşallah Ne kadar tutmuştu maliyet olarak. Bilemiyorum kafam karışık perinatologlar bakıyorum da pek güvenilir bulmuyorlar

Biz verifi test yaptırdık canım 620 dolar artı kdv... baya yüksek oldu ama iki yavru olunca insan o an düsünmüyor sonuc iyi olsun yeter ki diyosun dogum parası diyr ayrdigimiz paradan verdik mecbur bence yaptırın icinizde rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…