- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.541
Aynen nasip kısmet Allahim hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallahNasip artık orası da inşallah vaktinde gelsin tüm yavrular sağlıklasen daha çok gördüğün için korkunun olması da çok normal
Evet doğum izni 30 da ama 24 le 32 arası pandemiden ötürü idari izinliyizBenim bildiğim ikiz gebeliklerde 30. Haftada ayrılabiliyoruz
Hadi ya olursa paniklemeyeyim o zaman canım.. senin cok siddetli degildir insallahCanım normalmiş ikiz gebeliklerde, olurmuş. Çok şükür sende yok aman dilini ısır. Ama şiddetli durumlarda kardiyoloğa yönlendiriyorlar
Hakkınız ödenmez valla ne diyim ekmek parası işte mecbur katlanıyorsunAmeliyatlara giriyorum surekli maalesef nerdee saglikcinin canı yok ki
Ben özel sektörde olduğumdan benim için geçerli değil sanırım. Zaten mart 2020 den beri kçö deyim bu durumda doğum izni hakkım nasıl olacak onu da bilemiyorum.Evet doğum izni 30 da ama 24 le 32 arası pandemiden ötürü idari izinliyiz
Canım rahatsız edici boyutta. Cuma gününe kontrolüm var dr la paylaşayım bakalımHadi ya olursa paniklemeyeyim o zaman canım.. senin cok siddetli degildir insallah
Ne işle meşgulsünüz ?Ben özel sektörde olduğumdan benim için geçerli değil sanırım. Zaten mart 2020 den beri kçö deyim bu durumda doğum izni hakkım nasıl olacak onu da bilemiyorum.
Ay iki oğluş Allah bağışlasın ❤Kesinlikle öyleÜcretsiz düşünüyorum zaten bakarım oğluşlarıma
Aynen konus bakalım doktorunla ne dicekCanım rahatsız edici boyutta. Cuma gününe kontrolüm var dr la paylaşayım bakalım
Kurumsal bir otelde satış müdürüyüm. Fakat araştırmalarım sonucunda sgk primleri yatmasa da doğum izni hakkımızın ölmediği bilgisine ulaşıyorum. Çünkü sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkımız devam ediyormuş. Normalde doğum tarihinden 1 yıl öncesi süreçte 90 gün sgk primi aranıyor.Ne işle meşgulsünüz ?
Amin canım hepimizinkileri inşallahAy iki oğluş Allah bağışlasın ❤
Yazarım muhakkak buraya da belki birine lazım olurAynen konus bakalım doktorunla ne dicek
Benim de iki oğluşAmin canım hepimizinkileri inşallah
Anladım öyleyse iyice araştırıp haklarınızdan yararlanın yok yere maaşınız kesilmesin özel sektörle alakalı hiç bilgim yok maalesefKurumsal bir otelde satış müdürüyüm. Fakat araştırmalarım sonucunda sgk primleri yatmasa da doğum izni hakkımızın ölmediği bilgisine ulaşıyorum. Çünkü sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkımız devam ediyormuş. Normalde doğum tarihinden 1 yıl öncesi süreçte 90 gün sgk primi aranıyor.
Allah sağ salim kavuştursun inşallahYazarım muhakkak buraya da belki birine lazım olur
Benim de iki oğluş
Tansiyonuna bi bak baklm canm kac cıkacak dijital cihazda nabız da gösteriyor bakms olursunYazarım muhakkak buraya da belki birine lazım olur
Benim de iki oğluş
Ben de iki oğluşla arttırıyorum pipili nüfusunuYazarım muhakkak buraya da belki birine lazım olur
Benim de iki oğluş
Aynen bende dicektim hipertiroidi oldugum zamanlarda kalp carpntm cok olurdu ama ikiz gebeliklerdr oluyor denilince bilemedim..Ben de iki oğluşla arttırıyorum pipili nüfusunuçarpıntı bende vardı çok ama tsh ım aşırı düşük olduğundan dedi endokrin doktoru. 17-20. Hafta arası düzelir dedi. Nitekim daha azaldı ama yine de var tabi. İkiz olduğu için normal kabul ediliyor çoğu zaman. Eğer tansiyonunuz iyiyse çok endişelenmeyin ama yine de doktorunuza danışmakta fayda var.
Demir düzeyiniz düşmüş olabilirBenim de öyle yagüm güm bütün gün korkutuyor beni acaba kardiyoloğa gitmek gerekir mi?
Telefonlarda da bakılabiliyor kuzum. O da olmazsa kronometreyi ayarla 15 saniye kadar. Kalp atımını 15 saniye say dört ile çarp o da bi yöntem öğrenciyken öyle bakardıkSaturasyon için cihaz vardı dur bakayım bulabilecek miyim kim bilir eşim nereye saklamıştır
Canım 9-6 benim normalim de hep düşüktür ama nabız göstermiyor bizim tansiyon aleti dijital aslında belki de kullanmayı bilmiyorumTansiyonuna bi bak baklm canm kac cıkacak dijital cihazda nabız da gösteriyor bakms olursun
Sağlıkla kucağına al inşallah sanırım bu yıl erkek yılıBen de iki oğluşla arttırıyorum pipili nüfusunuçarpıntı bende vardı çok ama tsh ım aşırı düşük olduğundan dedi endokrin doktoru. 17-20. Hafta arası düzelir dedi. Nitekim daha azaldı ama yine de var tabi. İkiz olduğu için normal kabul ediliyor çoğu zaman. Eğer tansiyonunuz iyiyse çok endişelenmeyin ama yine de doktorunuza danışmakta fayda var.
Kan değerim 10 a düşmüştü 3 hafta önceki kontrolde ferrum a günde 2 başladık cuma günü yine bakacak eğer yetersizse sanırım serum takviyesi verecektiDemir düzeyiniz düşmüş olabiliraslında son trimesterda daha çok oluyor ama kansızlık geliştiyse vücut tolere etmek için çarpıntı ile yanıt veriyor. Önce kendi doktorunuz kan sayımı demir düzeyi bakar sanırım sonrasında kardiyolojiye yönlendirir
Bunu hemen şimdi deneyeceğimTelefonlarda da bakılabiliyor kuzum. O da olmazsa kronometreyi ayarla 15 saniye kadar. Kalp atımını 15 saniye say dört ile çarp o da bi yöntem öğrenciyken öyle bakardık