2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Evet bende de oldu.Bi kanama alanı görülmüştü.6.haftada başladı 10.haftaya kadar sürdü.sabah akşam progestn vurdum ve 3 günde 1 kalçadan iğne yedim.10.haftada kesldi şükür tekrar olmadı.
İyi çok şükür sağlıkla kucağınıza alın 🌺 bende sabah akşam progestan fitil ve sabah akşam prolutex iğne vuruyorum Dr extra bişey onermedi suan

Biraz daha seks yazaymış az olmuş :duduk: Koca yok yanında ve ikiz hamilesi kadına yapılmaz bu
:skandal:

Niye sinirini bozdu kız
Screenshot_20210519_230955.jpg

İyi çok şükür sağlıkla kucağınıza alın 🌺 bende sabah akşam progestan fitil ve sabah akşam prolutex iğne vuruyorum Dr extra bişey onermedi suan
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🌺 zaten başka bişey yapamayız demişti bana doktor.geçer sizin de yakında çoğu hamile arkadaşımda oldu tekli gebeliklerde bile.dinlenin ve moralnizi yüksek tutun.

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🌺 zaten başka bişey yapamayız demişti bana doktor.geçer sizin de yakında çoğu hamile arkadaşımda oldu tekli gebeliklerde bile.dinlenin ve moralnizi yüksek tutun.
Aminnn ☺️Çok teşekkür ederim bugün biraz moralim bozuldu stres yaptım ondan da olmuş olabilir mi diye dusundum

Yatmak yatmak yatmak 🤭 Kendimi denek olarak kullanıyorum. Yatarak bir kadın ikiz bebekleri kaç haftada doğurur 👍 Sen nasıl oldun. Diğer denekte sensin bu arada iş yapan kadın 🤣🤣
Yatan kadin mi iş yapn mi diyosun🤣🤣🤣 yatyom klkiyom rabbim tam vaktinde saglikla dogum ypmami nasip et diyrum ordan kizlar iki tekme salliyo artik haha sen oyle san anne demk mi yoksa mrrak etme no problem welcome 37.haftayi grcez demk mi🤣🤣

Yatan kadin mi iş yapn mi diyosun🤣🤣🤣 yatyom klkiyom rabbim tam vaktinde saglikla dogum ypmami nasip et diyrum ordan kizlar iki tekme salliyo artik haha sen oyle san anne demk mi yoksa mrrak etme no problem welcome 37.haftayi grcez demk mi🤣🤣

Gerçekten korkmaya başladım. Sıra bizlere geliyor, doğuran gidiyor 😬😬 Şuan sıradakiler biz miyiz ki 🤷‍♀️

X