2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben günde iki fincan maks. İçerdim ama rutin içerdim severim de. Seninki baya fazlaymış zor oluyordur Bazen baş ağrısına da iyi geliyor. Bugün baş ağrım vardı baktım tansiyon kaynaklı da değil içeyim dedim. Geri içim rahat etmedi. Öyle hala uyuşuk başım. Normalde bende de çikolata bağımlılığı vardır ama nedense canım çok tatlı çekmiyor bu süreçte henüz. Dayanamam diyordum aksine canım istemedi bile doğru düzgün. Transfer sonrası çok istiyordu o zaman iştahımda çok fazla idi. Ama gebelik sürecinde bir şey oldu istemiyorum hiç

7.ayimdayim her hafta bu ben miyim diyeceğim şeyler yapıyorum lohusalikta da devam edecek galiba hormonlar mıdır nedir insan 300 kere huy degistiriyor

7.ayimdayim her hafta bu ben miyim diyeceğim şeyler yapıyorum lohusalikta da devam edecek galiba hormonlar mıdır nedir insan 300 kere huy degistiriyor
Kesinlikle deli gibi erik yiyordum bugün bir anda tiksinti geldi görmek bile istemedim. Aynı şekilde salatalık yiyordum artık hiiiç yiyesim gelmiyor. Bir anda tiksinti geldi. Patates fırında dün aşırı yedim eşim bugünde istedi bugün görünce midem kalktı. Bir lokma bile almadım. Gerçekten çok değişiyor

Hamilelik aynı anda her şeyi hem çok sevip hem nefret etmektir

Hurma değil miydi o
Bi de bana nar greyfurt yeme demişti. Gerçi mevsimi değil ama aklında bulunsun sen de dikkat et
Ay canım greyfurt çekmişti bir ara ilaçlarla etkileşim yapan bir meyve diye yememiştim korkumdan. Kahveyi de rahim kasılması yapıyor diye biliyorum kuzum transfer ile hemen yasaklamazlardı başka türlü. Ramazan’da hurma yedim ben açıkçası günde bir iki tane ama hurmayı duydum evet Hz. Meryem in doğumunda kolaylaştırıcı olarak geçiyor hatta.

Bana kahveyi günde 1 tane içebilirsin demişlerdi transfer sonrası. Olmuyor ya kahve kavanozlarını koklayıp duruyorum evde

Kızlar tecrübelerinize dayanarak birkaç şey sormak istiyorum. Öncelikle ileri haftalarda olanlar çatlak durumlarınız, kaşıntılarınız nasıl? Kullandığınız memnun kaldığınız krem veya yağ var mı?
Bir de bebek arabası ve puset olarak neler aldınız?
Son olarak anne yanı beşik mi yoksa park yatak mı almalıyız arada kaldık. Bir türlü karar veremiyoruz. Sizler neler düşünüyorsunuz? Ya da aldınız? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum hanımlar

Ben sadece banyodan sonra bebe yağı ve akşamları çok gerinirse karnım hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bana kalırsa genetik bu durum istediğin kadar kreme batsanda çatlayacağın varsa çatlıyorsun. Bende şimdilik yok annem ve ablamda hiç çatlamamış. Bakalım ne olacak
Bebek arabası ve pusette henüz karar veremedim. Arayışım devam ediyor. Beşiktede 1 tane park yatak alıcam 4-5 ay idare etsin sonra yere yakın montessori yatak alıcam 2 tane. Odalarına geçirdiğimde ergenlik sonrasına kadar kullansınlar. Sürekli yatak yenilemek zor olur ikizde diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…