- 8 Ağustos 2020
- 799
- 1.525
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.821
Evet bende de oldu.Bi kanama alanı görülmüştü.6.haftada başladı 10.haftaya kadar sürdü.sabah akşam progestn vurdum ve 3 günde 1 kalçadan iğne yedim.10.haftada kesldi şükür tekrar olmadı.Teşekkürler bilgi için siz de de olmuş muydu ne kadar sürmüştü
İyi çok şükür sağlıkla kucağınıza alınEvet bende de oldu.Bi kanama alanı görülmüştü.6.haftada başladı 10.haftaya kadar sürdü.sabah akşam progestn vurdum ve 3 günde 1 kalçadan iğne yedim.10.haftada kesldi şükür tekrar olmadı.
Niye sinirini bozdu kızŞuanlık tek isteğim bu haftayı bitirmek
Hamilelik günlüğüm pek sinirimi bozuyor bu haftaBir sonraki haftaya ışınlanmak istiyorum
Niye sinirini bozdu kız
Kaçınmalısın demis bak teselli de ediyorBiraz daha seks yazaymış az olmuşKoca yok yanında ve ikiz hamilesi kadına yapılmaz bu
Eki Görüntüle 2852600
Kaçınmalısın demis bak teselli de ediyor
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımİyi çok şükür sağlıkla kucağınıza alınbende sabah akşam progestan fitil ve sabah akşam prolutex iğne vuruyorum Dr extra bişey onermedi suan
AminnnAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımzaten başka bişey yapamayız demişti bana doktor.geçer sizin de yakında çoğu hamile arkadaşımda oldu tekli gebeliklerde bile.dinlenin ve moralnizi yüksek tutun.
Ahaha1 kız 1 erkek demek maşallah canım tebrikler
Giris gelisme bolumunu birak sen sonuctaki telkine odaklanOnun öncesindeki teşviği napcaz
Walla ya inşallah sağlıcakla kavuşuruz biriciklerimize Rabbim bekleyen kimsenin kucağını boş birakmasinTabiki asma az emek vermedik biz bu minnoşlara kavuşana kadar
Amin amin inşallahWalla ya inşallah sağlıcakla kavuşuruz biriciklerimize Rabbim bekleyen kimsenin kucağını boş birakmasin
Giris gelisme bolumunu birak sen sonuctaki telkine odaklan
Tarihi geri alacn 1 hafta o zmnGeçti geçti beni duydular herhal 22+6'yım bugün 24.hafta görünüyorum
Hah iyi o zmn cnmŞuan iyi sorun çözüldü
Hah iyi o zmn cnmnpysn naslsin
Yatan kadin mi iş yapn mi diyosunYatmak yatmak yatmakKendimi denek olarak kullanıyorum. Yatarak bir kadın ikiz bebekleri kaç haftada doğurur Sen nasıl oldun. Diğer denekte sensin bu arada iş yapan kadın
Yatan kadin mi iş yapn mi diyosunyatyom klkiyom rabbim tam vaktinde saglikla dogum ypmami nasip et diyrum ordan kizlar iki tekme salliyo artik haha sen oyle san anne demk mi yoksa mrrak etme no problem welcome 37.haftayi grcez demk mi