- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.521
Ay inşallah bende görüyorum işte alıyoruz 37.haftada 38.haftada ikizler ama bazen de görüyorum 27 28. Haftada aynı şekilde sezeryan la düşük doğum ağırlıklı bir sürü ondan dolayıdır belkide korkumun çok oluşuKorkma canım herkes yaşayacak diye bişey yok yaşamayan gayet sağlıklı ilerleyen bi sürü insan var inşallah sende onlardan olursun çiçek gibi bir hamileliğin olsun
Eşin yanındaysa bence korkmaya da gerek yok. Kimseye güvenerek çocuk yapmadık sonuçta. Gelmesinler. Ben bakarım bebelerimeBize de öyle insanlar lazım dediğin gibi kimse kimseyi çağırmaz ama ne güzel moral oluyor güç oluyor insana. Artık diyorum bende bakamayacağımı düşünsem yapmazdım diye sıktılar gerçekten
Eloşum bebeklerden haber var mı? Sen nasilsin?İnşallah sende sıkıntı olmaz canım. Bide karnım ara ara çok sertleşmeye başlamıştı. Çok hafif adet ağrısı hissediyodum son hafta da. Bide her yerim şişmişti. Bunlarda oldu dikkat ettiğim kadar
Oyle oluyo mu ki 12.haftadan valla hiç umurumda değil hemen ayrıl dese ayrılırım o derece yani ama işte bizde 30.hafta mi ne demişlerdi ama ikiz olunca onu tamamlamazsin dedi buradakilerDoktorunla bi görüş canım rapor meselesini. 12.haftayi doldurunca çalışmana izin vermeyecek belki. 24ten sonra da idari izin var doğum iznine kadar.
Ben öğretmenim şubatta köy okullarının hepsini açtılar. Doktorum direkt çalışmayı unut doğuma kadar dedi 60 gün heyet raporu verdi. 14.haftadaydim o zaman yanlış hatırlamıyorsam öncesinde çalışmıştım.
Doğum izniniz 30.haftada başlıyor evet. Bi doktorunla görüş sen çalışma şartlarından bahset. Olmaz derse idari izne yakın bir tarihte rapor alırsın 1-2 hafta erken ayrılırsın.Oyle oluyo mu ki 12.haftadan valla hiç umurumda değil hemen ayrıl dese ayrılırım o derece yani ama işte bizde 30.hafta mi ne demişlerdi ama ikiz olunca onu tamamlamazsin dedi buradakiler
Benim bildiğim ikiz gebeliklerde 30. Haftada ayrılabiliyoruzDoktorunla bi görüş canım rapor meselesini. 12.haftayi doldurunca çalışmana izin vermeyecek belki. 24ten sonra da idari izin var doğum iznine kadar.
Ben öğretmenim şubatta köy okullarının hepsini açtılar. Doktorum direkt çalışmayı unut doğuma kadar dedi 60 gün heyet raporu verdi. 14.haftadaydim o zaman yanlış hatırlamıyorsam öncesinde çalışmıştım.
Aynen lafları bile yetiyor insanların ama köstek olmak bir numaralı vazifesi sankiGel de anlat işte hepsinin ağzına kürekle vurasım geliyor. Allah yardım etsin de geç çok mu zor?
Bi komsum var Allah razı olsun sadece ondan duydum iyi şeyler. Korkma beraber bakarız ben yardımcı olurum diyor her fırsatta. Çağıracagimdan değil ama laf olsun diye söylemiş bile olsa böyle insanlar motive ediyor hep.
Sorma kalbim uçup gidecek gibiKızlar çarpıntınız oluyor mu? Benim çok var bu ara
Bende yokcanm niye oluyor ki acabaKızlar çarpıntınız oluyor mu? Benim çok var bu ara
Doktorum da kendi hastanemde calisiyo Allahtan her fırsatta görebiliyorum onu leken kanaman olursa haber ver dedi gerisinden korkma dedi dayanamaz ben ısrar edersem kendimi kötü hissettikce verir inşallahDoğum izniniz 30.haftada başlıyor evet. Bi doktorunla görüş sen çalışma şartlarından bahset. Olmaz derse idari izne yakın bir tarihte rapor alırsın 1-2 hafta erken ayrılırsın.
Benim de öyle yaSorma kalbim uçup gidecek gibi
Evet 30da doğum izni başlıyor. Kamu çalışanlarına 24-30.haftalar arası idari izin veriliyor. 14-24 arası da heyet raporu verdi doktorum bana şubattan beri çalışmıyorum oylelikleBenim bildiğim ikiz gebeliklerde 30. Haftada ayrılabiliyoruz
Canım normalmiş ikiz gebeliklerde, olurmuş. Çok şükür sende yok aman dilini ısır. Ama şiddetli durumlarda kardiyoloğa yönlendiriyorlarBende yokcanm niye oluyor ki acababenmde mide yanmalarım başladı yediklerime dikkat ediyorum ama
Nasip artık orası da inşallah vaktinde gelsin tüm yavrular sağlıklaAy inşallah bende görüyorum işte alıyoruz 37.haftada 38.haftada ikizler ama bazen de görüyorum 27 28. Haftada aynı şekilde sezeryan la düşük doğum ağırlıklı bir sürü ondan dolayıdır belkide korkumun çok oluşu
Ben de 2020 marttan beri kçö deyimEvet 30da doğum izni başlıyor. Kamu çalışanlarına 24-30.haftalar arası idari izin veriliyor. 14-24 arası da heyet raporu verdi doktorum bana şubattan beri çalışmıyorum oylelikle
Doktoruma sormuştum tansiyon yüksek çıkmadığı sürece sorun yok demişti. O öyle deyince çok da üstünde durmadım açıkçası. Nabız kaç çıkıyor senin ölçtün mu hiç?Benim de öyle yagüm güm bütün gün korkutuyor beni acaba kardiyoloğa gitmek gerekir mi?
Ameliyatlara giriyorum surekli maalesef nerdee saglikcinin canı yok kiZaten 24 te idari izne ayrılacaksın senin için şuan çok önemli fazla yormaman lazım kendini en azından daha pasif bi servise alsalar seni
Kesinlikle öyleEşin yanındaysa bence korkmaya da gerek yok. Kimseye güvenerek çocuk yapmadık sonuçta. Gelmesinler. Ben bakarım bebelerime
Saturasyon için cihaz vardı dur bakayım bulabilecek miyim kim bilir eşim nereye saklamıştırDoktoruma sormuştum tansiyon yüksek çıkmadığı sürece sorun yok demişti. O öyle deyince çok da üstünde durmadım açıkçası. Nabız kaç çıkıyor senin ölçtün mu hiç?