2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama herkesin dediği gibi çatlak tamamen genetikle alakalı. Bebek arabası henüz almadım ama iki tane ayrı ayrı alacağım kesin. Mağazada bakıp almaya karar verdim. İnternetten anlaşılmıyor bence. Biz dün normal beşik aldık 2 tane odalarına koymak için. Arkadaşım bir tane anne yanı verecek bir tane de ikinci el almayı planlıyorum. Genel olarak tüm bebekli arkadaşlarım anne yanı önerdi. Bizim odamız küçük olduğu için anca bu şekilde sığdırabiliyorum.

Ne güzel haberler, sağlıkla büyüsün kuzucuklar. Bu ikili test ve fetal dna olayı doktordan doktora değişiyor ve farklı görüşler var. Burada en mantıklısı doktoruna güvenmek. Ben iki farklı doktora danıştım bu konuda. İkisi de ikili test için ikizlerde doğru sonuç vermiyor dedi. O yüzden sadece ense kalınlığı ve burun ölçümü yapıldı. Normal çıkmasına rağmen içimiz rahat etsin diye fetal dna yaptırdık biz. Yapan firma %99 doğruluk veriyordu. Bizimki Fransa'ya gitti bir haftada sonuçlar geldi. Burada kararı biraz da maddiyat belirliyor maalesef. Ucuz testler değil ne yazık ki. Eğer ailenizde genetiksel bir hastalık yoksa, akraba evliliği yoksa bir nebze ikinci plana da atabilirsiniz belki. Benim naçizane tecrübem ve fikrim bu şekilde =)

Amiiin Allah razı olsun canım cümlemiz sağlıkla kavuşuruz inşallah. Çok teşekkür ederim konuştuğum yer İngiltere Amerika ve Türkiye alternatifleri sundu test için. Bilemiyorum kuzum ya hiç fikrim olmayan konular doktorda çok yönlendirmedi olanı söyledi sadece. Olmadı bir başka doktor bakayım ben de fikir almış olayım hem de.

Ben normal hayatta da bağırsak problemi olan biriyim. Ben de tek işe yarayan şey sabahları aç karnıma ılık suya bal kayıp içmek oldu. Bir de armut işe yarıyor deneyin isterseniz.

Odalarına çilek mobilyadan 70*140 mocha almayı düşünüyorum. Yanına ikeadan büyük şifonyerler oluyor ya onlardan almayı düşünüyorum. Dolap sonra yaptıracağım.
Kendi odama yoyko anne yanı park yatak bir adet alacağım ben inşallah kiloları vs düzgün ilerlerse 3.5-4 aylıkken odalarına geçirme hayalim var. İşe de döneceğim yavaştan o zaman. O park yatak o zamana kadar anne yanı da oluyor annemlere ve kayınvalidemlere gidince de beni baya süre idare eder. Gerekirse sonra bir park yatak daha alırım. 10-11 aya kadar popolu başlı yatsalar da yetişirler
Bir de sevi bebenin reflü yataklı baby nestlerinden alacağım. 4 aya kadar çok kullanılıyor. İndirimini kovalıyorum. Park yatağında iken onda yatırırım.
Kitikateden hastane çıkışlarını ablam alacak. Bir tane beşli hastane çıkışı aldım kitikateden bir tane andy wawadan alacağım 3lü alt 3lü üst almıştım onlar var. Arkadaşım biraz yollacak bikaç parça daha alırım. Bakalım

Kızlar peki İzmir’de Perinatolog önerisi olan var mı?

Kızlar peki İzmir’de Perinatolog önerisi olan var mı ?
Cenk gezer ve fuat akercan var kuzum.benm doktorum bunlara yönlendiriyor.bir çok arkadaşım da gitti.fuat akercan annemin kuzeni iyi bir doktor ordan biliyorum.ama cenk gezer için de çok iyi diyorlar.aklında bulunsun

Hindistan cevizi yağı kullandım bir kaç kez. Evet genetik önemliymiş ancak ne kadar önlem alırsam o kadar azaltırım belki diyorum. Anne yanı bana da mantıklı geliyor iki tane almak. Kullananlar varsa ikizlerde aydınlatırsa bizi kullanışı konusunda çok iyi olur aslında

Ben de çilekte montesi beğenmiştim internetten ama dün bi baktım canlı o kadar alçak bir beşikmiş ki kısa boylu olmama rağmen sevemedim. Park yatak kuzenden kalma var ama anne yanı için kullanışlı olacak mı açıp bakmadım açıkçası ben hastane çıkışı almadım hiç almayı düşünmüyorum normal alt üst takım aldım şapkalı falan. Gelen bir sürü battaniye var illa takım olması gerekli mi ki. Bi de onlar çok kısa süre kullanılıyor deniliyor çok paralar vermek istemiyorum açıkçası.

Özellikle 20+ haftada olan arkadaşlar progestan kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız kaç tane ve fitil mi ağızdan mı alıyorsunuz? Ve kaçıncı haftaya kadar kullanacağınıza dair doktorunuz bişey dedi mi?

Yok kuzum battaniyesi varsa gerek yok. Benim hiç battaniyemin olmaması :)

Günde 3 adet 2 sabah 1 akşam fitil. Ve doğuma kadar dedi. 20. hafta öncesinde 2 kullanıyordum. Serviks kısalınca 3 yapmıştı

Ya kızlar bana hiçbir hediye gelmemesi ay sinir oldum şimdi. Bir de bişeyler alma konusunda da kimsede zerre heyecan olmaması. Erkenmiş de bilmemne de...4.5 ay olcak işte bu ay bitince. Neyse aklıma geldi sinirlendim. Ben şu bibuçuk ay içinde bitireyim herşeyi kimseden de istemiyorum bişey

Niye öyle birşey yapıyorlar ama nasıl kimsede heyecan yok. Bebek demek en azından birinin çorap bile görüp alması demek değil mi

27. Haftam bitecek. 16.haftaya kadar göbekten 2 doz ve 4 tane fitil Aldım. Sonra doktorum kesti. 21. Haftam olunca tekrar başladım sancıdan dolayı gunde 2 tane fitil.

Banada gelmiyor canım. Tek kaynanam kıyafetlerı aldı. Gerisini hep biz aldık alıyoruz. Lafta hepsi heyecanlı. Soran bile yok ne yaptın ettin diye

nicecream canım benim 10. Haftada tüp bebek doktorum bırak dedi. Perinatologum da 11+6 da gittiğimde başlamadı tekrar. 17deyim i momı bile doğru dürüst alamıyorum -ciddi hazımsızlık yapıyo- hiçbirşey kullanmıyor gibiyim. Çarşamba rahim ağzımı soracağım. Yürüyüşümü rahat rahat yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…