2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Korkma canım herkes yaşayacak diye bişey yok yaşamayan gayet sağlıklı ilerleyen bi sürü insan var inşallah sende onlardan olursun çiçek gibi bir hamileliğin olsun
Ay inşallah bende görüyorum işte alıyoruz 37.haftada 38.haftada ikizler ama bazen de görüyorum 27 28. Haftada aynı şekilde sezeryan la düşük doğum ağırlıklı bir sürü ondan dolayıdır belkide korkumun çok oluşu

Bize de öyle insanlar lazım dediğin gibi kimse kimseyi çağırmaz ama ne güzel moral oluyor güç oluyor insana. Artık diyorum bende bakamayacağımı düşünsem yapmazdım diye sıktılar gerçekten
Eşin yanındaysa bence korkmaya da gerek yok. Kimseye güvenerek çocuk yapmadık sonuçta. Gelmesinler. Ben bakarım bebelerime

Oyle oluyo mu ki 12.haftadan valla hiç umurumda değil hemen ayrıl dese ayrılırım o derece yani ama işte bizde 30.hafta mi ne demişlerdi ama ikiz olunca onu tamamlamazsin dedi buradakiler

Oyle oluyo mu ki 12.haftadan valla hiç umurumda değil hemen ayrıl dese ayrılırım o derece yani ama işte bizde 30.hafta mi ne demişlerdi ama ikiz olunca onu tamamlamazsin dedi buradakiler
Doğum izniniz 30.haftada başlıyor evet. Bi doktorunla görüş sen çalışma şartlarından bahset. Olmaz derse idari izne yakın bir tarihte rapor alırsın 1-2 hafta erken ayrılırsın.

Benim bildiğim ikiz gebeliklerde 30. Haftada ayrılabiliyoruz

Aynen lafları bile yetiyor insanların ama köstek olmak bir numaralı vazifesi sanki

Doğum izniniz 30.haftada başlıyor evet. Bi doktorunla görüş sen çalışma şartlarından bahset. Olmaz derse idari izne yakın bir tarihte rapor alırsın 1-2 hafta erken ayrılırsın.
Doktorum da kendi hastanemde calisiyo Allahtan her fırsatta görebiliyorum onu leken kanaman olursa haber ver dedi gerisinden korkma dedi dayanamaz ben ısrar edersem kendimi kötü hissettikce verir inşallah

Nasip artık orası da inşallah vaktinde gelsin tüm yavrular sağlıkla sen daha çok gördüğün için korkunun olması da çok normal

Doktoruma sormuştum tansiyon yüksek çıkmadığı sürece sorun yok demişti. O öyle deyince çok da üstünde durmadım açıkçası. Nabız kaç çıkıyor senin ölçtün mu hiç?
Saturasyon için cihaz vardı dur bakayım bulabilecek miyim kim bilir eşim nereye saklamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…