2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah canım ama Aynen benim son üç gündür aralıklarla karnım sertleşiyor hareket edemiyorum ağrıdan ve ayaklarım ellerim aşırı şişti bu sabah uyandığımda adet ağrısı gibi ağrım da vardı.Bide göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı bu hafta sende öyle bişey olmuşmuydu canım?

Lusin güm güm diye arka arkaya çarpıyor ya sanırım her güm güm 1 tane Allah ım tarif etmeye bak. Eğer öyleyse 60 çıkıyor değilse sonuç 120

Hakkınız ödenmez valla ne diyim ekmek parası işte mecbur katlanıyorsun özel hastane anladığım kadarıyla çalıştığın yer oralar hepten ticarethane çalışanın hiç kıymeti yok
Yok devlet hastanesi bildiğin güya kadrolu memurum ama işte insan yerine konmuyosun ki heryer hep ayni

Kolaylıklar diliyorum benim ilk haftalarda kanamalarım cok oldu ondan sürekli yatarak gecirdim ama herkesin hamileligi baska ilerler bu yuzden baskalarini dusunerek kendinizi strese sokmayın güzel ve sorunsuzca gececek diye
Insallah bende inanıyorum güzel geçeceğine Rabbım nasip ettiyse vardır Bi bildiği kesinlikle
Merhaba bende 29 Nisan'da transfer oldum. Doktora sormuştum bende, ikisi ayrı keselerde olduğu için tehlikeli değilmiş yani birine bişey olursa diğerine zarar vermiyormus
Aynen tek yumurta ikizine göre daha şanslıyız tabi ki ama Rabbım inşallah ikisini de nasip eder de hayırlısıyla bu duyguyu çifter yasariz

Lusin güm güm diye arka arkaya çarpıyor ya sanırım her güm güm 1 tane Allah ım tarif etmeye bak. Eğer öyleyse 60 çıkıyor değilse sonuç 120
Ahahahsh :) çok tatlısın 120 gibi duruyor muhtemelen sebebi kansızlık. Ben de bu ara çok üşüyorum muhtemelen benim de düşüyor demirim. Bu haftalarda düşüyor demek ikizlerde.
Telefonunun “health”uygulama kısmında genelde nabız ölçer de oluyor kuzum orayı da bir kontrol et. Şuan nabız ölçmeyen telefon kalmadı gibi bişey. Kontrolün ne zaman?

Aklınla bin yaşa.. yaptım 91 çıktı şuan iyi yazıyor

Eloşum bebeklerden haber var mı? Sen nasilsin?
bebeklerim iyiye gidiyor çok şükürr. Kızım oksijen almıyor artık. Oğlumun makine ayarları da baya düştü. Solunumu düzene giriyor hamdolsun. Onun haricinde bebeklerim iyiyse bende iyiyim. Şuan bi sıkıntım yok. Bol bol süt sağmaya çalışıyorum
Göğüs uçlarımı hatırlamıyorum canım ya. Dikkat etmedim yani. Bide son bi kaç gündür bebeğim alt tarafa baskı yapıyodu. Özellikle azcık ayakta kalsam bile. Ve 2 gece çok hareketliydiler.
Tam 30 haftalıkken doktora gittiğimde doktor şuan herşey yolunda demişti. Kasılma veya farklı bişey görmedi. 2 hafta sonra kontrole gel ciğer geliştirici yapcaz dedi. Bugüne randevu almıştım. Ama bugün dikişlerimi kontrol ettirmek nasip oldu. Demek istediğim ne olcağı belli olmuyor. Ne olduysa son haftamda oldu zaten. Bide öncesinde bişey anlamadım. Akşam eşimle erken uyumuşuz
Gece 1 gibi kalktık. Çay demleyip bişeyler yiyip içtik. Geri yattım 5 gibi aniden suyum geldi. Ve sonra düzenli kasılmalar. Sonrasında suyum yine gelmeye devam etti. Ve 3 cme kadar açıklık oluştu. O yüzden doktor acil sezeryana aldı. 11 de de doğumum oldu. 6 saat te herşey bitmişti. Doğum gerçekten anlık onu anladım

Son düzenleme:
Ayakta çok durmamaya çalış kuzum. Alt kısımlarda ağrın var mı? Bir de su çok iç kuzum başka ne önerilir bilmiyorum ki kuzum

Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin
Kimsenin olumsuz yorumlarını dinleme gel biz burda sana pozitifi yükleriz. Her birimiz farklı şeyler yaşadık. Kanaması olanda oldu bende hiç kanama yaşamadım mesela. Her bünye farklı. Benimde yaşadığım farklı şeyler oldu. İkizlerin bence tekillerden tek farkı mal paylaşımına erken başlıyor bebeler. Yer kavgası çok oluyor Birde ağır oluyoruz diğerlerinden

Çok şükür canım hemen toparlansınılar kucağına al bir an önce inşallah

Nasil guzel geldi senden bebislerinfen boyle guzel haberler almak dahada iyi olacaklar annesi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…