- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.801
Kahve de mi içmiyakVallaha hiç uyumsuz gitmedi. Gitseydi belki çok dikkat ederdim. Ama bakıyorum doktoruma oda bişey demiyor aynı gidiyor bende bodozlama
Ben günde iki fincan maks. İçerdim ama rutin içerdim severim de. Seninki baya fazlaymış zor oluyordurÇok araştırdım günde en fazla 200 mg kafein tüketin diyor bi türk kahvesinde 60 mg kafein varmış. Kakao da çikolatada falan da var zaten kırk yılda bir çikolata yerim. Bebeklerin gelişimlerine de bakınca iyi gidiyoruz galiba.
Bildiğin bagimliyim ya öyle böyle değiltransferden önce dışarda kahve içeceksem duble espresso söylüyordum diğerleri kesmiyordu
Kahve de mi içmiyakkenyalı hamileler ne yapsın adamların memleketinde yetişen tek şey kahve neredeyse
Bende kasılma yapıyor diye izin vermiyorlar zannediyordumOlay tamamen kafein aslında en çok da çay kahvede kafein var. Kafeinin fazlası bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş bizimkiler haftalarıyla uyumlu işte
7.ayimdayim her hafta bu ben miyim diyeceğim şeyler yapıyorumBen günde iki fincan maks. İçerdim ama rutin içerdim severim de. Seninki baya fazlaymış zor oluyordurBazen baş ağrısına da iyi geliyor. Bugün baş ağrım vardı baktım tansiyon kaynaklı da değil içeyim dedim. Geri içim rahat etmedi. Öyle hala uyuşuk başım. Normalde bende de çikolata bağımlılığı vardır ama nedense canım çok tatlı çekmiyor bu süreçte henüz. Dayanamam diyordum aksine canım istemedi bile doğru düzgün. Transfer sonrası çok istiyordu o zaman iştahımda çok fazla idi. Ama gebelik sürecinde bir şey oldu istemiyorum hiç
Hurma değil miydi oBende kasılma yapıyor diye izin vermiyorlar zannediyordum
Hurma değil miydi o
Bi de bana nar greyfurt yeme demişti. Gerçi mevsimi değil ama aklında bulunsun sen de dikkat et
Kesinlikle deli gibi erik yiyordum bugün bir anda tiksinti geldi görmek bile istemedim. Aynı şekilde salatalık yiyordum artık hiiiç yiyesim gelmiyor. Bir anda tiksinti geldi. Patates fırında dün aşırı yedim eşim bugünde istedi bugün görünce midem kalktı. Bir lokma bile almadım. Gerçekten çok değişiyor7.ayimdayim her hafta bu ben miyim diyeceğim şeyler yapıyorumlohusalikta da devam edecek galiba hormonlar mıdır nedir insan 300 kere huy degistiriyor
Ben de yedim Allah affetsin. Doktor deyince bıraktım adama da korkudan yedim diyemedimİlk aylarda günde 1 tane narın anasını ağlatıyordum. Onu napcaz
Hamilelik aynı anda her şeyi hem çok sevip hem nefret etmektirKesinlikle deli gibi erik yiyordum bugün bir anda tiksinti geldi görmek bile istemedim. Aynı şekilde salatalık yiyordum artık hiiiç yiyesim gelmiyor. Bir anda tiksinti geldi. Patates fırında dün aşırı yedim eşim bugünde istedi bugün görünce midem kalktı. Bir lokma bile almadım. Gerçekten çok değişiyor
Ay canım greyfurt çekmişti bir ara ilaçlarla etkileşim yapan bir meyve diye yememiştim korkumdan. Kahveyi de rahim kasılması yapıyor diye biliyorum kuzum transfer ile hemen yasaklamazlardı başka türlü. Ramazan’da hurma yedim ben açıkçası günde bir iki tane ama hurmayı duydum evet Hz. Meryem in doğumunda kolaylaştırıcı olarak geçiyor hatta.Hurma değil miydi o
Bi de bana nar greyfurt yeme demişti. Gerçi mevsimi değil ama aklında bulunsun sen de dikkat et
Ben de yedim Allah affetsin. Doktor deyince bıraktım adama da korkudan yedim diyemedim
Bana kahveyi günde 1 tane içebilirsin demişlerdi transfer sonrası. Olmuyor ya kahve kavanozlarını koklayıp duruyorum evdeAy canım greyfurt çekmişti bir ara ilaçlarla etkileşim yapan bir meyve diye yememiştim korkumdan. Kahveyi de rahim kasılması yapıyor diye biliyorum kuzum transfer ile hemen yasaklamazlardı başka türlü. Ramazan’da hurma yedim ben açıkçası günde bir iki tane ama hurmayı duydum evet Hz. Meryem in doğumunda kolaylaştırıcı olarak geçiyor hatta.
Hadi inşallah kız senin 40ı görmen demek benim de 40ı görmem demekO zaman adamı çürüttükBence her zaman olduğu gibi fazlası zarar Çokta şaapmamak lazım. Bende bu rahatlık devam ederse 40 haftayı görürüm herhal bu arada
Hadi inşallah kız senin 40ı görmen demek benim de 40ı görmem demek
Allah yardımcın olsun kuzum zorBana kahveyi günde 1 tane içebilirsin demişlerdi transfer sonrası. Olmuyor ya kahve kavanozlarını koklayıp duruyorum evde
Panik olmayın.ikizlerde olabiliyormuş kanamalar tekil gebeliklere göre.sadece dinlenin,uzanın.ben yemek için ve lavaboya kalkmıştım sadece.Dr asistanı sorun olmadığını söyledi ama ben panik oldum
Teşekkürler bilgi için siz de de olmuş muydu ne kadar sürmüştüPanik olmayın.ikizlerde olabiliyormuş kanamalar tekil gebeliklere göre.sadece dinlenin,uzanın.ben yemek için ve lavaboya kalkmıştım sadece.
Kızlar tecrübelerinize dayanarak birkaç şey sormak istiyorum. Öncelikle ileri haftalarda olanlar çatlak durumlarınız, kaşıntılarınız nasıl? Kullandığınız memnun kaldığınız krem veya yağ var mı?
Bir de bebek arabası ve puset olarak neler aldınız?
Son olarak anne yanı beşik mi yoksa park yatak mı almalıyız arada kaldık. Bir türlü karar veremiyoruz. Sizler neler düşünüyorsunuz? Ya da aldınız? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum hanımlar